המלצה לראוטר חדש עקב בעיות ניתוקים
היי כולם,
לפני כחצי שנה הוחלף לי לאחר תקלה בבית ראוטר של בזק מסוג 6740u לאחד חדש,
ומאז אני חווה ניתוקים מוזרים לשברירי שנייה, כלומר אם אני מזרים מדיה בעזרת plex ממחשב אחר בבית התוכנה מתנתקת לשנייה וחוזרת, אם אני משחק בפלייסטיישן שהוא בחיבור קווי, אחת לשעה אני מקבל שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת ומיד מתחבר מחדש.
לאחר שיחה עם בזק הם רואים שאצלהם הכל תקין ואין ניתוקים, מה שכן הנציג אישר לי החלפת נתב.
הנתב הוחלף והבעיה עדיין קיימת.
כמו כן מן הסתם ראוי לציין שהיוטורנט אצלי תמיד רץ ברקע אך גם כשהוא לא רץ אני חווה נפילות.
לראוטר מחוברים בחיבור קווי: מחשב נייד, פלייסטיישן 4 וממיר של יס,
ברשת אלחוטית מחוברים: 2-3 טלפונים סלולארים, טאבלט ומחשב נייד.
לאחר קריאה מעט בפורום אני מבין שזהו ראוטר בעייתי, ולכן אני מעוניין להפוך אותו לbridge ולקנות ראוטר חדש.
על איזה ראוטר הייתם ממליצים בטווח מחירים של 400-500 שח
וכמו כן האם אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה
לפני כחצי שנה הוחלף לי לאחר תקלה בבית ראוטר של בזק מסוג 6740u לאחד חדש,
ומאז אני חווה ניתוקים מוזרים לשברירי שנייה, כלומר אם אני מזרים מדיה בעזרת plex ממחשב אחר בבית התוכנה מתנתקת לשנייה וחוזרת, אם אני משחק בפלייסטיישן שהוא בחיבור קווי, אחת לשעה אני מקבל שגיאה שהוא לא מצליח להתחבר לרשת ומיד מתחבר מחדש.
לאחר שיחה עם בזק הם רואים שאצלהם הכל תקין ואין ניתוקים, מה שכן הנציג אישר לי החלפת נתב.
הנתב הוחלף והבעיה עדיין קיימת.
כמו כן מן הסתם ראוי לציין שהיוטורנט אצלי תמיד רץ ברקע אך גם כשהוא לא רץ אני חווה נפילות.
לראוטר מחוברים בחיבור קווי: מחשב נייד, פלייסטיישן 4 וממיר של יס,
ברשת אלחוטית מחוברים: 2-3 טלפונים סלולארים, טאבלט ומחשב נייד.
לאחר קריאה מעט בפורום אני מבין שזהו ראוטר בעייתי, ולכן אני מעוניין להפוך אותו לbridge ולקנות ראוטר חדש.
על איזה ראוטר הייתם ממליצים בטווח מחירים של 400-500 שח
וכמו כן האם אתם חושבים שזה יפתור את הבעיה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Tp-link 4300 ובמידה ולא חשוב לך ענין האלחוט 5ghz אז יש דגם חדש שלא כולל את ה 5ghz.
לגבי השאלה האם זה יפתור הבעיה ? אין לי מושג.
לי יש את ה 4300 מחובר למודם הוט מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים. ו nas בחיבור קווי וכמובן ניידים וסמארטפונים שונים והכל עובד פיקס.
לגבי השאלה האם זה יפתור הבעיה ? אין לי מושג.
לי יש את ה 4300 מחובר למודם הוט מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים. ו nas בחיבור קווי וכמובן ניידים וסמארטפונים שונים והכל עובד פיקס.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·ה 1043 לא כולל את האופציה ל 5ghz.Tomerco כתב:הוא עדיף על ה tp link wr1043?...
ה 4300 כולל אבל כדי למקסם הביצועים יש להתקין קושחה גלובאלית ולא להשתמש בקושחה הישראלית, שמנטרלת חלק מיכולות הראוטר מבחינת שימוש בתדרים.
במידה ואתה מעונין להתקין קושחה גלובאלית ( יש מדריך מפורט כיצד לבצע זאת) לך על ה 4300 אחרת מספיק ה 1043
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·Tomerco כתב:הבנתי שמומלץ בכל מקרה להתקין dd-wrt כך שכנראה אעשה זאת, בכל מקרה קראתי על ה 4300 שהוא חסום לעדכון גרסה בגלל הנעילה הזו...
נכון ולכן מתקינים גירסה אחרת ואז הכל אחלה.יש שירשור ייעודי לזה, תעיין בו.
אני דרך אגב לא נגעתי בו עד כה.עובד לי פיקס מכסה את מרבית אזורי הבית, כולל מרתף וממ״ד ולכן לא מצאתי כרגע צורך להתקשקש עם הקושחה שלו, אולי בהמשך.