יעוץ בקניית סטרימר חדש. קצת מתלבט ומבולבל
היי
היה לי פופקורן שאני לא אוהב. מסורבל ופשוט לא אוהב אותו.
אני רוצה סטרימר שיש לו עידן+ וקודי. דפדפן אינטרנט. אפליקציות שניתן להתקין. ערוצים מכל העולם שניתן לצפות. רדיו.
ראיתי למשל את של wetek אבל החומרה שלו והזכרון שלו קצת נמוכים מידיי.
האקסטרימר וונדר בעל חומרה בסדר ומפרט מעניין אבל בלי עידן+. ואתם גם לא ממש אוהבים אותם פה... כנראה שיש סיבה.
אני גם לא רוצה משהו שיעלה לי 1000 שח.
מקסימום אני יעדיף סטרימר מצויין קל ונוח בלי עידן+ ואוסיף לו את הממיר בהמשך חיצונית.
ועוד שאלה קטנה... איפה אני יכול ללמוד על ערוצי iptv? כמה הם עולים ואיזה יש והאם יש בחינם וכו...
היה לי פופקורן שאני לא אוהב. מסורבל ופשוט לא אוהב אותו.
אני רוצה סטרימר שיש לו עידן+ וקודי. דפדפן אינטרנט. אפליקציות שניתן להתקין. ערוצים מכל העולם שניתן לצפות. רדיו.
ראיתי למשל את של wetek אבל החומרה שלו והזכרון שלו קצת נמוכים מידיי.
האקסטרימר וונדר בעל חומרה בסדר ומפרט מעניין אבל בלי עידן+. ואתם גם לא ממש אוהבים אותם פה... כנראה שיש סיבה.
אני גם לא רוצה משהו שיעלה לי 1000 שח.
מקסימום אני יעדיף סטרימר מצויין קל ונוח בלי עידן+ ואוסיף לו את הממיר בהמשך חיצונית.
ועוד שאלה קטנה... איפה אני יכול ללמוד על ערוצי iptv? כמה הם עולים ואיזה יש והאם יש בחינם וכו...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
גם מיני PC שהוא משמש כ HTPC יכול להיקרא סטרימר- מזרים מדיה ממקורות שונים.
הדבר הראשון שאתה צריך להחליט, האם אתה רוצה ממשק של קודי או לא. לקודי יש גם תוספים מסודרים יחסית של IPTV אשר כולל עידן+ (קרא כדוגמה שרשור ארוך ומעייף שנקרא 'הפרויקט של בני').
כמובן הקליטה של עידן+ היא דרך IPTV ולא קליטה ישירה כמו כבלים. בנושא זה אין לי ידע כי אני לא מתעסק עם זה.
אם תרצה גם דפדפן מלא, עדיף ללכת על MINI PC, אשר רץ על פלטפורמת חלונות.
אם אתה חייב מקום לדיסק פנימי, תצטרך ללכת על HTPC מלא (לדעתי הדבר היחיד שייתן מענה לכל הדרישות שלך) אשר בו יש מקום ל HD בגודל מלא. אם לא, תצטרך להפוך את הדיסק הפנימי לחיצוני.
הדבר הראשון שאתה צריך להחליט, האם אתה רוצה ממשק של קודי או לא. לקודי יש גם תוספים מסודרים יחסית של IPTV אשר כולל עידן+ (קרא כדוגמה שרשור ארוך ומעייף שנקרא 'הפרויקט של בני').
כמובן הקליטה של עידן+ היא דרך IPTV ולא קליטה ישירה כמו כבלים. בנושא זה אין לי ידע כי אני לא מתעסק עם זה.
אם תרצה גם דפדפן מלא, עדיף ללכת על MINI PC, אשר רץ על פלטפורמת חלונות.
אם אתה חייב מקום לדיסק פנימי, תצטרך ללכת על HTPC מלא (לדעתי הדבר היחיד שייתן מענה לכל הדרישות שלך) אשר בו יש מקום ל HD בגודל מלא. אם לא, תצטרך להפוך את הדיסק הפנימי לחיצוני.
אתה מתכוון לזה:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0
איזה זכרון צריך להוסיף לו ואיזה מקלדת? תוכל לתת לינקים בבקשה?
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0
איזה זכרון צריך להוסיף לו ואיזה מקלדת? תוכל לתת לינקים בבקשה?
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
כן, בדיוק הדגם הזה.
אני ממליץ שתיצור קשר עם פלונטר, יש להם לא מעט נסיון עם קופסאות כאלה ועם התאמה של זיכרון.
השאלה אם אתה רוצה בכלל מקלדת, או פתרון של שלט רחוק (תואם MCE) שיעבוד עם מקלט ה-IR של המכשיר יספק אותך (ועבור מחשב HTPC/סטרימר זו דרך עדיפה לטעמי לשלוט על המכשיר).
אני ממליץ שתיצור קשר עם פלונטר, יש להם לא מעט נסיון עם קופסאות כאלה ועם התאמה של זיכרון.
השאלה אם אתה רוצה בכלל מקלדת, או פתרון של שלט רחוק (תואם MCE) שיעבוד עם מקלט ה-IR של המכשיר יספק אותך (ועבור מחשב HTPC/סטרימר זו דרך עדיפה לטעמי לשלוט על המכשיר).
יש כרטיסים/ מקלטים של DBV-T. יכול להיות שיש הגיון כלכלי ב-NUC עם מקלט כי עלות ממיר חיצוני איכותי היא סביב 400 שקלים ואני דיי בטוח שכרטיס יעלה הרבה פחות והכל במכשיר אחד זה יותר אסתטי.
אם לא קושרים ביניהם אני לא בטוח ש- NUC לבדו הוא מאוד כלכלי כסטרימר. יש לך קופסאות אנדרואיד כמו מיניקס או מחשבים זעירים כמו קיובוקס בחצי מחיר ופחות וכולם מסוגלים להריץ קודי מעולה.
אם לא קושרים ביניהם אני לא בטוח ש- NUC לבדו הוא מאוד כלכלי כסטרימר. יש לך קופסאות אנדרואיד כמו מיניקס או מחשבים זעירים כמו קיובוקס בחצי מחיר ופחות וכולם מסוגלים להריץ קודי מעולה.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
1. עלות ממיר חיצונית נמוכה הרבה יותר מ-400 ש"ח.
2. עלות הנוק פחות מכפולה מה-i2.
3. ל-NUC ייתרון משמעותי בחומרה על המיניקס או הקיובוקס.
4. ל-NUC גמישות רבה יותר במע' הפעלה שניתן להתקין עליו.
5. ההבדל במימדים בין ה-NUC לבין המיניקס או הקיובוקס זניח לטעמי.
2. עלות הנוק פחות מכפולה מה-i2.
3. ל-NUC ייתרון משמעותי בחומרה על המיניקס או הקיובוקס.
4. ל-NUC גמישות רבה יותר במע' הפעלה שניתן להתקין עליו.
5. ההבדל במימדים בין ה-NUC לבין המיניקס או הקיובוקס זניח לטעמי.
1. צודק. המחירים הם 150-250... מזמן לא התעדכנתי במחירי ממירים כאלו. אני משער שזו גם עלותו של כרטיס פנימי.
2. מי אמר שה- I2 הוא האופציה הכי טובה? יש עוד סטרימרים ראויים וגם כאלו מבוססי אנדרואיד (מיניקס, FIRE TV) שעולים חצי ואפילו שליש מחיר מדגם הכניסה של NUC (סביב 1200-1300 כולל זכרון ודיסק קשיח).
3. אם זה מריץ היטב את קודי ונשאר מספיק "מרווח נשימה" לגרסאות עתידיות מה הבעיה? אתה לא קונה חומרה לשם חומרה.
4. שוב, לא מדובר על מחשב ALL ROUND אלא על פלטפורמה ל- KODI. אני מריץ KODI על קופסת אנדרואיד והיא עובדת ללא רבב. לא בטוח שזה פקטור פה.
5. גם לדעתי. ציינתי דווקא שעדיף קופסה אחת על שתיים. (סטרימר+ממיר לעומת NUC עם הכל בפנים).
·
2. מי אמר שה- I2 הוא האופציה הכי טובה? יש עוד סטרימרים ראויים וגם כאלו מבוססי אנדרואיד (מיניקס, FIRE TV) שעולים חצי ואפילו שליש מחיר מדגם הכניסה של NUC (סביב 1200-1300 כולל זכרון ודיסק קשיח).
3. אם זה מריץ היטב את קודי ונשאר מספיק "מרווח נשימה" לגרסאות עתידיות מה הבעיה? אתה לא קונה חומרה לשם חומרה.
4. שוב, לא מדובר על מחשב ALL ROUND אלא על פלטפורמה ל- KODI. אני מריץ KODI על קופסת אנדרואיד והיא עובדת ללא רבב. לא בטוח שזה פקטור פה.
5. גם לדעתי. ציינתי דווקא שעדיף קופסה אחת על שתיים. (סטרימר+ממיר לעומת NUC עם הכל בפנים).
·
למה לא ללכת על Xtreamer Prodigy 4K החדש שיש בו מקום ל 3T איחסון מבוסס אנדרואיד 4.4 - עכשיו במבצע הוא עולה 150 יורו!
לפרטים נוספים להלן הקישור:
www.xtreamer.net
לפרטים נוספים להלן הקישור:
www.xtreamer.net