מתלבט בין 3 סנטרים עזרה תודה
הסנטר הראשון הוא CANTON CM 502
הסנטר השני הוא Revel Concerta C12
הם יד שנייה
והסנטר השלישי הוא של SVS ULTRA
לקנות חדש.
הסנטר הוא יותר לדיבור ולסרטים כי תכלס מי שומע איתו מוזיקה שיש לי ריצפתיים גדולים אולי פעם בשבוע שומע ב5.1 מוזיקה.
תודה רבה לעוזרים ואלי הסנטר מיד שנייה של פרדים לא זוכר תדגם אבל הסנטר הענק שלהם.
הסנטר השני הוא Revel Concerta C12
הם יד שנייה
והסנטר השלישי הוא של SVS ULTRA
לקנות חדש.
הסנטר הוא יותר לדיבור ולסרטים כי תכלס מי שומע איתו מוזיקה שיש לי ריצפתיים גדולים אולי פעם בשבוע שומע ב5.1 מוזיקה.
תודה רבה לעוזרים ואלי הסנטר מיד שנייה של פרדים לא זוכר תדגם אבל הסנטר הענק שלהם.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא יודע האם אתה בנוי לרכישה של משומש מחו"ל אבל במידה וכן תפעיל תרגום של גוגל ובדוק את זה
http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... rough=true
אף אחד מאלו שהזכרת לא מתקרב אליו. גדוללל וכבדד (32 ק"ג) ואיכותי ביותר.
אף אחד מאלו שהזכרת לא מתקרב אליו. גדוללל וכבדד (32 ק"ג) ואיכותי ביותר.
מתוך השלושה שציינת אני הייתי מוותר על ה Canton פשוט בגלל שהוא דגם 2way והשניים האחרים הם 3way. במצב רגיל זה לא אמור להשפיע על ההחלטה, אבל במקרה של רמקול סנטר, אלו בתצורת 3way יציגו בדר"כ פיזור סאונד הרבה יותר טוב וזה חשוב אם יש עוד צופים שיושבים לא בדיוק מול הסנטר. גם ה Morel וה Tannoy שציינו פה צריכים להתאים מההיבט הזה.
·istarmini כתב:לא יודע האם אתה בנוי לרכישה של משומש מחו"ל אבל במידה וכן תפעיל תרגום של גוגל ובדוק את זה
אף אחד מאלו שהזכרת לא מתקרב אליו. גדוללל וכבדד (32 ק"ג) ואיכותי ביותר....
כן וכמה יעלה לי התענוג? זו תכלס השאלה שלי.
כי לא ראיתי מחיר שמה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·GMTK כתב:·......
כי לא ראיתי מחיר שמה....
אין לי מושג כמה יעלה . תשתמש בתרגום של גוגל לאנגלית צור קשר עם המוכר ותשאל. אולי בכלל הוא לא מעונין לשלוח לחו"ל לא יודע , תשאל.
כדי לתת לך כיוון של מחיר אני יכול לספר לך, שכשאני רכשתי אותו כחדש( לפני כ 14 שנה ) מחירו בארץ עמד על כ 13000 ש"ח כשמחיר חו"ל היה נדמה לי 2500$ .
היום אילו היה נמכר כיד שניה בארץ היה עולה משמעותית פחות בדיוק כמו כל מוצרי האודיו שלא ממש מחזיקים מחיר אבל הבלאי שלו אפסי והאיכות , איך אומר ידידנו ? פנומנאלית
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אם זה כתר דני כמו שזה נראה לי אז זה יעלה 3600 ש''ח לפני שילוח ושאר תוספות וכו'...GMTK כתב:·......
כי לא ראיתי מחיר שמה....
·
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
- חבר מביא חבר

הבן שלי קרא את זה וזה בשוודית , הוא כותב שאין לו את האריזה המקורית אבל הוא יכול לבנות קופסה מעץ
אם זה כתר שבדי אז זה יעלה בערך 2800 ש''ח
אם זה כתר שבדי אז זה יעלה בערך 2800 ש''ח
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:הבן שלי קרא את זה וזה בשוודית , הוא כותב שאין לו את האריזה המקורית אבל הוא יכול לבנות קופסה מעץ
אם זה כתר שבדי אז זה יעלה בערך 2800 ש''ח...
יענו 5000 כולל משלוח ומיסים.
פצצה של רמקול. מייד מטורף.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא התעמקתי בזה אבל כמה סנטר מקבל בכלל תדרים נמוכים ? בטאנוי הזה רשום
Frequency Response: 45Hz - 30kHz
האם באופן כללי הסנטר מקבל דאטא בתדרים האלה ? ז''א כמה באמת יש צורך בסנטר שיורד נמוך
האם באופן כללי הסנטר מקבל דאטא בתדרים האלה ? ז''א כמה באמת יש צורך בסנטר שיורד נמוך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:לא התעמקתי בזה אבל כמה סנטר מקבל בכלל תדרים נמוכים ? בטאנוי הזה רשום
האם באופן כללי הסנטר מקבל דאטא בתדרים האלה ? ז''א כמה באמת יש צורך בסנטר שיורד נמוך...
אמור לקבל מ 80 ומטה אבל אני מדבר על תדרי המייד.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

לא יודע הוא צריך לבדוק איתו , כי הכותרת בדנית אבל שאר הכיתוב בשוודיתistarmini כתב:·......
יענו 5000 כולל משלוח ומיסים.
פצצה של רמקול. מייד מטורף....
·
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:לא יודע הוא צריך לבדוק איתו , כי הכותרת בדנית אבל שאר הכיתוב בשוודית......
·...
אולי תעזור לו בוס ? במידה והוא בענין, כמובן.
שלח מייל לבחור תסביר לו הסיטואציה נראה מה יענה.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אין פה הרבה מה לעזור צריך להרים טלפון לבחור ולשאול אם הוא בכלל מוכן לשלוח לישראל , זה המספר
Anders Gustafsson
46703622472
Anders Gustafsson
46703622472
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·bossgt6 כתב:אין פה הרבה מה לעזור צריך להרים טלפון לבחור ולשאול אם הוא בכלל מוכן לשלוח לישראל , זה המספר
Anders Gustafsson
46703622472...
ובאיזו שפה ידברו בדיוק ?