גישה לדיסק USB מחובר ברשת
שלום,
יש לי דיסק WD USB 3 מחובר למחשב חלונות 8.1 שמחובר ברשת, בכל פעם שאני מנסה לגשת לתיקיות שלו
ממחשב אחר, מופיע לי למעלה פס ירוק שמתקדם לאט לאט ורק אחרי המתנה ממושכת אני מצליח להיכנס לתוכן התיקיות.
ניסיתי להחליף לשקע USB אחר אך ללא כל שיפור. לאחר הכניסה לתיקיות ואז יציאה ושוב כניסה - הגישה מהירה וללא בעיות.
יש אפשרות לתקן זאת?
תודה.
יש לי דיסק WD USB 3 מחובר למחשב חלונות 8.1 שמחובר ברשת, בכל פעם שאני מנסה לגשת לתיקיות שלו
ממחשב אחר, מופיע לי למעלה פס ירוק שמתקדם לאט לאט ורק אחרי המתנה ממושכת אני מצליח להיכנס לתוכן התיקיות.
ניסיתי להחליף לשקע USB אחר אך ללא כל שיפור. לאחר הכניסה לתיקיות ואז יציאה ושוב כניסה - הגישה מהירה וללא בעיות.
יש אפשרות לתקן זאת?
תודה.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
התופעה נובעת מכך שהדיסק נכנס למצב SLEEP - כלומר הוא מפסיק להסתובב. הגישה אליו "מעירה אותו" ולוקח לבערך 10 שניות לחזור למצב פעיל. המטרה של המצב הזה היא לחסוך רעש, חום ובלאי והיא מאריכה אחחי הדיסק. אם זה מפריע לך, תכנס ל-DEVICE MANAGER ותבטל את האפשרות הזו.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק גם ב-POWER MANAGEMENT ב-CONTROL PANEL. לא יזיק גם לבדוק את התיעוד של הדיסק עצמו באתר של WD.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אם אני זוכר נכון זו אופציה של Windows 8.1 שמכניסה את הדיסק לישון אוטומטי.
זה לא היה קיים ב 7.
אני אישית לא ראיתי שיש לזה פיתרון גם לא באתר של מיקרוסופט.
sky1sky10
אתה עם 8.1?
זה לא היה קיים ב 7.
אני אישית לא ראיתי שיש לזה פיתרון גם לא באתר של מיקרוסופט.
sky1sky10
אתה עם 8.1?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...