[פוצל] שירות - SolidRun - CuBox

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
OhadG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #1 

היי תומר.
לא, ממש לא פתחתי עם אף אחד חזית.

כפי שאני ממליץ בחום על מוצר או שירות מהם אני נהנה או נהנתי כך אני ממליץ נגד מוצר או שירות גרועים בהם נתקלתי (ואפילו התנצלות לא ראיתי, אלא נסיונות התחמקות בלבד).
אין פה בכוונה או דווקא, אלא פשוט התראה כלפי אלו שחושבים לקנות את המוצר הזה.

בסופו של יום, זו ההחלטה שלהם אם לבזבז כסף על מוצר של חברה חסרת אמינות.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46397
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #2 

OhadG,
הבעיה שזה כבר יוצא מגבולות הטעם הטוב והופך למשהו שנראה כמו מסע צלב. המסר שלך הובהר.

AlAl,
בקרוב תחל גם ההפצה של מחשבי ה- Fitlet מבית CompuLab אשר גם כן מהווה פתרון נאה.

OhadG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

ziv_r ,
לא ברור לי איך ביקורת עניינית כשהיא נגד החברה (שכידוע מפרסמת אצלכם באתר) היא מסע צלב, בעוד ביקורת חיובית והמלצה עליה אינה זוכה לאותו סוג של תגובה של "המסר הובהר, אבל נראה שזה כבר יוצא מגבולות הטעם הטוב".

המסר לא הובהר כל עוד החברה בחרה שלא להתנצל ובמקום זה להתחבא מאחורי "בעיות ספקים", ו"HT כופפו לנו את היד לזרוק לכם כרטיס SD כדי שלא תבטלו את העיסקה".
במקום התנצלות הם פרסמו הודעה בזויה בה הם "מודים לכולם על הפרגון וההתלהבות". מביך, מעליב, ויש שיגידו אפילו מרתיח.
תרשה לי שלא להתלהב ולפרגן לחברה, בטח כשנראה שדרך הפעולה הזו שלה חוזרת על עצמה.

אני מניח שאתה אישר הקשר של HT מול החברה ולכן היא התלוננה אליך, אולם אני לא מסכים עם דרכי פעולתה ועם הביקורת שלך על ההודעות האלו שלי.

לא מבין איך יום אחד (16 לינואר) אני מקבל מייל מהם שמציין:
"We’ve had some delays due to our suppliers, and the items you ordered were out of stock"

ויומיים לאחר מכן (18 לינואר) אני מקבל מייל שאומר בדיוק להיפך:
"The product you purchased is/was in stock as the web-site shows"

שייסגרו על הפאדיחות שלהם, ואם הם כבר משקרים, לפחות שיהיו עקביים בכך.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #4 

OhadG,
אל תניח הנחות, אני לא קשור לתחום המסחרי באתר ואף אחד לא פנה אלי. כל מה שקשור לתחום המסחרי באתר עובר דרך @NitzanAdato.
אני הגבתי כך כי אתה מגיב בצורה זהה לאורך 20 ההודעות האחרונות שלך .

פנה ישירות לחברה עם התלונה, יהיה לזה יותר אפקט מאשר לערב את הדואלים שקיבלת מהחברה לגבי ההזמנה האישית שלך, בשרשורים של אחרים. פורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות נועד בדיוק לתלונות כמו שיש לך. הפורום הנוכחי הוא פורום מקצועי והשרשור המדובר עוסק בהמלצה על מוצר, לא על בעיות אספקה שלך מול החברה.

נא להשאר בתחומי נושאי השרשור.

glant
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני מסכים עם אוהד וגם אני ממליץ להתרחק מSolidrun.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

ziv_r כתב:OhadG,
אל תניח הנחות, אני לא קשור לתחום המסחרי באתר ואף אחד לא פנה אלי. כל מה שקשור לתחום המסחרי באתר עובר דרך @NitzanAdato.

פנה ישירות לחברה עם התלונה, יהיה לזה יותר אפקט מאשר לערב את הדואלים שקיבלת מהחברה לגבי ההזמנה האישית שלך, בשרשורים של אחרים. פורום מסחר, שיווק, תמחור ושירות נועד בדיוק לתלונות כמו שיש לך. הפורום הנוכחי הוא פורום מקצועי והשרשור המדובר עוסק בהמלצה על מוצר, לא על בעיות אספקה שלך מול החברה.

...
זה ניראה לא טוב........
לאוהד היתה חוויה לא טובה עם החברה ואין שום בעיה עם מה שהוא כותב , לא יתכן שחברה תזלזל בלקוחות שלה וזה יעבור לה בשקט!
שרות ואספקה הם חלק מהמוצר ואל תשלח אותו לפורום צרכנות.
אני באופן אישי עמדתי להזמין קוביה כזו ואחרי שראתי את התלונות לגבי החברה ירדתי מהרעיון במיוחד אחרי שראיתי את אותו מוצר נימכר בNEWEGG בזול יותר עם מקלדת מתנה ומשלוח חינם בארהב. אני לא אוהב ומצעים לי משהו במחיר מבצע ואחרי זה אני מגלה שזה נמכר במקום אחר יותר בזול ובלי טובות.

זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתגובה כמו שלך כאשר אחד החברים באתר כותב נגד מוצר שמפורסם באתר . אני חושב שזה לא ראוי שתעיר לגבי תגובה של מישהו לגבי מוצר כלשהו כאשר האתר הוא בעל עניין באותו מוצר. קח את זה לצומת ליבך

·

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #7 

אני גם חושב שהמסר שאוהד מעביר הוא חשוב, החברה לא יכולה להתחמק מהיחס שלה.

אבל הנקודה של זיו הייתה שכאן בן אדם שואל מקצועית על המוצר, אז יש לענות לו מקצועית.
ולגבי "האם כדאי לעשות עסקים עם החברה" - זו שאלה לפורום צרכנות.
זה כמו שבן אדם ישאל האם ב-HOT אפשר להגדיר את הפייברבוקס כמודם בלבד - ויענו לו שהוט חברה *** אז שלא יקנה פייברבוקס בכלל.
צריך לדעת לעשות את ההבדל...
SOLID-RUN עשתה הרבה טעויות, אבל המוצר שלה הוא ללא עוררין מוצר איכותי וטוב.
אני חושב שיש לי מספיק ניסיון עם מוצרי KODI, ועם התוכנה עצמה, כדי לצאת בהגנת החברה שבנתה מוצר מעולה והריצה אותו קדימה עד-לכדי תמיכה על-ידי OE הרישמית. מה שמאות אלפי מוצרים אחרים לא עשו, באופן אישי הזמנתי 13 קוביות מסוג i2 ואפשר להגיד שיש 13 משפחות מרוצות.

(Y)

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני מכבד את מה שאתה אומר אבל למרות זאת אני חושב שגם אם המוצר מעולה ונטול תקלות אבל החברה שמוכרת אותו מפגרת משמעותית במועדי האספקה ובמקרה של תקלה לוקח לה חודש להחליף את המוצר, מן הראוי שמי שעומד לקנות מוצר כזה יהיה מודע למה הוא נכנס וטוב שאוהד מידע את מי שעומד לרכוש למה הוא נכנס.

אלמלא התגובה השניה של זיו לא ההיתי מגיב בשרשור אבל לא יתכן שכשיש לאתר מעורבות במוצר כלשהו פתאום יגיח איזה "מנהל" ויעיר לו על מה שהוא כותב ובאיזה תדירות הוא כותב את זה.

הבאנרים של הקוביה הזו מופעים בכל פינה באתר ושאף "מנהל" לא יספר לי סיפורים שזה כן קשור אילו או לא .

ולסיום:
אם האתר היה שלי גם אני ההיתי דוחף ומפרסם מוצרים כדי להרויח כסף , להרויח זו לא עבירה , אבל אם המוצר או החברה שמוכרת אותו לא נותנת עיסקה הוגנת לחברי האתר ההיתי מעיף אותה לכל הרוחות ובטח שלא שולח "מנהל" לסתום פיות למתלוננים.

אני מניח שעד סוף היום חלק מההודעות פה ימחקו. כבר ראיתי את זה בעבר !

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

rafid,
אתה תמשיך לראות התנהגות כזאת מכיוון שאנחנו עקבים. בשרשור המדובר לא נערכו או נמחקו שום הודעות, רק הועברו למקומם המתאים כפי שאמרתי שזה יקרה.

אחרון, אף אחד לא נשלח מטעם SolidRun למרות שאתה משום מה משוכנע שכן. מה שאני כן יכול להציע לך זה שלא תיקח חלק פעיל בפלטפורמה שאתה לא מאמין במהימנותה או בדוברים שלה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #10 

אגב, תרגישו חופשי בשרשור זה לשתף על חויות השירות שלכם עם החברה, לטוב ולרע, זה בדיוק המקום.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #11 

לי באופן אישי אין קשר לא לSOLID-RUN, לא לOPENELEC, לא לKODI, לא לHOMETHEATER, לא לזיו, לא לאיליה, לא לעפר... רק לאישה אני מחויב.

אני ממליץ בחום על המוצר, ויותר מזה - מבחינתי היא כיום הפלטפורמה העדיפה ביותר למחירים נמוכים מתחת ל1000 ש"ח (אחרת ממליץ על NUC).

אני מניח שאם הייתי "עורך ראשי" באתר, היית חושב שזה מאינטרס כלשהו כמו שציינת, אבל עובדה שלא.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

@ziv_r

ממש חוצפה!
קברת את הדיון החשוב הזה בפורם צרכנות
תתבישו לכם! למנוע מאנשים לדעת מה הם הולכים לקנות וכל זה בשביל כמה באנרים???
יש פה אין סוף דיונים שלא ממש מתרכזים בנושא הדיון ולא ראיתי שהם פוצלו לפרומים אחרים

·

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

tomer953 כתב:לי באופן אישי אין קשר לא לSOLID-RUN, לא לOPENELEC, לא לKODI, לא לHOMETHEATER, לא לזיו, לא לאיליה, לא לעפר... רק לאישה אני מחויב.

אני ממליץ בחום על המוצר, ויותר מזה - מבחינתי היא כיום הפלטפורמה העדיפה ביותר למחירים נמוכים מתחת ל1000 ש"ח (אחרת ממליץ על NUC).

אני מניח שאם הייתי "עורך ראשי" באתר, היית חושב שזה מאינטרס כלשהו כמו שציינת, אבל עובדה שלא.
...
·חס וחלילה!
בשביל זה אנחנו פה, כדי לקבל המלצות ולשתף מידע.
את מה שקורה עם הקוביה הזו ראיתי גם עם הגרילים של גרנד הול.
יש בחור בשם שמוליק טל שנכנס לעובי הקורה בכל מה שקשור לחברה הזו וכתב את זה בפורום.
באתר לא אהבו את זה ומחקו את ההודעות שלו. אותי זה מקומם.

ולגבי מה שזיו כתב:

"אף אחד לא נשלח מטעם SolidRun למרות שאתה משום מה משוכנע שכן. מה שאני כן יכול להציע לך זה שלא תיקח חלק פעיל בפלטפורמה שאתה לא מאמין במהימנותה או בדוברים שלה"

כל עוד הדיון מתנהל בצורה תרבותית אני מציע שתשב בצד ולא תתערב. זה ישפר באופן משמעותי את מהמנות הפלטפורמה שאני חבר בה כבר 10 שנים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #14 

rafid,
מעבר לתרבות, יש גם את תקנון האתר וההודעה שלך מפרה אותו.
זוהי אזהרה ראשונה לפני הקפאה. אני מציע שתחשוב טוב אם יש לך מה לתרום לדיון לפני שאתה מוסיף תגובה נוספת בשרשור.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #15 

rafid

מודה, אתה הזוי, לא קשור לדיון, לא רכשת, סתם מתלהם כמו :roll:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

איזה סעיף בתקנון הפרתי?
אם קשה לך להתמודד עם התגובות העיניניות של חברי האתר אני מציע שתעבור להיות עורך בפלטפורמה אחרת

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #17 

מתוך תקנון האתר: התגרות במנהלי האתר או התעלמות מהוראותיהם באופן עקבי.
השורה האחרונה בתגובה שלך זיכתה אותך בהקפאה.

OhadG פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

ziv_r כתב:OhadG,

...
·

היי זיו,
אני מתנצל אם ההנחה השגויה שלי פגעה בך.

הנה, זה דבר פשוט שהחברה הבזויה הזו לא הצליחה לעשות, ובמקום זה מנסה לקבור את הביקורת עליה בשרשורים אחרים ובעזרת הנחות.

במקביל לכתיבה בפורום נעשתה כמובן פניה לחברה, אך זו כאמור העלתה חרס.
כפי שהאתר שימש (ועדיין משמש) פלטפורמה פרסומית לחברה הזו, כך ראוי שהיא תהיה חשופה בו לביקורת, ואף תגיב לה.
במקום להתנצל בפומבי על העיכובים, להכריז באתר שהמוצר לא במלאי (ו/או שצפויים עיכובים בהזמנות) ולהציע פיצוי החברה בוחרת במכוון להתעלם, לא מתקשרת בעיות שיש לה במשלוחים (רק לאחר שאנחנו פנינו אליה הואילו בטובם להודיע לנו שיש עיכובים), מסרבת להציע פיצוי, ומתנערת מאחריות באופן גורף (לא היא אשמה, אלא הספקים שלה אשמים...).

אם הפורום המקצועי (כהגדרתך) משמש להמלצה על מוצר כזה או אחר (ולא רק בהתדיינות על רכיבי חומרה או תוכנה שלו) ראוי גם שהוא ישמש למתן ביקורת על המוצר.

באופן אישי, אני אשתדל למתן את תגובותי ובעיקר להפנות ללינקים לפורומים האחרים או לתלונות האלו.
מאידך, גם לקרוא לשרשור הזה "שירות SOLID-RUN" הוא סוג של לעג לרש, דווקא היה מתאים לקרוא לו "אי-שירות סוליד-רן".

(והנה, התגובה ה-21 שלי בנושא הזה... מזל שיש לי קרוב ל-500 תגובות בנושאים אחרים, עם מעל 8 שנים ותק בפורום)

nirmv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1417
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #19 

תכננתי לקנות CuBox TV, אבל אני מקפיא את קנייתי עד שאשמע שבעיות ההספקה נפתרו והכל תקין בשירות.

Ilya-SR
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #20 

היי אוהד,

אני הקפדתי לעדכן את הלקוחות מהאתר בכל עיכוב שהיה בין אם זה בעקבות שביתה במכס ישראל או בין אם נוצרו צווארי בקבוק כאלה ואחרים בעקבות גורמים שלא תלוים בנו (כן לפעמים לא הכל תלוי בנו) אנחנו עובדים מהר ככל הניתן כדי לשלוח ללקוחות וניישר קו בהקדם כפי שצוין בהודעה הקודמת שלי , כפיצוי ללקוחות מהארץ אנו נשלח גם כרטיס SD נוסף עם כל רכישה.

לאחר שנוצרו בעיות באספקה אני שיניתי את הסטטוס של המוצר המתריע שהמשלוח יהיה תוך שבועים ולא היה כתוב In Stock. כרגע שיניתי את זה בחזרה כי כל המוצרים במלאי ואנחנו שולחים לכל מי שהזמין.

בנוסף, שלחתי מייל באופן אישי לכל הלקוחות (מהארץ ומחו"ל) המעדכן אותם במצב ושצפויים להיות עיכובים - אני בטוח שיש כאן כמה אנשים שקיבלו את המייל הזה ומודעים למצב ושזה בטיפול.

אנחנו עונים למיילים באופן יומיומי וכל אחד מקבל מענה תוך 24 שעות גג (לרוב בהרבה פחות - גם בסופי שבוע) , אנחנו מתנצלים על כל אי נוחות שנגרמה לך ולשאר הלקוחות בעקבות העיכובים אבל לאחל לחברה "חרב כלכלי ופשיטת רגל" ולקרוא לנו "חברה בזויה" זה לא לעניין במיוחד שאני כאן במהלך כל המבצע הראשון וגם הנוכחי ומשתדל לעדכן ולתת מענה לכל השאלות שיש, ללמוד מהטענות שלכם והבעיות שאתם מעלים ולטפל בהם, אנחנו לא מתחמקים ואף אחד לא בורח עם הכסף ומשאיר ללא סחורה.

כמו כן, עשינו עוד מבצע עם הקיובוקס i4 ב$135 ואתם היחידים שיש להם עוד 10% הנחה בנוסף למבצע זה.

שיהיה המשך שבוע מצוין,
איליה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”