שירות מחפיר של סמסנוג/יעל תוכנה

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לשירות של סמסונג/יעל תוכנה.

לפני כשנה רכשתי מחשב נייד של סמסונג בדיוטי פרי, לאחר כחודשיים של שימוש ההארד דיסק שבק חיים ללא סיבה, המחשב נשלח ליעל תוכנה (שהיא נותנת השירות של סמסונג/סמליין למחשבים ניידים), בלי קשר לעוגמת הנפש שכל המידע הלך קפוט, המחשב שכב אצלהם כחודש, אמרנו לא נורא, בלענו את הגלולה - קורה.
לפני חודשיים שוב הלך ההארד דיסק, ובנוסף הכפתור של הEsc הפסיק לעבוד, וגם הכפתור הימני של הטאץ'-פאד התחיל לקרטע, המחשב שוב נשלח ליעל תוכנה, ועד עכשיו הוא שוכב שם, כל יומיים-שלושה מרימים טלפון ליעל תוכנה, עונה אותה פקידה שטוענת שהם מחכים לחלקים מסמסונג/סמליין ואין מה לעשות, בשיחה האחרונה כבר התעצבנתי ואמרתי לה שזה לא הגיוני שמחשב נייד שוכב אצלהם כבר חודשיים ללא שום עדכון לגבי התיקון וללא שום צפי מתי יגיעו החלקים, היא אמרה שאני יכול ליצור קשר עם סמליין ולנסות לזרז אותם.
הרמתי טלפון לסמליין והם טוענים שאין להם מושג על מה אני מדבר, מכיוון שהם היבואנים אבל יעל תוכנה הם נותני השירות זה לא קשור אליהם (בקיצר שלחו אותי חזרה ליעל תוכנה)

אנחנו כבר עובדי עצות, בנוסף לעוגמת הנפש שהמידע במחשב הלך כבר פעמיים, המחשב כבר שוכב כמעט חודשיים אצלהם (שלוש סך הכל, כולל הפעם הראשונה), אשמח להתייעצות מה ניתן לעשות, והאם יש פה קייס לתביעה ?

אציין שהמחשב בשימוש של אימי, ששומרת עליו, מעולם לא נפל, המחשב ממש במצב כמו חדש.

תודה מראש,
בני

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

היי,

הרגע שמתי לב שיש תת פורום של "מסחר שיווק ושירות" שנראה לי שהפוסט מתאים יותר לשם, אשמח עם אחד המנהלים יעביר את הפוסט לשם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

יפה זה אומר שיש מעבדה פרטית ומעבדת יבואן, קח אותו מיעל ושלח אותו ליבואן לתיקון.

נ.ב זה המחיר לרכוש מחשב מחברה של טלזויה :wink:
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #4 

סמסונג היא לא חברה של טלויזיה. היא מייצרת הרבה יותר. (לא, אין לי שום קשר לסמסונג)
תקלות קורות בכל מוצר, הבעיה היא שירות מ**רבן בארץ.
תקן אותו בעצמך, ותבע אותם. אין לך מה להפסיד. בתביעה גולל בדיוק את השתלשלות העניינים וצרף כל מסמך/ראיה אחרת שתתמוך בגרסתך.

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

כונן קשיח שיכולת לקנות בצורה עצמאית עולה 300 שקל.
הלכו לך נתונים ולא למדת לגבות? טעות שלך.
מעבר לזה סמסונג הפסיקו לייבא לארץ מחשבים ניידים לכן כבר לא אכפת ליבואן מאיזה שירות תקבל, אין להם יותר שיווק לניידים.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

כל הכבוד לאנשים כמוך שמעודדים התנהגות כזאת של יבואנים...
בטח שאני יכול לקנות כונן קשיח, אז למה אני מקבל אחריות? לפי מה שאתה אומר על לפטופ שעלה 2500 שקל לפני שנה הייתי צריך כבר להוציא 600 שקל על כוננים קשיחים (להזכיר לך שהכונן הקשיח הלך פעמיים)
וכן בטח אני כל יום צריך לשבת ולגבות את המחשב, כי לפי מה שאתה כותב זה הגיוני שכל כמה ימים ילך כונן קשיח בשימוש סביר...
זה שסמסונג הפסיקו למכור פה ניידים לא אמורה להיות בעיה שלי, קיבלתי אחריות לשנתיים ואני מצפה שהיא תמומש.

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

bennybrit כתב:כל הכבוד לאנשים כמוך שמעודדים התנהגות כזאת של יבואנים...
בטח שאני יכול לקנות כונן קשיח, אז למה אני מקבל אחריות? לפי מה שאתה אומר על לפטופ שעלה 2500 שקל לפני שנה הייתי צריך כבר להוציא 600 שקל על כוננים קשיחים (להזכיר לך שהכונן הקשיח הלך פעמיים)
וכן בטח אני כל יום צריך לשבת ולגבות את המחשב, כי לפי מה שאתה כותב זה הגיוני שכל כמה ימים ילך כונן קשיח בשימוש סביר...
זה שסמסונג הפסיקו למכור פה ניידים לא אמורה להיות בעיה שלי, קיבלתי אחריות לשנתיים ואני מצפה שהיא תמומש.
...
בא תרגע, לא הגנתי על היבואן. הסברתי אותו.
כאחד שמתעסק עם HTPC יש לי המון קשיחים וכבר הלכו לי כמה מהקשיחים. גיבוי זה דבר חשוב מאוד וכן זה תהליך אם אין לך הגדרה אוטומטית או גיבוי ענן.
יש המון אנשים שיעידו שכונן קשיח הלך להם גם 10 פעמים למרות האחריות, כן זה קרה גם לי. בגלל זה יותר קל לקנות כונן אחר. ואף אחד לא אמר שהכונן האחר ילך כמה פעמים כמו הכונן הראשון. דיסקים קשיחים הם לא צפויים אין מה לעשות. תקנה SSD הוא יותר אמין. אבל גם אותו תצטרך לגבות וגם עליו תהיה אחריות וגם אם יהיו בעיות איתו תצטרך להתמודד עם תנאי היבואן או היצרן (מספק האחריות). איזה שירות היית מצפה לקבל אם היית רוכש את הכונן באינטרנט? חודש אחד לחול חודש אחד לארץ +עלות משלוח. וכן תחזור על זה כמה פעמים.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #8 

iSolt
יש לך גישה מוזרה..
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

iSolt אני לא מצליח להבין מה הקשר בין מחט לתחת - לא רכשתי את המחשב באינטרנט, רכשתי אותו בארץ אז מה קשור ההשוואה שאתה מביא.
ולא רוצה להכנס לכמות הנסיון שיש לך בHTPC/מחשבים אבל ממש לא נשמע לי הגיוני שאותו הרד דיסק הלך לך 10 פעמים ברציפות, אלא אם כל פעם שקיבלת אותו ישר הפלת אותו לרצפה... מה זאת אומרת דיסקים קשיחים הם לא צפויים? אז על אותו משקל כל חלק אחר במחשב הוא לא צפוי?

בוא לא נכנס לשיחה הזאת... מה שביקשתי פה זה עזרה בהתנהלות מול היבואן/נותן השירות, ולא הצעות של לך תקנה מחשב חדש...

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #10 

iSolt - אחת התגובות הכי מפגרות שקראתי פה בזמן האחרון
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #11 

bennybrit כתב:iSolt אני לא מצליח להבין מה הקשר בין מחט לתחת - לא רכשתי את המחשב באינטרנט, רכשתי אותו בארץ אז מה קשור ההשוואה שאתה מביא.
ולא רוצה להכנס לכמות הנסיון שיש לך בHTPC/מחשבים אבל ממש לא נשמע לי הגיוני שאותו הרד דיסק הלך לך 10 פעמים ברציפות, אלא אם כל פעם שקיבלת אותו ישר הפלת אותו לרצפה... מה זאת אומרת דיסקים קשיחים הם לא צפויים? אז על אותו משקל כל חלק אחר במחשב הוא לא צפוי?

בוא לא נכנס לשיחה הזאת... מה שביקשתי פה זה עזרה בהתנהלות מול היבואן/נותן השירות, ולא הצעות של לך תקנה מחשב חדש...
...
·מה רשום בתעודת האחריות לגבי זמן התיקון ?

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

bennybrit כתב:iSolt אני לא מצליח להבין מה הקשר בין מחט לתחת - לא רכשתי את המחשב באינטרנט, רכשתי אותו בארץ אז מה קשור ההשוואה שאתה מביא.

...
איזה להפיל. היה באחריות ותוקן במסגרתה. היתה לו בעיה בזיכרון הcache הוא לא התנקה אז כל פעם שהוא התמלא הכונן נהפך ללא שמיש ודרש תיקון אחריות זה היה ממש מזמן 2008.
הדרך שלי היא להמנע מכאבי ראש וזה אומר לקנות כונן חדש לא מחשב חדש. לי אין כוחות למשחקים עם היבואנים ונותני האחריות בישראל כי כולם הם גרועים בנושא הזה, אחד נבלה והשני טריפה. אני לא מייחס משמעות כל עוד לא מדובר באחריות יצרן.
לגבי הטענה שלך, דיסק קשיח הוא החלק העיקרי שנהרס במחשבים, בערך 90% מהתקלות זה בגלל הדיסק הקשיח המכני.

אתה כמובן מוזמן להמשיך לריב עם נותן האחריות, רק תסבול מזה. נתתי עצה וזהו
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

bennybrit פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

טוב חזרתי לעדכן,

יצרו איתי קשר מיעל תוכנה ואמרו שסמליין שלחו להם מחשב חדש, דגם יותר מתקדם ממה שנמסר לתיקון.
לא יודע עם זה בגלל הפוסט פה או בגלל שבשיחות האחרונות כבר התחלתי לאיים בתביעה...
אספתי את המחשב ביום ראשון, נקווה שבחדש לא יהיה שום בעיות (לפחות יש עוד אחריות עד מאי 2016).
מצד אחד אני מרוצה, מצד שני נשארתי עם טעם חמוץ כי כל התהליך הזה לקח יותר מחודשיים...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”