עידן פלוס סילבר ליין
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מומלץ של סאקל החדש או מגנום או יונדאי החדש יש קונקה גם דגם חדש וגם אינובה אבל הם יקרים יותר
סילבר ליין לא מומלץ מה גרם לך לקנות דווקא אותו
סילבר ליין לא מומלץ מה גרם לך לקנות דווקא אותו
@tomer_1968
·יש לי יונדאי ויש איתו הרבה בעיות, כמה פעמים נתקע, לפעמים אין סנכרון בין קול תמונה.
האמת לא יודעת איזה לקנות.
חשבתי על סילבר ליין כי מצאתי הכי פחות הערות לגביו, אולי טעיתי, לא יודעת. באמת לא יודעת מה לקנות. באסה שאין שום איכות פה לשום דבר רק לבחור מה הכי פחות גרוע.
שכחתי לציין גם שאני לא יכולה להעביר פורמט צפייה תוך כדי סרט, כך שיש סרטים שהשורה השניה של הכתוביות, לא רואים.וגם הקטנת הכתוביות לא עוזרת.
במחשב רואים את הכתוביות גם שורה שניה מצויין.
גם כתבו שהיבואן הוא חברה טובה שאפשר לסמוך עליה אז חשבתי אולי משהו השתפר. אני מבינה לפי דבריך שלא.
·יש לי יונדאי ויש איתו הרבה בעיות, כמה פעמים נתקע, לפעמים אין סנכרון בין קול תמונה.
האמת לא יודעת איזה לקנות.
חשבתי על סילבר ליין כי מצאתי הכי פחות הערות לגביו, אולי טעיתי, לא יודעת. באמת לא יודעת מה לקנות. באסה שאין שום איכות פה לשום דבר רק לבחור מה הכי פחות גרוע.
שכחתי לציין גם שאני לא יכולה להעביר פורמט צפייה תוך כדי סרט, כך שיש סרטים שהשורה השניה של הכתוביות, לא רואים.וגם הקטנת הכתוביות לא עוזרת.
במחשב רואים את הכתוביות גם שורה שניה מצויין.
גם כתבו שהיבואן הוא חברה טובה שאפשר לסמוך עליה אז חשבתי אולי משהו השתפר. אני מבינה לפי דבריך שלא.
נערך לאחרונה על ידי אביבית222 ב 22/01/2015 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אביבית222 וודאי שיש לך את הדגם האחרון של יונדאי 1617 אותו סיקרתי כאן באתר וכמו כן שהוא מעודכן לגרסת תוכנה הכי עדכנית (את יכולה לדבר עם התמיכה של סמיקום וילוו אותך בשלבי העדכון עד להצלחה)
אביבית לפניי שאת רצה להחליף ממיר אני מציע שבזמן שיש בעיה של סינכרון בין קול לתמונה תוציאי את הממיר מהחשמל ותחזירי רוב הסיכויים שזה יפתור לך את הבעיה. ייתכן והבעיה לא בממיר אלה בקליטה דווקא.
הבעיה השנייה שציינת יכולה להיפתר דרך שינוי פורמט הצפייה דרך הטלוויזיה או הממיר, תפתחי ספר הוראות או שתתני למי שקצת מבין שיסביר לך, זה קל ופשוט.
הבעיה השנייה שציינת יכולה להיפתר דרך שינוי פורמט הצפייה דרך הטלוויזיה או הממיר, תפתחי ספר הוראות או שתתני למי שקצת מבין שיסביר לך, זה קל ופשוט.
מנהל באתר האינפורמטיבי idanplus.tv
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
·elicom כתב:אביבית לפניי שאת רצה להחליף ממיר אני מציע שבזמן שיש בעיה של סינכרון בין קול לתמונה תוציאי את הממיר מהחשמל ותחזירי רוב הסיכויים שזה יפתור לך את הבעיה. ייתכן והבעיה לא בממיר אלה בקליטה דווקא.
הבעיה השנייה שציינת יכולה להיפתר דרך שינוי פורמט הצפייה דרך הטלוויזיה או הממיר, תפתחי ספר הוראות או שתתני למי שקצת מבין שיסביר לך, זה קל ופשוט....
מחלה ידועה כל פעם שהקליטה משתבשת הסנכרון בין הקול לתמונה נדפק...
עדיף כבר לקנות ממיר אחר כי להוציא מהשקע ולהחזיר כל פעם זה לא פתרון.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
of1978 זה בהחלט לא פתרון וגם לי כשיש הפרעות קליטה אין שום בעיות סנכרון ביונדאי
אני חוזר וממליץ לפנות ליבואן סמיקום לקסיס, לבקש תמיכה ועדכון גירסה אחרון והתקלות יסתדרו (בהנחה שאין בעיה פיזית במוצר)
אני חוזר וממליץ לפנות ליבואן סמיקום לקסיס, לבקש תמיכה ועדכון גירסה אחרון והתקלות יסתדרו (בהנחה שאין בעיה פיזית במוצר)
- tomer_1968
- עוסק בתחום

כן גם לי היו בעית כתוביות בטלויזיה 29 אבל זה תוקן עם ההגדרות הנכונות שיש תאימות בין ההגדרות בממיר להגדרות בטלויזיה
לגבי איכות הקליטה תתקשרי כוכבית 9524 ותבררי מה מומלץ בהתאם לאיזור שאת גרה בו
אני אישית משתמש באנטנה לקסוס 240 איכות קליטה מעולה בהשוואה ל4 אנטנות אחרות שנבדקו
באיזה אנטנה בדיוק את משתמשת
אני אישית משתמש באנטנה לקסוס 240 איכות קליטה מעולה בהשוואה ל4 אנטנות אחרות שנבדקו
באיזה אנטנה בדיוק את משתמשת
·תודה רבה.tomer_1968 כתב:כן גם לי היו בעית כתוביות בטלויזיה 29 אבל זה תוקן עם ההגדרות הנכונות שיש תאימות בין ההגדרות בממיר להגדרות בטלויזיה
באיזה אנטנה בדיוק את משתמשת...
אנטנת יאגי של סקאל
אילו אנטנות נבדקו?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

האנטנה יאגי של סאקל יש בעיה בסלון בגלל מיסוך של הגלילה שחוסמת את הקליטה עם אנטנה קיו 101 זה לא קורה
האנטנה יאגי של סאקל בחדר אחר עובדת מצוין
האנטנה יאגי של סאקל בחדר אחר עובדת מצוין
·דיברנו עם סמיקום ואמרו שזה בעיה של עידן פלוס ואין להם איך להציע לנו לטפל בבעיה, לא אמרו לעדכן גרסה ושום דבר.benny123 כתב:of1978 זה בהחלט לא פתרון וגם לי כשיש הפרעות קליטה אין שום בעיות סנכרון ביונדאי
אני חוזר וממליץ לפנות ליבואן סמיקום לקסיס, לבקש תמיכה ועדכון גירסה אחרון והתקלות יסתדרו (בהנחה שאין בעיה פיזית במוצר)...
תודה על הצעתך רק חשבתי שכדאי לעדכן למען אחרים שישאלו אותה שאלה.
עכשו אין לנו רק בעיה של סנכרון אלא הפסקות רגעיות בשידור.
·להוציא מהשקע זה לא פיתרון, אבל מי ערב לי שלא יקרה כך עם מכשיר אחר?of1978 כתב:·......
מחלה ידועה כל פעם שהקליטה משתבשת הסנכרון בין הקול לתמונה נדפק...
עדיף כבר לקנות ממיר אחר כי להוציא מהשקע ולהחזיר כל פעם זה לא פתרון....
·התקשרנו לעידן פלוס ורק אמרו להשתמש במכשיר אחר אבל לא אמרו איזה ומה מומלץ לאיזור.tomer_1968 כתב:כן גם לי היו בעית כתוביות בטלויזיה 29 אבל זה תוקן עם ההגדרות הנכונות שיש תאימות בין ההגדרות בממיר להגדרות בטלויזיה
...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שאנחנו יודעים שזה בולשיט כי זה לא קורה בממירים אחרים.אביבית222 כתב:·דיברנו עם סמיקום ואמרו שזה בעיה של עידן פלוס ואין להם איך להציע לנו לטפל בבעיה, לא אמרו לעדכן גרסה ושום דבר.......
תודה על הצעתך רק חשבתי שכדאי לעדכן למען אחרים שישאלו אותה שאלה.
עכשו אין לנו רק בעיה של סנכרון אלא הפסקות רגעיות בשידור....
אגב, לצערי נראה שמאז ה-Konka 980 הישן לא היו בארץ ממירים נורמליים, להוציא מקלטי DVB מובנים בטלויזיות, כרטיסים למחשב ופתרונות יקרים כמו דרימבוקס.