חיבור ישיר של סטרגה
-
shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
יש לי סטרגה דגם S (שירטוט 1) עם מיכל מים ומשאבה ואני מעוניין לחבר אותה חיבור ישיר לקוו המים כמו בדגם TOP (שירטוט 2).
הכוונה שלי להוריד את חלק מס 38 בשירטוט 1 שמוקף באדום בחלק מס 13 בשירטוט 2.
הבעיה היא שבהמשך השרשרת יש חלק (מס 43 בשירטוט 2) שנראה כמו דיזה ולא מבין מה תפקידו ואיפה אפשר להשיג כזה בארץ.
בקטלוג של באזרה הוא מופיע כ- JET M5 D1 מק"ט 5223013 - צרפתי תמונה שלו מאתר גרמני. כמו כן גם חלק 13 הוא מתאם Brass למשאבת אולקה שגם אשמח לדעת איפה להשיג בארץ.
שאר החלקים נראים סטנדרטיים.
תודה
שלומי
הכוונה שלי להוריד את חלק מס 38 בשירטוט 1 שמוקף באדום בחלק מס 13 בשירטוט 2.
הבעיה היא שבהמשך השרשרת יש חלק (מס 43 בשירטוט 2) שנראה כמו דיזה ולא מבין מה תפקידו ואיפה אפשר להשיג כזה בארץ.
בקטלוג של באזרה הוא מופיע כ- JET M5 D1 מק"ט 5223013 - צרפתי תמונה שלו מאתר גרמני. כמו כן גם חלק 13 הוא מתאם Brass למשאבת אולקה שגם אשמח לדעת איפה להשיג בארץ.
שאר החלקים נראים סטנדרטיים.
תודה
שלומי
-
- 1- סטרגה מצב נוכחי
-
- 2- סטרגה דגם TOP עם חיבור ישיר
-
- החלק הלא מזוהה - דיזה? JET M5 D1
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה בדיוק אתה רוצה לעשות? לחבר את הכניסה של המשאבה ללחץ רשת? אם אני לא טועה יש שם אולקה אדומה ואני לא יודע אם היא יכולה לקבל לחץ בכניסה שלה. בדרך כלל משתמשים באולקה שחורה. אקספובר מוסיפים לפני המשאבה סולונואיד שלא מכניס שום דבר למשאבה עד שלא מפעילים אותה (חשמלית מחובר במקביל למשאבה).
אתה יכול לראות את זה פה:
43 ב TOP זה לא 40 אצלך?
באופן כללי כל מה שקשור במחברי פליז אפשר למצוא בספרקו ואם זה משהו מיוחד אז תזמין בגרמניה. זה נראה כמו דיזה שאולי מקטינה את הספיקה בכניסה למשאבה. מכסימום תקנה פקק ותחרר אותו...
אתה יכול לראות את זה פה:
43 ב TOP זה לא 40 אצלך?
באופן כללי כל מה שקשור במחברי פליז אפשר למצוא בספרקו ואם זה משהו מיוחד אז תזמין בגרמניה. זה נראה כמו דיזה שאולי מקטינה את הספיקה בכניסה למשאבה. מכסימום תקנה פקק ותחרר אותו...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

בדקתי את זה וזו אותה משאבה (אדומה) גם בדגם טופ ואין לה בעיה לקבל לחץ רשת בכניסה. מה שחשוב זה שיהיה את המתאם מפליז הזה על הכניסה שלה. אני יכול גם לעקוף את המשאבה אבל אז אני מאבד את יכולת הפרה אינפיוזן בלחץ משתנה והוא יהיה קבוע לחץ הרשת.
בעיקרון אני מתכנן לשים מפסק למטה או דימר שיאפשר לנתק את המשאבה אם ארצה פרה אינפיוזן של הרשת ושקט מוחלט. אחרת אני פשוט שולט על הלחץ של המשאבה עם הדימר וקובע פרה איפיוזן בן 3 ל 11 באר.
40 אצלי זה קלמפת קפיץ שסוגרת את הצינור סיליקון מהמיכל מים.
בעיקרון אני מתכנן לשים מפסק למטה או דימר שיאפשר לנתק את המשאבה אם ארצה פרה אינפיוזן של הרשת ושקט מוחלט. אחרת אני פשוט שולט על הלחץ של המשאבה עם הדימר וקובע פרה איפיוזן בן 3 ל 11 באר.
40 אצלי זה קלמפת קפיץ שסוגרת את הצינור סיליקון מהמיכל מים.
-
shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

האופציה האחרת היא לעקוף את המשאבה ולהתחבר ישירות למפצל של ה OPV והסולונויד כמו בדגם R עם חיבור ישיר בלבד (ראה שירטוט). גם כאן יש את אותה דיזה שגם לי נראה שמפחיתה ספיקה. השאלה היא שוב למה? הרי כאן אין משאבה. אולי זה שיש לי צינור 6 ממ מהמרכך מספיק בכדי להקטין את הספיקה.
אגב היכן ניתן להשיג שובר וואקום עם יציאה לצינור סיליקון? ומפחית לחץ רשת משתנה נגיד בין 1.5 ל 3 באר (מניח שנדרש שעון לחץ)
תודה
שלומי
אגב היכן ניתן להשיג שובר וואקום עם יציאה לצינור סיליקון? ומפחית לחץ רשת משתנה נגיד בין 1.5 ל 3 באר (מניח שנדרש שעון לחץ)
תודה
שלומי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אם אתה מורד את המשאבה אתה מוריד את כל הייחוד של הסטרגה, אפשר אבל לא יודע אם הייתי עושה את זה.
כנראה שבזרה רוצים לשלוט על הכניסה של המשאבה ולא סומכים על מה שתספק להם ולכן יש דיזה.
אני קניתי מפה: http://www.espressocare.com/products/it ... ed-fitting
אולי יהיה גם באברהמי - מפחית לחץ יש באברהמי, תבור, דובין. רק אל תקנה את הפלסטיק הפשוט.
כנראה שבזרה רוצים לשלוט על הכניסה של המשאבה ולא סומכים על מה שתספק להם ולכן יש דיזה.
אני קניתי מפה: http://www.espressocare.com/products/it ... ed-fitting
אולי יהיה גם באברהמי - מפחית לחץ יש באברהמי, תבור, דובין. רק אל תקנה את הפלסטיק הפשוט.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)