עזרה בקניית טלוויזיה חדשה לחדר

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
IsraelDadon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לחדר לא יודע בדיוק מה ההבדל בין LCD לפלזמה ומה ההבדל בין LED לOLED בשביל זה אני כאן כדי לשאול.
מה עדיף LCD או פלזמה ? LED או OLED?
אני רוצה טלוויזיה 37-39 אינץ' לחדר שתהיה FULL HD כמובן ברזולוציה הכי גבוהה , טלוויזיה שתנצל את כל השטח עם מסגרת דקה שתראה אלגנטית ויוקרתית עם לפחות 3 חיבורי HDMI , וחיבור USB . חשוב לי מאד אחריות של יבואן רשמי בטווח מחיר של עד 2500 ש"ח מחנויות בחיפה והקריות בלבד.
תודה.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #2 

פלזמה היא טכנולוגיה שהולכת ונעלמת. יש לה הרבה יתרונות מבחינת איכות תמונה, אבל גם חסרונות.

"LED" זה מסך LCD עם תאורה אחורית מבוססת LED ולא פלורסנט. בשנים האחרונות כמעט כל המסכים הם מבוססי תאורת LED. אני הייתי קורא להם LCD בכל מקרה, כי זה מה שהם.

OLED היא טכנולוגיה חדשה שרק עכשיו מתחילה להכנס. יש לה יתרונות, אבל גם חסרונות. נראה איך זה יתפתח בשנים הקרובות. כרגע זה עדיין יקר יותר משמעותית.

רוב האנשים קונים מסכי LCD, אבל בהתאם לשימושים שלך, ואם תוכל להסתדר עם החסרונות, יש גם מצבים שפלזמה עדיפה.

גם ליבואנים רשמיים יש לפעמים שירות גרוע, ומסכים מהם יקרים יותר, לפעמים משמעותית. אז כדאי לשקול גם יבואנים אחרים, בהתאם לאורך האחריות והתנאים שלה. למשל, אם אחרי השנה הראשונה יש עלות כלשהי על ביקור טכנאי או תיקון.

אם המטרה היא סרטים, יותר כיף עם מסך גדול יותר. 39" סביר למרחק צפיה של 1-1.5 מטר.

אין לי המלצות על מסכים ספציפיים. זה גם תלוי בדרישות (כמה דוגמאות לשיקולים כאן). קרא קצת דיונים בפורום.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

FULL HD מעל 2 מטר ב 42 אינץ לא יתן לך יתרון על HDR
ותיראה בו שידורי SD טוב יותר מהמרחק הזה

http://carltonbale.com/1080p-does-matter/

פלמות בגודל הזה הם HDR על פי רוב

ורק בגדלים הגדולים יותר יש גם HDFULL

הכל שאלה של גודל ביחס למרחק צפיה
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

tascam כתב:תבדוק מה המרחק
...
·
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”