עזרה+שאלה | KODI

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
FiFeX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1) במדריך הזה ראיתי שאפשר לראות ערוצים כמו ערוץ 1 , ערוץ הספורט וכו בHD , עשיתי את ההגדרות שצויינו במדריך וכל מה שיש לי בHD - 720p זה ערוץ עשר ושידורי קשת (ראשון עד שלישי). ואין לי ערוץ הספורט בכלל והכל, כאילו כמו שמקבלים את התוסף israelive ,בקיצור לא השתנה כלום. יש אפשרות להוסיף ערוצים ישראלים ובאיכות שידור טובה?
כמו בתמונה הזאת:
תמונה

2) אני מנסה עכשיו את התוכנה במחשב לפני שאנחנו מחליפים את הממירים בה וממה ששמעתי האיכות שידור שלה גם כHD לא מדהימה, מישהו שמנוסה יכול להגיד לי איך האיכות שידור שלה ?(בלייב ובסרט HD רגיל ?)

3) רוב הסרטים והסדרות מוגדרות כvideoplayback או כשם רדומלי עם סיומת .mp4 ובגלל זה קשה למצוא כתוביות. איך אני יכול לשנות את זה כדי שימצא לא כתוביות כמו שצריך?

תודה רבה!

icy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

לגבי הכתוביות - אני לא מכיר דרך לשנות את שמות הקבצים ובכל מקרה אני לא רואה שיש בעיה למצוא כתוביות למרות שמות הקבצים.

ניתן לבצע חיפוש ידני של כתוביות (החיפוש הידני מופיע מתחת לרשימת המקורות של הכתוביות). אם רוצים לחפש כתוביות של פרק מסוים, יש להשתמש בתבנית הבאה:
[מס' פרק]E[מס' עונה]S[שם הסדרה].
לדוגמה, the office s01e01 (המשרד, עונה 1, פרק 1).

FiFeX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

icy כתב:לגבי הכתוביות - אני לא מכיר דרך לשנות את שמות הקבצים ובכל מקרה אני לא רואה שיש בעיה למצוא כתוביות למרות שמות הקבצים.

ניתן לבצע חיפוש ידני של כתוביות (החיפוש הידני מופיע מתחת לרשימת המקורות של הכתוביות). אם רוצים לחפש כתוביות של פרק מסוים, יש להשתמש בתבנית הבאה:
[מס' פרק]E[מס' עונה]S[שם הסדרה].
לדוגמה, the office s01e01 (המשרד, עונה 1, פרק 1).

כן את זה אני יודע אבל יש סרטים וסדרות שלא תופס,אבל זה פחות קריטי, 1+2 יותר ובכללי 2 הכי קריטי..
...
·

FiFeX פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עזרה מישהו?

שלח תגובה