שרשור תגובות: מיקרוסופט מציגה: חלונות 10 והולוגרמות
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הנה משהו שכנראה שכחתם - הזרמת משחקים מ XBOX ONE ל PC רק בווינדוס 10:
http://www.hometheater.co.il/vt226005.html
בנוסף, מעבר לניסיון להפוך את הווינדוס הבא ואת ה PC לסמארטפון - אני לא רואה שום חידוש מהותי שאותי מרגש. אני מקווה ששכחו להציג אותם בגל ההייפ של "אריחים" ומסכי מגע, אחרת אני לא מבין למה צריך עוד מערכת הפעלה. אפא השיפורים הטכניים? שיפור מערכת הקבצים שהבטיחו לנו מאז עוד בויסטה? ניהול משימות משופר? אתחול וכיבוי מהירים יותר? שיפרוים מהותיים לקרנל מעבר למהפך ויזאולי? אני היחיד שמאוכזב שמוציאים גירסה חדשה של מערכת ההפעלה שמתרכזת לפי הנראה בעיקר בלהפוך לאייפו/אנדרואיד אחד גדול?! רק אני מרגיש ש 10 צועדת בכיוון הלא נכון ושזה עוד צעד הצידה כפי שווינדוס 8 הייתה רק יותר בחדות?
http://www.hometheater.co.il/vt226005.html
בנוסף, מעבר לניסיון להפוך את הווינדוס הבא ואת ה PC לסמארטפון - אני לא רואה שום חידוש מהותי שאותי מרגש. אני מקווה ששכחו להציג אותם בגל ההייפ של "אריחים" ומסכי מגע, אחרת אני לא מבין למה צריך עוד מערכת הפעלה. אפא השיפורים הטכניים? שיפור מערכת הקבצים שהבטיחו לנו מאז עוד בויסטה? ניהול משימות משופר? אתחול וכיבוי מהירים יותר? שיפרוים מהותיים לקרנל מעבר למהפך ויזאולי? אני היחיד שמאוכזב שמוציאים גירסה חדשה של מערכת ההפעלה שמתרכזת לפי הנראה בעיקר בלהפוך לאייפו/אנדרואיד אחד גדול?! רק אני מרגיש ש 10 צועדת בכיוון הלא נכון ושזה עוד צעד הצידה כפי שווינדוס 8 הייתה רק יותר בחדות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
הרבה מהשיפורים במהירות קרו ב 8.1 אלא שבגלל ממשק משתמש רבים נמנעים בכלל מלהכנס לגרסאת 8.x ולכן דווקא הגיוני שיתמקדו בלהחזיר את הקהל בעזרת ממשק משתמש שמיש יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
HoloLens נראה מצויין בתאוריה, אבל נראה לי שאנחנו רחוקים שנים רבות מזה. אתם יודעים כיצד היה אפשר לזרז את הפיתוח של זה? קליפ של 5 שניות שמראה את השימוש בזה בתור הדור הבא בפורנו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
·הממשק של 10 לא הרבה שונה מ 8, רק החזירו את ההתחל וגם אותו שוב שינו. מיקרוסופט מנסים בכח לדחוף את האריחים המטופשים הללו למשתמשי ה PC, אקוסיסטם שכנראה (ע"ע הכישלון שלoferlaor כתב:הרבה מהשיפורים במהירות קרו ב 8.1 אלא שבגלל ממשק משתמש רבים נמנעים בכלל מלהכנס לגרסאת 8.x ולכן דווקא הגיוני שיתמקדו בלהחזיר את הקהל בעזרת ממשק משתמש שמיש יותר....
אני אישית משתמש ב 8 וגם לי בתור משתמש מנוסה לא נוח עם הרבה מההחלטות עיצוב של 8 - ע"ע הדרך המטופשת לכבות את המחשב כדוגמא אחת.
·EliHaboosh כתב:למאמר: מיקרוסופט מציגה: חלונות 10 והולוגרמות...
שם המאמר באתר (שמופיע בכל מקום): מיקרוסופט מציגה: חלונות 10 בחינם והולוגרמות.
בתוכן המאמר אין מילה אחת על חינם, גם כאן שם המאמר לא כולל את המילה חינם.
אתם מנסים למשוך קוראים כדי לקרוא את הכתבה?
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
דבר אחד שמעניין אותי בווינדוס 10: מכשיר דוגמת הZenfone 2, שהוא מכשיר x86 עם 4 גיגה ראם, נניח במידה ויריץ ווינדוס 10, יריץ גירסה שונה ממחשבי desktop רגילים? במידה וגירסה אחרת, יוכל להפוך למחשב דסקטופ רגיל במידה והוכנס לתוך dock?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
·שימי. בהחלט ניסינו למשוך קוראים לכתבה. לכן החלטנו בשביל מיקרוסופט שתחלק את הווינדוס בחינם. עוד לא הודענו לה על כך.shimi810 כתב:·......
שם המאמר באתר (שמופיע בכל מקום): מיקרוסופט מציגה: חלונות 10 בחינם והולוגרמות.
בתוכן המאמר אין מילה אחת על חינם, גם כאן שם המאמר לא כולל את המילה חינם.
אתם מנסים למשוך קוראים כדי לקרוא את הכתבה?...
בכל מקרה, לא קראת את כל הכתבה כנראה (לא צריך ללכת רחוק):
"את חלונות 10 תוכלו לקבל בחינם למשדרגים בשנה הראשונה ליציאתה לכל המשתמשים בגרסאות 7 ומעלה כולל גם למשתמשי המובייל."
אלי חבוש
·EliHaboosh כתב:
·שימי. בהחלט ניסינו למשוך קוראים לכתבה. לכן החלטנו בשביל מיקרוסופט שתחלק את הווינדוס בחינם. עוד לא הודענו לה על כך.......
בכל מקרה, לא קראת את כל הכתבה כנראה (לא צריך ללכת רחוק):
"את חלונות 10 תוכלו לקבל בחינם למשדרגים בשנה הראשונה ליציאתה לכל המשתמשים בגרסאות 7 ומעלה כולל גם למשתמשי המובייל."...
וואו, אני עם הרפרופים שלי בקריאה... אני מודה, לא באמת מעניינת אותי חלונות, בגלל זה רפרפתי.
אני רק עם לינוקס (OpenSuse xfce)