היי חברים, לא אלאה אתכם יותר מדי בהשתלשלות האירועים. אז בקיצור: בעקבות שירשור אחר אני מעוניין לקנות נגן בלו-ריי.
והשיקול העיקרי שלי הוא שייתן איכות תמונה כמה שיותר מספקת (אין צורך כלל ב-3D) התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל מוכן להתגמש עד 700 פלוס מינוס.
המליצו ללכת על הנגנים של סוני, פנסוניק ופיוניר ולחפש אותם באמזון UK וכך עשיתי:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_in_-2_ ... 1632651031
אז לעניין:
1)אני לא מבין בדגמים בגרוש ואשמח אם תוכלו להמליץ לי או לצמצמם לי את האפשרויות לדגמים מסוימים.
2) מעולם לא הזמנתי מאמזון. האם אמזון UK היא אכן הדרך הטובה ביותר לרכוש נגן בלו-ריי?
3)תוך כמה זמן הנגן יגיע מרגע שאזמין אותו?
4) האם עושים בעיות במכס עם מוצרים מהסוג הזה?
מחפש המלצה לנגן בלו-ריי איכותי
אתה מקבל מחיר כולל כל המיסים. אמזון בריטניה זה אחלה, רק צריך מתאם לשקע ישראלי. אפשר להזמין מאיטליה/גרמניה וכו׳ ולקבל ישר שקע ישראלי.
כל החברות האלו וגם סמסונג מומלצות ולכל אחת יש כמה דגמים (עם/בלי אינטרנט אלחוטי וכו׳).
כל החברות האלו וגם סמסונג מומלצות ולכל אחת יש כמה דגמים (עם/בלי אינטרנט אלחוטי וכו׳).
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מנסיון שלי מתקופת ה DVD ז"ל פנסוניק תמיד היו ליגה מעל האחרים ,בכל המבחנים שעשו להם. אני מאמין שהמגמה הזו לא הופסקה ולכן אני הייתי נצמד אליהם.
הייתי הולך על הדגם של 2014 (Panasonic DMP-BD81EB-K )
אמזון UK לא שולחים את הדגם הזה (ואולי גם את הדגמים האחרים) לארץ ואתה תאלץ לעשות שימוש בחברת שילוח צד ג ,כדוגמת MUSTOP , שגוזרת את הקופון שלה כמובן.
תוך כשבוע הנגן אצלך.
שום בעיות במכס. אתה משלם והם משחררים ( כ 35% מס על מחיר המוצר+משלוח)
בהצלחה
הייתי הולך על הדגם של 2014 (Panasonic DMP-BD81EB-K )
אמזון UK לא שולחים את הדגם הזה (ואולי גם את הדגמים האחרים) לארץ ואתה תאלץ לעשות שימוש בחברת שילוח צד ג ,כדוגמת MUSTOP , שגוזרת את הקופון שלה כמובן.
תוך כשבוע הנגן אצלך.
שום בעיות במכס. אתה משלם והם משחררים ( כ 35% מס על מחיר המוצר+משלוח)
בהצלחה