[פוצל] שירות - SolidRun - CuBox

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 574 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #61 

אוהד, אתה מנסה ליצור שרשור תלונות ותמונה לא נכונה כנגד חברה שנותנת את ההפך ממה שאתה מציין
בנתיים כל לקוח שפנה פה (ואני מאמין גם מול החברה ישירות) קיבל טיפול הולם - זה שהפתרון לא מקובל עלייך ועל אחרים - זכותכם אבל אל תשכח שלא אתה ולא אני הם מנכ"לי החברה והכי קל להסתכל מהצד ולחפש מה לא תקין ולהעביר ביקורת (במקרה שלך אתה לא מעביר ביקורת בונה אלא ביקורת הורסת).
אגב את המוצר שלי קיבלתי אחרי שבועיים (לא דאגתי לרגע) ואני כבר מכין הזמנה נוספת, אז אני יותר משמח לפרגן לחברה כה מקצועית שעומדת מאחורי המוצרים של גם מבחינת החומרה וגם מבחינת השירות.

עכשיו בנימה רצינית יותר תסתכל איך אתה נראה מהצד ותבין שאתה נלחם בטחנות רוח.. שכל מי שאתה מנסה להשען עליו ולהלחם דרכו כבר טופל/מטופל לשביעות רצונו ורק אתה מחזיק במוצר ומנסה להרוס את מי שייצר לך אותו - אותי לימדו בתור צרכן לא לירוק מהצלחת ממנה אני אוכל, אתה לקוח מאוד מאוד קשה אדוני.

"שרשור על השירות של סוליד ראן, שירות שכאמור לקוי מאוד. " - ברגע שבחרת (זה היה ברור מה-30 פוסטים שלך לפני) במשפט הזה הרי שדעתך היא דעתך, הפוסט הוא שלך והבמה שלה אתה זוכה באתר מנוצלת לרעה כי דעתך לא תשתנה ואתה לא רוצה שהיא תשתנה אתה עסוק בלנסות לשנות את דעת החברים פה, חברים שקיבלו קופון הנחה בלעדי מהיצרן המכובד הזה בתור פרסום והגברת מודעות ושיתוף פעולה פורה בין האתר הזה לבין סולידרן. (n)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #62 

שמח לשמוע, אז תגאל אותנו מהדיון הזה ושחרר כבר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #63 

@Ilya-SR
·
איליה שלום,
למרות חלק מהתגובות כאן, החלטתי משיקולים שלי להזמין את הקוביה.
היום קיבלתי מספר מעקב, עם קישור לעקוב אחריו.
בפרטי המעקב רשום שהוא יצא ממעלות תרשיחא... האם אני צפוי לקבל את הקוביה
תוך מספר ימים(בכל זאת זה דואר פנים ארצי) או שאני אחכה כמו כולם בין שבועיים ויותר?

תודה מראש.
דניאל.

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #64 

בני: לא יכלת להעביר זאת טוב יותר.

חוץ מזה, לכל חברה בתחילת דרכה ישנם חבלי לידה.
עם כל זה שאנו הצרכנים - אף פעם לא מזיק לחשוב ולהבין את הצד השני.
והצד השני עושה את כל שביכולתו ומעניק שירות נהדר (זאת לטעמי לפחות).

Ilya-SR
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #65 

היי דניאל,

אם קיבלת מספר מעקב זאת אומרת שהמשלוח נאסף ממשרדנו ע"י דואר ישראל והוא בדרך אליך. אני מקווה שהוא יגיע אליך במהלך שבוע הבא , המשלוחים הפנים ארציים יותר מהירים משמעותית מהמשלוחים לחו"ל (שיכולים לקחת 2-4 שבועות) ועוברים תהליך קצר יותר.

NatiSwisa
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
שם מלא: Nati Swisa
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

הזמנתי שתי קוביות

שליחה #66 

@Ilya-SR
·יש לחברה מענה טלפוני ?
הזמנתי שתי קוביות בהפרש של כמה ימים ואני מעוניין לאחד את המשלוח או לחילופין לקבוע איסוף מהמקום או לשדרג את המשלוח בתשלום כמובן

מישהו יכול ליצור איתי קשר בבקשה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”