בחירת רסיבר
שלום חברים,
אני לא מעודכן בעולם הסטריאו כבר כמה שנים (עדיין עם רסיבר מארנץ בן 15). הטלויזיה שלי קונה לעצמה רסיבר (ואני משלם) ולכן זקוק לעצתכם.
קראתי קצת ביקורת פה בפורום וקיבלתי ביקורת חיוביות על PIONEER 924 מאמאזון. לידו יש את ONKYO 636 שמומלץ מאוד גם בפורומים מחו"ל, ובנוסף יש את DENON 1100 שם. ההבדל בעלות זניח. ולכן מה תמליצו???
שאלה נוספת: קשה להתחרות ב PIONEER 329 שנמכר בדיוטי פרי ב 200$ מבחינת מחיר. האם אני בכלל אשמע את ההבדל בקולנוע ביתי (אני רחוק מלהיות אודיופיל)???
יש לציין שהרסיבר יחובר לאותם רמקולים (מדפיים של אינפיניטי) ועוד זוג סראונד שחשבתי לרכוש באמזון.
תודה רבה לכולם!
אני לא מעודכן בעולם הסטריאו כבר כמה שנים (עדיין עם רסיבר מארנץ בן 15). הטלויזיה שלי קונה לעצמה רסיבר (ואני משלם) ולכן זקוק לעצתכם.
קראתי קצת ביקורת פה בפורום וקיבלתי ביקורת חיוביות על PIONEER 924 מאמאזון. לידו יש את ONKYO 636 שמומלץ מאוד גם בפורומים מחו"ל, ובנוסף יש את DENON 1100 שם. ההבדל בעלות זניח. ולכן מה תמליצו???
שאלה נוספת: קשה להתחרות ב PIONEER 329 שנמכר בדיוטי פרי ב 200$ מבחינת מחיר. האם אני בכלל אשמע את ההבדל בקולנוע ביתי (אני רחוק מלהיות אודיופיל)???
יש לציין שהרסיבר יחובר לאותם רמקולים (מדפיים של אינפיניטי) ועוד זוג סראונד שחשבתי לרכוש באמזון.
תודה רבה לכולם!
גם אני בהתלבטות שלך בין הפיוניר המומלץ כאן VSX-924 לבין דנון AVRX1100W.
ממה שמתי לב ברפרוף ההבדלים הם שהפיוניר יודע לעשות אפסקיילינג. לי זה לא הכי קריטי.
לפיוניר יש מערכת כיול באמצעות מיקרופון שנקראת MCACC ולדנון יש את AUDYSSEY שאמורה להיות עדיפה בהרבה.
אני עדיין חוקר את הנושא.
אחרי 10 שנים עם רסיבר של פיוניר ש"עשה את העבודה" עד שהתפגר, יש לי הרבה פערים להשלים.
ממה שמתי לב ברפרוף ההבדלים הם שהפיוניר יודע לעשות אפסקיילינג. לי זה לא הכי קריטי.
לפיוניר יש מערכת כיול באמצעות מיקרופון שנקראת MCACC ולדנון יש את AUDYSSEY שאמורה להיות עדיפה בהרבה.
אני עדיין חוקר את הנושא.
אחרי 10 שנים עם רסיבר של פיוניר ש"עשה את העבודה" עד שהתפגר, יש לי הרבה פערים להשלים.
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
תשמע, הכל עניין של תקציב, ורצון להנות מצליל איכותי, אני גם לא אודיאופיל, אבל בהחלט מתלהב לשמוע סרט או מוזיקה באיכות טובה.omt כתב:שלום חברים,
תודה רבה לכולם!...
לפי מה שאתה מתאר אתה מתכוון לשמוע עם 4 רמקולים? אתה צריך סאב וסנטר, אחרת תפסיד מידע בזמן הסרט הכוונה שלא תשמע דיבור כי הוא בד"כ בסנטר ופיצוצים לא ירעידו את הקירות והזכוכיות
תחשוב על זה לפני שאתה רוכש את הרסיבר...
·
- nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
·שי, אולי מערכת הכיול יותר מסובכת בפיוניר, אבל תכלס, עושים את זה פעם אחת טוב ונגמר...ShayGTi כתב:גם אני בהתלבטות שלך בין הפיוניר המומלץ כאן VSX-924 לבין דנון AVRX1100W.
אני עדיין חוקר את הנושא.
אחרי 10 שנים עם רסיבר של פיוניר ש"עשה את העבודה" עד שהתפגר, יש לי הרבה פערים להשלים....
לך לחנות ותשמע את שני הרסיברים... זה הדבר היחיד שיגרום לך להחליט חכם.
בהצלחה
נייס גאי, אני מתחיל לחשוב אם כדאי לי ללכת על הפיוניר בגלל האפסקיילינג, איך זה עובד? זה באמת עושה שינוי?
למשל אני רואה ערוץ SD כמו ערוץ 10 או 2 דרך ממיר HD של הוט שמחובר עם כבל HDMI, יתבצע אפסקייל ל1080P?
השיפור מורגש מאוד או שזה סתם גימיק?
למשל אני רואה ערוץ SD כמו ערוץ 10 או 2 דרך ממיר HD של הוט שמחובר עם כבל HDMI, יתבצע אפסקייל ל1080P?
השיפור מורגש מאוד או שזה סתם גימיק?
חברים אתמול קפצתי לראות את ה 924. המוכר טען שאין הבדל באיכות הסאונד והתמונה שהוא מעביר בינו לבין סדרה 4 של פיוניר. הוא אומר שההבדלים הם רק בפיצ'רים...כמו היכולת לשמוע בחדרים אחרים וכו' שלי אין צורך בכך. האם זה נכון? מישהו בבקשה יכול להתייחס ל PIONEER 329 שנמכר בדיוטי ב 200$? מתאים לי לכיס אבל לא בא לרכוש רסיבר שאחליף עוד שנה...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ברור שאין הבדל, זה אותה הגברה שיש גם בLX90.omt כתב:חברים אתמול קפצתי לראות את ה 924. המוכר טען שאין הבדל באיכות הסאונד והתמונה שהוא מעביר בינו לבין סדרה 4 של פיוניר. הוא אומר שההבדלים הם רק בפיצ'רים...כמו היכולת לשמוע בחדרים אחרים וכו' שלי אין צורך בכך. האם זה נכון? מישהו בבקשה יכול להתייחס ל PIONEER 329 שנמכר בדיוטי ב 200$? מתאים לי לכיס אבל לא בא לרכוש רסיבר שאחליף עוד שנה......
וברצינות לך לכאן:
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98 ... __P8=68825
תלך לשני המקטעים האחרונים POWER ו AMP - ותראה שהנתונים לא בדיוק זהים, מבחינת הספקים ועוד.
ברור שההבדל בהגברה "קטן" יחסית לכל שאר ההבדלים - אבל יש הבדל.
הכל שאלה של תקציב, 424 יעשה עבודה גם אם ברמה נמוכה יותר, אבל אם יש לך כסף להשקיע ב924 אז התוצאה - גם בהסתכלות לעתיד (עוד חיבורים, עוד פיצ'רים, עוד יכולות) יהיו שווים את זה.
·
- TamirElazari
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 174
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
בתור אחד שקנה 2100w לא מזמן והתלבט בין 924 ל2100w אני אומר לך שאין הבדל בפי׳צירים בכלל והם די זהים.
ההבדל הוא במערכת כיול, בפיוניר המתאם רשת הוא חיצוני ובדנון מובנה, וכמובן בסאונד.
לך לך תשמע את שניהם ולפי זה תבחר.
ואל תשכח להזמין מאמזון
ההבדל הוא במערכת כיול, בפיוניר המתאם רשת הוא חיצוני ובדנון מובנה, וכמובן בסאונד.
לך לך תשמע את שניהם ולפי זה תבחר.
ואל תשכח להזמין מאמזון