ראוטר של חברת Xiaomi
החברה חדשה יחסית, אם זאת מצליחה לפלוש לכל פלחי השוק ועושה זאת לא רע, החל מסלולר,טלויזיות,אוזניות,סוללות נטענות וראוטרים (ועוד).
Xiaomi Router:
ה"אח הגדול" כולל:
NFC
WiFi 802.11ac
Broadcom BCM4709 Dual Core 1GHz CPU 256MB DDR3
Built-in a large 1TB Hard drive
Dual band
נראה מוצר מעניין, בעל עיצוב לא סטנדרתי , כונן של 1 טרה (של סמסונג-כלול בחבילה ונכנס בתוכו מלמטה),
אם כי הממשק בסינית אבל בשביל זה יש את Chrome לא?
המיני:
Maximum 1167mbps support Wifi 802.11 AC
dual-band 2.4GHz/5GHz
עיצוב לא פחות ממרשים.
האם יש למישהו ניסיון עם הראוטרים שלהם?:arrow:
Xiaomi Router:
ה"אח הגדול" כולל:
NFC
WiFi 802.11ac
Broadcom BCM4709 Dual Core 1GHz CPU 256MB DDR3
Built-in a large 1TB Hard drive
Dual band
נראה מוצר מעניין, בעל עיצוב לא סטנדרתי , כונן של 1 טרה (של סמסונג-כלול בחבילה ונכנס בתוכו מלמטה),
אם כי הממשק בסינית אבל בשביל זה יש את Chrome לא?
המיני:
Maximum 1167mbps support Wifi 802.11 AC
dual-band 2.4GHz/5GHz
עיצוב לא פחות ממרשים.
האם יש למישהו ניסיון עם הראוטרים שלהם?:arrow:
-
- Xiaomi Router
-
- המיני
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
toxin , כל מוצר שהחברה הזו מייצרת נהיה להיט
יש לי כמה מוצרים שלהם והם לא יורדים מהאיכות של כל חברה מערבית (שמיוצרת אגב באותו מפעל בסין........)
לגבי יבוא של ראוטרים יש מספר מגבלות של משרד התקשורת וכיוון שהעלות שלהם יחסית למה שניתן להשיג בארץ לא שונה בהרבה אזי לא הייתי רץ לקנות
יש לי כמה מוצרים שלהם והם לא יורדים מהאיכות של כל חברה מערבית (שמיוצרת אגב באותו מפעל בסין........)
לגבי יבוא של ראוטרים יש מספר מגבלות של משרד התקשורת וכיוון שהעלות שלהם יחסית למה שניתן להשיג בארץ לא שונה בהרבה אזי לא הייתי רץ לקנות
לגבי החברה אין לי ספקות (דיי הוכיחה את עצמה)
העלות לגבי המיני 35$, והרגיל אזור ה160$ שזה כולל דיסק של 1 טרה,
גם סבירה בהחלט לתמורה.
מוזר כי אין כאן בפורום שום פיסת מידע לגביהם.
לכן אשמח לחוות דעת ממישהו שיש בבעלותו את אחד מהם.
העלות לגבי המיני 35$, והרגיל אזור ה160$ שזה כולל דיסק של 1 טרה,
גם סבירה בהחלט לתמורה.
מוזר כי אין כאן בפורום שום פיסת מידע לגביהם.
לכן אשמח לחוות דעת ממישהו שיש בבעלותו את אחד מהם.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
erlich01, איפה קראת שכל מוצר שהם מייצרים נהיה להיט חוץ מהסלולריים שלהם?
זה שהם הצליחו לייצר סלולריים זולים ולמכור הרבה מהם לא הופך את שאר המוצרים שלהם לטובים. לגבי חברות מערביות שמייצרות באותו מפעל, זה נכון, ההבדל הוא בבקרת האיכות הסופית של המוצרים וזה תקף לגבי כל חברות הטכנולוגייה האחרות.
Pavliker, אם אתה חושב שראוטר הכולל גם 1TB ב-160 דולר יתן לך תמורה מלאה לכסף, אני בספק.
זה שהם הצליחו לייצר סלולריים זולים ולמכור הרבה מהם לא הופך את שאר המוצרים שלהם לטובים. לגבי חברות מערביות שמייצרות באותו מפעל, זה נכון, ההבדל הוא בבקרת האיכות הסופית של המוצרים וזה תקף לגבי כל חברות הטכנולוגייה האחרות.
Pavliker, אם אתה חושב שראוטר הכולל גם 1TB ב-160 דולר יתן לך תמורה מלאה לכסף, אני בספק.
ברשותי הראוטר הקטן (Xiaomi Mini MI WiFi) כבר מספר חודשים ואנחנו מאד מרוצים.
עושה עבודה טובה בשני התדרים.
החיסרון היחידי הינו חוסר ממשק באנגלית והדרך להתגבר הינה להשתמש בתרגום כמו Google Translate... יש מספר סרטונים ביו-טיוב המדגימים כיצד וזה עובד ללא בעיות מיוחדות.
רכשתי בעקבות כתבה - http://www.glouds.com/xiaomi-router/ ולמיטב זכרוני הקופון שלהם הוריד כ-10% מהמחיר שגם כך היה זול יחסית...
כיום עובד מחובר למודם HG612 ובעבר למודם-ראוטר של Dlink.
עושה עבודה טובה בשני התדרים.
החיסרון היחידי הינו חוסר ממשק באנגלית והדרך להתגבר הינה להשתמש בתרגום כמו Google Translate... יש מספר סרטונים ביו-טיוב המדגימים כיצד וזה עובד ללא בעיות מיוחדות.
רכשתי בעקבות כתבה - http://www.glouds.com/xiaomi-router/ ולמיטב זכרוני הקופון שלהם הוריד כ-10% מהמחיר שגם כך היה זול יחסית...
כיום עובד מחובר למודם HG612 ובעבר למודם-ראוטר של Dlink.