עריכה: לא מצליח להתחבר למגביר טווח שהגיעה עם הסלקום TV דרך סלולרי/מחשב.
עריכה*** ראו למטה.
לא מצליח להתחבר עם סלולרי או מחשב נייד למגביר טווח שהגיע עם הסלקום TV. בסלקום TV אומרים שאי אפשר. אבל לא נראה לי הגיוני. או שאני טועה?
תמונות של המגביר למטה. גם דרך הסיסמאות שבמדבקה שלו לא מצליח. וגם לא עם הסיסמא של הרשת הביתית.
אשמח לעזרה בנדון. תודה.
לא מצליח להתחבר עם סלולרי או מחשב נייד למגביר טווח שהגיע עם הסלקום TV. בסלקום TV אומרים שאי אפשר. אבל לא נראה לי הגיוני. או שאני טועה?
תמונות של המגביר למטה. גם דרך הסיסמאות שבמדבקה שלו לא מצליח. וגם לא עם הסיסמא של הרשת הביתית.
אשמח לעזרה בנדון. תודה.
נערך לאחרונה על ידי oceans68 ב 22/01/2015 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: כיצד להגדיר ראוטר ישן כנקודה חמה בסלון? בחיבור קווי דרך מגביר WIFI?
@oceans68
·
עדכון: *****
פשוא חיברתי את מגביר הטווח בכבל רשת לראוטר הישן. בכניסה רגילה ( לא של המודם בראטור)
חיברתי את מחשב ואת הממיר לראוטר בכניסות הפנויות.
וואלה.... עובד. הראוטר מקבל את הרשת מהמגביר WIFI . והמחשב והממיר דרך הראוטר. עבוד מצויין.
מהירות הגלישה שבדקתי זהה כמעט כאילו היה מחובר בקווי.
הבעייה היחידה שלא הצלחתי לפתור: אם בעבר הייתי גולש במכשיר סלולרי דרך הראוטר הישן שבסלון שמתפקד כרפיטר. עכשיו אני לא מצליח.
עדיין רואים את השם שלו הרשת בסלון "XXXrepeater" - אבל כשאני מנסה להתחבר אליו הוא נתקע ב Obtainng IP Address ןלא מצליח להתחבר.
גם כשאני מנסה שוב להתחבר עם סיסמא מחדש. כאילו הסיסמא השתנתה כאשר הוא מחובר למגביר טווח.
גם כשאני מנסה ישירות להתחבר בWIFI למגביר טווח שהגיע עם הסלקום TV אני לא מצליח עם הסיסמא של הרשת של הבית.
וגם מאחור יש מדבקה עם סיסמא ל 5G ול 2.4G אבל זה לא מצליח להיכנס דרך זה.
מצרף תמונות של המגביר טווח
עזרה??? תודה!
·
עדכון: *****
פשוא חיברתי את מגביר הטווח בכבל רשת לראוטר הישן. בכניסה רגילה ( לא של המודם בראטור)
חיברתי את מחשב ואת הממיר לראוטר בכניסות הפנויות.
וואלה.... עובד. הראוטר מקבל את הרשת מהמגביר WIFI . והמחשב והממיר דרך הראוטר. עבוד מצויין.
מהירות הגלישה שבדקתי זהה כמעט כאילו היה מחובר בקווי.
הבעייה היחידה שלא הצלחתי לפתור: אם בעבר הייתי גולש במכשיר סלולרי דרך הראוטר הישן שבסלון שמתפקד כרפיטר. עכשיו אני לא מצליח.
עדיין רואים את השם שלו הרשת בסלון "XXXrepeater" - אבל כשאני מנסה להתחבר אליו הוא נתקע ב Obtainng IP Address ןלא מצליח להתחבר.
גם כשאני מנסה שוב להתחבר עם סיסמא מחדש. כאילו הסיסמא השתנתה כאשר הוא מחובר למגביר טווח.
גם כשאני מנסה ישירות להתחבר בWIFI למגביר טווח שהגיע עם הסלקום TV אני לא מצליח עם הסיסמא של הרשת של הבית.
וגם מאחור יש מדבקה עם סיסמא ל 5G ול 2.4G אבל זה לא מצליח להיכנס דרך זה.
מצרף תמונות של המגביר טווח
עזרה??? תודה!
מבנה הרשת הביתית שלי.
·הרשת שלי בנוויה כך. כמו בשרטוט המצורף. ( בעבר הרפיטר בסלון היה מחובר לקופסא של היס VOD שהיה לה חיבור רשת פנוי והכל הלך מצויין. מכשירים בסלון זיהו את הרשת של הרפיטר עם הסיסמא הכללית של הרשת הביתית. עם אות חזק כמובן.cobraf כתב:תסביר בפירוט מה מחובר למי ומה בדיוק אתה מנסה להשיג
לא הצלחתי להבין כלום...
כיום ללאחר שהרפיטר מקבל את הרשת ממגדיל הטווח שבא עם הסלקום TV רואים את הרשת שלו במכשירים אך הסיסמא הכללית של הרשת הביתית לא עובדת, וגם לו הסיסמא שרשומה על מגדילי הטווח שבאו עם הסלקום TV
כמובן שהם מתחברים לרשת WIFI של הראוטר בממ"ד אך עוצמת האות נמוכה בסלון כמובן.
לא ברור לי מדוע הסיסמא של הראוטר הישן בסלון/הרפיטר שהוגדרה כאותה הסיסמא של הרשת דרך הראוטר הראשי לא עובדת. כאילו שאם הוא מקבל את הרשת ממגדילי הטווח שהותקנו ע"H סלקום TV הסיסמא שונה.
יש 3 מגדילי טווח שבאו עם הסלקום TV :
1. בחיבור קווי לראוטר/מודם של בזק בממד
2. בסלון - מקבל את האות האלחוטי/WIFI שלו ממגדיל הטווח הראשון שבממד
3. בחדר השינה - מקבל את האות/WIFI כנ"ל מהראשי שבממ"ד
כל מגדיל טווח כזה הוא dual band. ולכל אחד מהם מדבקה מאחור עם סיסמא ל2.4GHZ ול 5GHZ ובכל מגדיל הסיסמא שונה.
ניסיתי להכניס את הסיסמאות במכשירים הסלולרים בחיבור לWIFI של המגדילים שרואים אותם בזיהוי הרשת במכשירים הסלולרים/טאבלט. אך ללא הצלחה.
גם בזיהוי הרשת של הרפיטר ניסיתי להכניס את הסיסמא שהוגדרה בעבר שעבדה. וגם את אלו של מגדילי הטווח שמופיעים במדבקות מאחור. אך ללא הצלחה.
עריכה***
במדבקה מאחור על :מגדילי הטווח" שמסומנים בתרשים כתוב שזה WIRELESS REPATER ולא AP האם זה אומר שלא ניתן להתחבר אליו ישירות על ידי מכשיר סלולרי/WIFI?
כמה דברים
אחד באופן ברור מי שהתקין את כל הסיפור של המגדילים של סלקום עשה סלט אחד גדול
מגדיל טווח הינו REPEATER, מה שהוא עושה זה פשוט מגדיל את טווח של רשת אלחוטית קיימת שלך, אין לו תכונות AP והוא מבחינתך אמור להיות שקוף
כל המכשירים של סלקום אמורים להתחבר לרשת האלחוטית הראשית שלך עם ואז צוכל לגלוש בכל מקום בבית
אישית אני לא אוהב את פתרונות האלה וכבר עדיף להשתמש במתאמים דרך חשמל מאשר המגדילים האלה שיוצרים סלט כזה
אם יש לך גישה להגדרות של כל אחד ואחד מהמגדילים האלה תוודא שהם כולם מחוברים לאותו AP או אחד אל השני, בסופו של דבר אמורה להיות לך רשת אלחוטית אחת ב2.4 ואחת ב5 גיגה, עם אותה סיסמא בכולם
אחד באופן ברור מי שהתקין את כל הסיפור של המגדילים של סלקום עשה סלט אחד גדול
מגדיל טווח הינו REPEATER, מה שהוא עושה זה פשוט מגדיל את טווח של רשת אלחוטית קיימת שלך, אין לו תכונות AP והוא מבחינתך אמור להיות שקוף
כל המכשירים של סלקום אמורים להתחבר לרשת האלחוטית הראשית שלך עם ואז צוכל לגלוש בכל מקום בבית
אישית אני לא אוהב את פתרונות האלה וכבר עדיף להשתמש במתאמים דרך חשמל מאשר המגדילים האלה שיוצרים סלט כזה
אם יש לך גישה להגדרות של כל אחד ואחד מהמגדילים האלה תוודא שהם כולם מחוברים לאותו AP או אחד אל השני, בסופו של דבר אמורה להיות לך רשת אלחוטית אחת ב2.4 ואחת ב5 גיגה, עם אותה סיסמא בכולם