קניית סט KLIPSCH מאמאזון גרמניה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

אחרי ששמעתי וכנראה הגעתי להחלטה.

באמאזון גרמניה
2 Klipsch RF-62 II
Klipsch RC-52 II

כולל משלוח ומיסים יוצא כ6000שקל.
כדאי?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

כמה עולה בארץ ? תבדוק ותחליט

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #3 

לדעתי המחיר בארץ לא רחוק מזה ומקבלים 5 שנים אחריות.
בדקת מחיר סופי בחנות?

eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

האזנתי בחנות לריצפתיים 52 62 82, ה52 פסלתי כי הוא נשמע לי קצת רזה ולא מתאים לחלל גדול, ה 82 לדעתי גרוע בסטריאו וטוב בקולנוע, ה62 מאד התאים לי, זאת כמובן דעתי האישית.
כל הריצפתיים היו עם סנטר 52.
מחר אני אמור לקבל הצעות מחיר סופיות מחנויות בארץ ונגיע להחלטה.
כמובן שאם המחיר יהיה קרוב בארץ אז אני יעדיף בארץ.

Pavliker
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 421
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

יותר בכיוון של 6.5K ,
אני גם חיפשתי באמזון ובהתחלה חשבתי שהעסקה שם פשוט מציאה,
אבל לא שמתי לב שמדובר על רמקול אחד, ולא זוג.:lol:

מקווה שהמחיר בזאפ הוא עבור זוג, אם כי רשום רמקול , אבל בהרכב רמקולים:זוג, ובאתרים שמוכרים ->רמקול.8O

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

eli007 כתב:האזנתי בחנות לריצפתיים 52 62 82, ה52 פסלתי כי הוא נשמע לי קצת רזה ולא מתאים לחלל גדול, ה 82 לדעתי גרוע בסטריאו וטוב בקולנוע, ה62 מאד התאים לי, זאת כמובן דעתי האישית.
...
העיקר שתמצא את הדגם שהכי מתאים לך .

·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

shigidar
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 434
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

מעניין שאני רואה פוסטים בסגנון:" האזנתי בחנות בארץ ובחרתי בארץ אבל קניתי בחו"ל" ולא ראיתי אפילו אחד בסגנון של " האזנתי בחו"ל וקניתי בחו"ל" או אפילו חלילה " האזנתי בחו"ל וקניתי בארץ".
מי שרוצה לרכוש מוצרים במקום כלשהו בעולם, סבבה, זכותו ( לא חכם, אבל זכותו) אבל מדוע לנצל ניצול ציני את החנויות בארץ?

נ.ב.
אני בודק את האתר פעם בשבוע +/- אז אם אני לא אענה ישר לכל התגובות המתלהמות, זה לא מפני שאין לי מה לענות, פשוט אני עסוק בלהשמיע רמקולים ...
תשמע, תקשיב, תהנה.
חנות המוסיקה של הצפון
www.shigidar.com

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #8 

הניצול הציני הוא הדדי. בחו״ל למשל המחיר הוא בדרך כלל מחיר סופי ומינימאלי ואין מקום למו״מ. בארץ למשל המחיר מאוד פתוח למו״מ והוא מתחיל ממחיר שאין לי שם אחר אלא ניצול ציני של הלקוחות הלא משופשפים והממולחים.
ושוב, אני מסכים בבסיס שזה ניצול ציני אבל הצורה שבה מקפיצים פה מחירים, משקיטה לרבים את המצפון. לי אישית כן לא נעים לעשות דבר כזה ומצד שני אני גם זה שקל לדחוף לו במחיר מופקע אז הלא נעים הזה לא הדדי לצערי.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #9 

shigidar כתב:מעניין שאני רואה פוסטים בסגנון:" האזנתי בחנות בארץ ובחרתי בארץ אבל קניתי בחו"ל" ולא ראיתי אפילו אחד בסגנון של " האזנתי בחו"ל וקניתי בחו"ל" או אפילו חלילה " האזנתי בחו"ל וקניתי בארץ".
מי שרוצה לרכוש מוצרים במקום כלשהו בעולם, סבבה, זכותו ( לא חכם, אבל זכותו) אבל מדוע לנצל ניצול ציני את החנויות בארץ?

נ.ב.
אני בודק את האתר פעם בשבוע +/- אז אם אני לא אענה ישר לכל התגובות המתלהמות, זה לא מפני שאין לי מה לענות, פשוט אני עסוק בלהשמיע רמקולים ...
...
·

לא חכם ? וכי למה ?
ניקח דוגמית של רמקולים.
נניח עולים בארץ למקורבים 6k ומחו״ל 4k אז אתה אומר שווה לשלם עוד 2k לאחריות ??? אני אומר שלא שווה כי הסיכוי שרמקול יתקלקל משימוש הגיוני שואף ל 0. במידה ובכל זאת יתקלקל עלות רכיב אחד נניח קרוס /אלמנט ייצא משמעותית פחות מההפרש.

עכשיו האם הוגן לשמוע בארץ ולרכוש בחו״ל ? על פניו לא אבל האם הוגן לנקנק את הצרכנים בארץ במחירים מטורפים ? גם פה התשובה היא לא ולא.ודרך אגב לא כולם מקושרים ומשיגים מחירים טובים יש כאלו שפשוט שוחטים אותם ומנצלים את חוסר היידע שלהם.

כאחד שקצת מכיר את התחום ויודע מה ההפרש בין מחירי סוחר למחירי צרכן ולעיתים גם יודע את ההפרש בין עלות היבואן לעלות הסוחר אני אומר לך חד משמעית שיש מקום להוזלה משמעותית של המחירים.ותעשה לי טובה רק לא להתחיל לספר לי על כמה עולה להחזיק חנות. האמת ? לא מענין אותי.

נקודה נוספת היא מימוש אחריות.
ניסית לממש פעם אחריות באמזון ? במידה ולא, מציע לך בחום לנסות.
לא חסרים פה סיפורים של חברים שפשוט היו בהלם מהשרות שקיבלו.
מוצרים חדשים נשלחו אליהם תוך בקשת סליחה ומחילה וזאת ללא צורך להסביר יותר מידי.
לא מזמן פרסם פה חבר ,שקנה סאב מחברת svs, על השרות שקיבל.כדאי לך מאוד לחפש את הפוסט ולהתרשם מהשרות וממימוש האחריות שקיבל למרות ואולי בגלל המרחק הגאוגרפי.
פה בארץ זה קיים ? קדחת. בודדים הם העסקים שיעניקו לך שרות ברמה הזו הם קיימים אבל הם במיעוט רציני.

בקיצור למטבע יש שתי צדדים.
גם אתם הסוחרים אשמים בנהירה של הצרכנים לכיוון חו״ל. נסו להרוויח פחות ואולי כתוצאה מזה למכור יותר וכולנו נהיה חברים טובים .

בהצלחה לכולנו הלוואי ונזכה לרכוש בארץ במחירים הוגנים וכולנו נרוויח.
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 25/01/2015 8:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

moranab
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

לא ציפינו אחרת

שליחה #10 

אתם מבינים האדם עוסק בתחום "לא מבין" למה לא קונים פה ומעדיפים לקנות מחול,טוען שאנו משתמשים בהם בציניות.
נו אז הוא חושב שצרכנים לא בסדר, איך ישמח לתת גם שירות למי ש"דופק" אותם.
אף אחד לא יכול למנוע מאף אחד להתלונן.

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #11 

istarmini כתב:
...
...
·

לא חכם ? וכי למה ?
ניקח דוגמית של רמקולים.
נניח עולים בארץ למקורבים 6k ומחו״ל 4k אז אתה אומר שווה לשלם עוד 2k לאחריות ??? אני אומר שלא שווה כי הסיכוי שרמקול יתקלקל משימוש הגיוני שואף ל 0. במידה ובכל זאת יתקלקל עלות רכיב אחד נניח קרוס /אלמנט ייצא משמעותית פחות מההפרש.

עכשיו האם הוגן לשמוע בארץ ולרכוש בחו״ל ? על פניו לא אבל האם הוגן לנקנק את הצרכנים בארץ במחירים מטורפים ? גם פה התשובה היא לא ולא.ודרך אגב לא כולם מקושרים ומשיגים מחירים טובים יש כאלו שפשוט שוחטים אותם ומנצלים את חוסר היידע שלהם.

כאחד שקצת מכיר את התחום ויודע מה ההפרש בין מחירי סוחר למחירי צרכן ולעיתים גם יודע את ההפרש בין עלות היבואן לעלות הסוחר אני אומר לך חד משמעית שיש מקום להוזלה משמעותית של המחירים.ותעשה לי טובה רק לא להתחיל לספר לי על כמה עולה להחזיק חנות. האמת ? לא מענין אותי.

ניסית לממש פעם אחריות באמזון . במידה ולא, מציע לך בחום לנסות.
לא מזמן פרסם פה חבר ,שקנה סאב מחברת svs, על השרות שקיבל.כדאי לך מאוד לחפש את הפוסט ולהתרשם מהשרות וממימוש האחריות שקיבל למרות ואולי בגלל המרחק הגאוגרפי.
פה בארץ זה קיים ? קדחת. בודדים הם העסקים שיעניקו לך שרות ברמה הזו הם קיימים אבל הם במיעוט רציני.

גם אתם הסוחרים אשמים בנהירה של הצרכנים לכיוון חו״ל. נסו להרוויח פחות ואולי כתוצאה מזה למכור יותר וכולנו נהיה חברים טובים .

...
כל מילה בסלע!!!!(Y)
מי שלא קנה מחו"ל באמת לא מבין את פערי המחירים ואת רמת השרות המטורפת!
·

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3740
שם מלא: חיים
נתן תודות: 864 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #12 

istarmini כתב:
...
...
·

לא חכם ? וכי למה ?
ניקח דוגמית של רמקולים.

ניסית לממש פעם אחריות באמזון ? במידה ולא, מציע לך בחום לנסות.

...
יואב כל הכבוד על הניסוח צודק בכל מילה.(Y) (b)
חבל שאי אפשר לשלוח את מה שכתבת ישירות ליבואנים ולכל החנויות בארץ שיבינו שיש להם חלק גדול בעניין.
ודווקא היום שהעולם ניהיה "קטן" יותר .מה שמאפשר בדיקת מחירים בחו"ל און ליין והשואתם לארץ ולהבין בו במקום "שדופקים" אותנו.
לכן אנו נאלצים להצביע ברגליים ....ובמידת הצורך אם יש בעיה ואתה זקוק לשרות. לא יאשימו אותך עוד לפני ששמעו כמו שנהוג לעשות בארצינו .וזה נוגע גם לגבי תחומים אחרים.
כמובן שיש לציין שישנם עדיין חנויות מעטות שיודעות לכבד את הלקוח שבשורה תחתונה מפרנס אותם!

·
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

moranab
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

גם ביבי התלונן שלא נתן לו יותר קולות.(בעית הנדלן)
אנחנו הבעיה. אני מתחיל לחפש משהו באמזון(חו"ל) אולי נמצא משהו יותר זול אם שירות מצוין לא כמו בארץ.
אם מישהו מוצא שישתף.

eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

shigidar כתב:מעניין שאני רואה פוסטים בסגנון:" האזנתי בחנות בארץ ובחרתי בארץ אבל קניתי בחו"ל" ולא ראיתי אפילו אחד בסגנון של " האזנתי בחו"ל וקניתי בחו"ל" או אפילו חלילה " האזנתי בחו"ל וקניתי בארץ".

נ.ב.
...
אדוני היקר אני מתעסק ביבוא צמיגים בעיקר מיפן המחיר קניה שלי זהה למחיר של כל יבואן או דילר באירופה, המחיר מכירה שלי בארץ טיפה שונה בגלל הבדלי מס, אין סיבה בעולם שסט רמקולים שעולה באירופה 6000 יעלה בארץ הרבה יותר, זה באמת מזכיר לי את נושא המילקי והבעיה בארץ שכל יד (לאו דווקא אתה אלא בעיקר היבואן) ירוויח אחוזים מנותקים מהמציאות. הצרכן הישראלי כבר לא טיפש הוא יודע בדיוק כמה מוצר לעלות ומהיכן לקנות. הידעת שיחסית לגודל האוכלסיה ישראל היא מספר 1 בהזמנות מחול. השבוע הזמנו מעלי אקספרס 2 תחפושות לילד ב8 דולר כל אחד שעל אותה תחפושת בדיוק ושל אותו יצרן דרשו בחנות מסוימת 150שקל. רוצים שנקנה ממכם תהיו ריאלים במחיר הכסף שלנו יקר לנו.
·

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
נתן תודות: 874 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #15 

האמת לא מובן לי מדוע היבואנים מנצלים (או לא מנצלים) ליישר מחירים גבוהים מאוד ובאותו סדר גודל באתר האנטרנט שלהם,
ומצד שני חברים פה מספרים שחד משמעית המחירים המופיעים באתר לא משקפים נכון המחיר בחנות.
נראה לי סוג של קרטל חנויות אודיו בארץ.
חבל שאין אתר שיתחרה ב ZAP ויציג מחירים יותר ריאליים כדוגמת ebay / אמזון.
בתקופה האחרונה יותר ויותר ZAP לא נשמע אמין ואנשים קונים יותר ויותר מחו"ל.
האמת להחליף מוצר שנקנה מחו"ל פי הרבה יותר קל מאשר קנייה בארץ...
כנראה הייבואנים מולטימליארדרים שלא זקוקים ללקוחות חדשים.

nice_guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 606
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #16 

מישהו מחק את ההודעה שלי???

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”