המרת מתח מכשיר עיסוי ביתי
שלום לכולם
רכשתי מכשיר עיסוי מאיביי לפני כמה חודשים להורים שלי
והיה רושם עליו מתח 110 ולפי מה שאני יודע שאצלנו בארץ זה 220
אז הזמנתי יחד איתו גם שנאי קטן כזה שממיר מתח מ 230 ל 110
עכשיו לגיסי יש את אותו המכשיר ושמתי לב ששלו ממש עובד יותר חזק ושלי חלש
אם אני אחבר אותו בלי שנאי . ? ישר לקיר הוא ישרף לי?.. אולי זה באמת פועל גם על 110 וגם על 220
הנה התצלומים של כל מה שיש ברשותי
רכשתי מכשיר עיסוי מאיביי לפני כמה חודשים להורים שלי
והיה רושם עליו מתח 110 ולפי מה שאני יודע שאצלנו בארץ זה 220
אז הזמנתי יחד איתו גם שנאי קטן כזה שממיר מתח מ 230 ל 110
עכשיו לגיסי יש את אותו המכשיר ושמתי לב ששלו ממש עובד יותר חזק ושלי חלש
אם אני אחבר אותו בלי שנאי . ? ישר לקיר הוא ישרף לי?.. אולי זה באמת פועל גם על 110 וגם על 220
הנה התצלומים של כל מה שיש ברשותי
יתכן וזה פועל גם על 240v אבל במידה ולא המכשיר עלול להישרף, לא הייתי מנסה את המזל כי יש סיכוי לא קטן שהוא באמת מתוכנן למתח 120v בלבד.
כנראה שהשנאי שלך לא מספיק חזק, לפי מדבקת המכשיר
120v * 0.4a = 48w
ולשנאים כדאי לקחת מרווח ביטחון
120v * 0.4a = 48w
·satih כתב:יתכן וזה פועל גם על 240v אבל במידה ולא המכשיר עלול להישרף, לא הייתי מנסה את המזל כי יש סיכוי לא קטן שהוא באמת מתוכנן למתח 120v בלבד.
120v * 0.4a = 48w
מה שאתה ממליץ זה לקחת שנאי אחר ? יותר חזק?...
אני לא רואה כל כך את ההספק של השנאי שלך, כתוב שם 50w? אני חושב ששנאי חזק יותר יפתור את הבעיה, אם תוכל לנסות אחד באיזו חנות לפני הקניה יהיה מצויין.
מה שבטוח לא מציע לחבר לחשמל ולראות מה יקרה, למרות שנראה שאין סיבה שמכשיר לא יתמוך בשני מתחים (ארה"ב / ישראל) הרבה מכשירים אכן נמכרים אם מתח הפעלה אחד בלבד בכל ארץ ככה שזה די סיכון אם המכשיר יקר.
מה שבטוח לא מציע לחבר לחשמל ולראות מה יקרה, למרות שנראה שאין סיבה שמכשיר לא יתמוך בשני מתחים (ארה"ב / ישראל) הרבה מכשירים אכן נמכרים אם מתח הפעלה אחד בלבד בכל ארץ ככה שזה די סיכון אם המכשיר יקר.
·satih כתב:אני לא רואה כל כך את ההספק של השנאי שלך, כתוב שם 50w? אני חושב ששנאי חזק יותר יפתור את הבעיה, אם תוכל לנסות אחד באיזו חנות לפני הקניה יהיה מצויין.
מה שבטוח לא מציע לחבר לחשמל ולראות מה יקרה, למרות שנראה שאין סיבה שמכשיר לא יתמוך בשני מתחים (ארה"ב / ישראל) הרבה מכשירים אכן נמכרים אם מתח הפעלה אחד בלבד בכל ארץ ככה שזה די סיכון אם המכשיר יקר....
כן זה 50
חחח ישר כיביתי ובדקתי אם זה פועל עם השנאי חח כנראה שבאמת זה יותר מדי בישבילו