צינור מים ממיר מ 3/8" ל 1/2"
שלום ,
בשביל פרויקט קטן שאני עושה במטבח אני צריך צינור מים גמיש עם הברגת נקבה של 1/2" בצד אחד והברגת נקבה של 3/8" בצד שני .
האם קיים דבר כזה?
אם כן , איפה אפשר לקנות כזה באיזור המרכז? (עדיפות לדרום ת"א).
מאד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
תודה רבה
בשביל פרויקט קטן שאני עושה במטבח אני צריך צינור מים גמיש עם הברגת נקבה של 1/2" בצד אחד והברגת נקבה של 3/8" בצד שני .
האם קיים דבר כזה?
אם כן , איפה אפשר לקנות כזה באיזור המרכז? (עדיפות לדרום ת"א).
מאד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
תודה רבה
יש או או, אין גם וגם, אלא אם אתה בונה אותו לבד בחנות. אם לא רוצה לבנות, תקנה 1/2 1/2 ומתאם 3/8 ל1/2. בכל חנות אינסטלציה או חומרי בניין: כוורת, חביב, זייפר וכו'.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
קניתי 1/2 עם מתאם באייס , הבעיה היא שהמתאם הזה לא הפסיק לנזול.Shtirlitz כתב:יש או או, אין גם וגם, אלא אם אתה בונה אותו לבד בחנות. אם לא רוצה לבנות, תקנה 1/2 1/2 ומתאם 3/8 ל1/2. בכל חנות אינסטלציה או חומרי בניין: כוורת, חביב, זייפר וכו'....
האופציה של להכין בחנות נשמעת מעניינת.
איפה אפשר לעשות דבר כזה?
תודה רבה
אני מנחש שמדובר בצינור מים למקרר או תמי 4? אז משתמשים בצינורית פלסטיק 8 מ"מ עם מתאמים שאתה צריך לכל כיוון. אני עובד עם כוורת בנתניה, אבל תוכל לעשות זאת בכל חנות שציינתי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
Shtirlitz כתב:אני מנחש שמדובר בצינור מים למקרר או תמי 4? אז משתמשים בצינורית פלסטיק 8 מ"מ עם מתאמים שאתה צריך לכל כיוון. אני עובד עם כוורת בנתניה, אבל תוכל לעשות זאת בכל חנות שציינתי....
תודה על העזרה!
·האמת שלא , מדובר באיזשהו פרויקט שאני מנסה , הברז מתחבר לברז חשמלי. הבעיה היא שהברז בקיר הוא 3/8 והחיבור בברז החשמלי הוא 1/2 .
אני לא מוצא את החנות זייפר , איפה היא נמצאת?
אני מעדיף חנות באיזור ת"א.