עזרה - אני חושב שיש לי תקלה במסך הפלזמה - סמסונג 50" סדרה 5+
שלום,
ממש לפני כמה רגעים נסיתי להדליק את הטלויזיה והיא לא נדלקת...
יש סאונד מהרמקולים (הכל מחובר לרסיבר), אך הוא משמיע איזה 2-3 פעמים רעשים של ניסיון להידלק אך לשווא..
הנורית חיווי האדומה על הטלוויזיה מהבהבת..
לא הייתה הפסקת חשמל, והיא עבדה יפה מאוד למשך 3 שנים, ועד לפני 3 שעות...
ניסיתי לכבות את הזרם החשמלי ולהדליק שוב - אך עדיין אותה בעייה.
האם להזמין טכנאי ? האם ישנו סיכוי שהיא נשרפה משום מה ???
ממש לפני כמה רגעים נסיתי להדליק את הטלויזיה והיא לא נדלקת...
יש סאונד מהרמקולים (הכל מחובר לרסיבר), אך הוא משמיע איזה 2-3 פעמים רעשים של ניסיון להידלק אך לשווא..
הנורית חיווי האדומה על הטלוויזיה מהבהבת..
לא הייתה הפסקת חשמל, והיא עבדה יפה מאוד למשך 3 שנים, ועד לפני 3 שעות...
ניסיתי לכבות את הזרם החשמלי ולהדליק שוב - אך עדיין אותה בעייה.
האם להזמין טכנאי ? האם ישנו סיכוי שהיא נשרפה משום מה ???
נישמע כמו החלפת קבלים בספק כח
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם אין אחריות על המסך, הייתי לוקח אותו למעבדה פרטית שעוסקת בזה. (אני הייתי פותח את המסך בעצמי ומאבחן/מתקן לבד, אבל זה מח הסתם לא רלוונטי לגביך)
קשה לי להאמין שתקבל שירות ומחיר הוגן מהיבואן אשר עובד עם אלקרוניקס פרו כשירות תיקונים.
מתיאור הבעיה שלך זה אכן נשמע כמו ספק כח ראשי של המסך, אך זה לא בטוח במאה אחוזים.
קשה לי להאמין שתקבל שירות ומחיר הוגן מהיבואן אשר עובד עם אלקרוניקס פרו כשירות תיקונים.
מתיאור הבעיה שלך זה אכן נשמע כמו ספק כח ראשי של המסך, אך זה לא בטוח במאה אחוזים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אתה צודק לגבי מעבדה פרטית , אך לצערי ידי כבולות בכל הנוגע לפירוק של המסך מהקיר, שכן אין לי במי להיעזר כ"כ..jacko-il כתב:אם אין אחריות על המסך, הייתי לוקח אותו למעבדה פרטית שעוסקת בזה. (אני הייתי פותח את המסך בעצמי ומאבחן/מתקן לבד, אבל זה מח הסתם לא רלוונטי לגביך)
מתיאור הבעיה שלך זה אכן נשמע כמו ספק כח ראשי של המסך, אך זה לא בטוח במאה אחוזים....
מחיר הוגן - אין כזה בארץ ולא משנה איזה טכנאי זה יהיה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בדיוק בגלל שידך כבולות ואתה לא מתמצא בפירוק המסך בעצמך הצעתי לך לקחת אותו למעבדה פרטית. כלומר מעבדה פרטית של עוסק בתחום בניגוד למעבדה/שירות של היבואן.
נכון, כמעט תמיד המחיר לא הוגן בארץ, אבל עדיין יהיו לדעתי הבדלים עצומים בין הצעת מחיר שתקבל מהמעבדה הראשית לבין הצעה שייתן לך טכנאי עצמאי בבית עסק פרטי. זה לא בהכרח תמיד נכון, אך מנסיון שלי זה כמעט תמיד כך.
נכון, כמעט תמיד המחיר לא הוגן בארץ, אבל עדיין יהיו לדעתי הבדלים עצומים בין הצעת מחיר שתקבל מהמעבדה הראשית לבין הצעה שייתן לך טכנאי עצמאי בבית עסק פרטי. זה לא בהכרח תמיד נכון, אך מנסיון שלי זה כמעט תמיד כך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".