בנתיים כל לקוח שפנה פה (ואני מאמין גם מול החברה ישירות) קיבל טיפול הולם - זה שהפתרון לא מקובל עלייך ועל אחרים - זכותכם אבל אל תשכח שלא אתה ולא אני הם מנכ"לי החברה והכי קל להסתכל מהצד ולחפש מה לא תקין ולהעביר ביקורת (במקרה שלך אתה לא מעביר ביקורת בונה אלא ביקורת הורסת).
אגב את המוצר שלי קיבלתי אחרי שבועיים (לא דאגתי לרגע) ואני כבר מכין הזמנה נוספת, אז אני יותר משמח לפרגן לחברה כה מקצועית שעומדת מאחורי המוצרים של גם מבחינת החומרה וגם מבחינת השירות.
עכשיו בנימה רצינית יותר תסתכל איך אתה נראה מהצד ותבין שאתה נלחם בטחנות רוח.. שכל מי שאתה מנסה להשען עליו ולהלחם דרכו כבר טופל/מטופל לשביעות רצונו ורק אתה מחזיק במוצר ומנסה להרוס את מי שייצר לך אותו - אותי לימדו בתור צרכן לא לירוק מהצלחת ממנה אני אוכל, אתה לקוח מאוד מאוד קשה אדוני.
"שרשור על השירות של סוליד ראן, שירות שכאמור לקוי מאוד. " - ברגע שבחרת (זה היה ברור מה-30 פוסטים שלך לפני) במשפט הזה הרי שדעתך היא דעתך, הפוסט הוא שלך והבמה שלה אתה זוכה באתר מנוצלת לרעה כי דעתך לא תשתנה ואתה לא רוצה שהיא תשתנה אתה עסוק בלנסות לשנות את דעת החברים פה, חברים שקיבלו קופון הנחה בלעדי מהיצרן המכובד הזה בתור פרסום והגברת מודעות ושיתוף פעולה פורה בין האתר הזה לבין סולידרן.