המצרכים:
שרת unRAID בגרסתו האחרונה (6.0-beta12)
אפשרות פעילה של Docker (מובנת במערכת unRAID החל מגרסה 6)
קישור לתוסף העונה לשם Mariadb - קישור - https://registry.hub.docker.com/_/mariadb/
המדריך:
שלב ראשון - הוספת התוסף Mariadb.
בעלי שרת unRAID יש לגשת לאפשרות Docker תחת Template repositories: להזין את הקישור המצורף
https://registry.hub.docker.com/_/mariadb/
[imgbig]http://i.imgur.com/NvxXDcs.png[/imgbig]
שלב שני - התקנת Mariadb
ניגשים לאזור ההתקנה תחת Docker לחוצים על הכפתור פלוס, חלון פופאפ יפתח, תחת Template לבחור את Mariadb: כפי שמוצג בתמונה.
[imgbig]http://i.imgur.com/DlghIOH.png[/imgbig]
תחת Host path: לכוון את התיקייה (כמובן שיש לפני זה להוסיף את התיקייה ישירות בשרת ) שבו ישבו הקבצים של התוסף Mariadb. לאחר בחירת התיקייה יש לאשר ולהתחיל את תהליך ההתקנה.
תוכנת heidisql ויצירת בסיס נתונים.
לאחר סיום התקנת התוסף יש להתחבר לבסיס הנתונים שיצרנו על מנת ליצור mysqal לצורך סנכרון הנתונים. תוכנה מעולה העונה לשם heidisql מאפשרת התחברות התחברות לשרת (התוכנה מתאימה לבעלי מערכת הפעלה חלונות, ניתנת להתקנה בעזרת .(wineֿ).
קישור להורדת התוכנה כאן

יש להזין את כתובת האי פי של השרת, שם משתמש (ברירת המחדל היא root, ללא סיסמא) ישנה אפשרות לשינוי שם משתמש וסיסמא של היוזר בבסיס נתונים.
[imgbig]http://i.imgur.com/9aLJDS8.png[/imgbig]
על מנת ליצור משתמש חדש, יש ללחוץ על האייקון כפי שמוצג בתמונה
[imgbig]http://i.imgur.com/XrH9LKR.png[/imgbig]
בחלק הימני, שם המשתמש הוא - xbmc הסיסמא - xbmc בחלק from host: יש להזין את הערך %. לשמור ולצאת מהתוכנה.
מכאן והלאה יש להתנהג כפי שמוסבר במדריך של תומר העונה לכינוי tomer953. הנמצא בקישור הבא
מקווה שאהבתם.

