שאלה למבינים: צפייה ב HD דרך מחשב
שלום לכולם
חיברתי לפטופ למסך Q7 בכבל VGA כיוונתי את המסך לרזולוציה של 768\1024 ולשולחן עבודה מורחב האם כשאני מחבר את הלפטופ ל Q7 דרך כבל VGA אני מקבל תמונה ב HD או שאני פשוט מקבל את התמונה שהלפטופ משדר כמו שהיא ?
פשוט שלפי המאמר של עופר וגם לפי הנתונים הטכניים של המסך, המסך לא יכול לקבל שידור ב 1080P אבל כשחיברתי את הלפטופ למסך דרך VGA היצלחתי לראות תוכן ב 1080P
נישאלת השאלה האם לא היגדרתי נכון (ואם לא אז מהן ההגדרות הנכונות) או שככה זה צריך להיות ואני מקבל פשוט את התמונה שהלפטופ משדר מיבלי כל קשר לסוג השידור ולפורמט של התוכן ?
בתודה RGB31
חיברתי לפטופ למסך Q7 בכבל VGA כיוונתי את המסך לרזולוציה של 768\1024 ולשולחן עבודה מורחב האם כשאני מחבר את הלפטופ ל Q7 דרך כבל VGA אני מקבל תמונה ב HD או שאני פשוט מקבל את התמונה שהלפטופ משדר כמו שהיא ?
פשוט שלפי המאמר של עופר וגם לפי הנתונים הטכניים של המסך, המסך לא יכול לקבל שידור ב 1080P אבל כשחיברתי את הלפטופ למסך דרך VGA היצלחתי לראות תוכן ב 1080P
נישאלת השאלה האם לא היגדרתי נכון (ואם לא אז מהן ההגדרות הנכונות) או שככה זה צריך להיות ואני מקבל פשוט את התמונה שהלפטופ משדר מיבלי כל קשר לסוג השידור ולפורמט של התוכן ?
בתודה RGB31
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אתה מקבל את התמונה שהלפטופ משדר!
איך תראה רזולוציה 1080P כשה Q7 לא FHD
וגם צריך לנגן במחשב תכני HD (מקס' שתוכל לראות זה ב 720)
איך תראה רזולוציה 1080P כשה Q7 לא FHD
וגם צריך לנגן במחשב תכני HD (מקס' שתוכל לראות זה ב 720)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
סבבה, צפית בו. אבל לא ב1080Prgb31 כתב:כמו שכתבתי קודם הורדתי פרומו של סרט ב 1080P וצפיתי בו במסך דרך המחשב...
צפית בו ברזולוציה שהמסך מאפשר לך.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
גם לי יש שאלה... המחשב שלי בעל 2 יציאות 1 VGA ו1 DVI שאפשר להמיר ל VGA...
עכשיו השאלה היא אם אני יכול לחבר בו זמנית את שניהם בהגדרות שונות לכל אחד? ואם כן אז אני צריך להגדיר בדרייברים של הכרטיס מסך ATI שהמסך 2 הוא בעל יכולת HD? או שהוא מכוון לבד...? למה יש לי תכני HD במחשב (PRISON BREAK) ואני רוצה לראות יום אחד...
עכשיו השאלה היא אם אני יכול לחבר בו זמנית את שניהם בהגדרות שונות לכל אחד? ואם כן אז אני צריך להגדיר בדרייברים של הכרטיס מסך ATI שהמסך 2 הוא בעל יכולת HD? או שהוא מכוון לבד...? למה יש לי תכני HD במחשב (PRISON BREAK) ואני רוצה לראות יום אחד...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
כן קיבלת את התמונה כמו שהלפטופ משדר שהיא בהחלט HD. לא צפית בו ב- 1080P.rgb31 כתב:שלום לכולם
בתודה RGB31...
לצורך העניין HD נחשב 720 שורות ומעלה (ולך יש 768), 1080 שורות הוא גם HD כמובן ולשם ההבדלה מכנים אותו FHD או Full HD.