לאחרונה שמתי לב לתשלומי הטלוויזיה של סבתי בת ה70, התשלום הוא בסביבות ה240 ש"ח כאשר היא אינה רואה ערוצים מלבד ערוצי עידן+, ערוצי ילדים, וערוצים בשפות זרות. כל זאת עם ממיר אחד הכסוף הישן של HOT לא HD ולא מקליט.
ניסיתי ליצור קשר עם שירות חברת HOT וענו לי אחרי 40 דקות של המתנה. המוקדן איתו דיברתי הוריד לי את המחיר בכמעט מאה שקלים, זאת עוד מבלי לדבר על החלפת ממירים. אז אחרי הסבר ובדיקות של כמעט עוד 20 דקות המוקדן חזר אליי בתשובה "עידכנתי את החבילה במנוי בוא נמשיך הלאה אל הממירים" הוא הלך לבדוק משהו ושם אותי על HOLD. לאחר 17 דקות בערך ענתה לי מוקדנית אחרת, כאילו רק עכשיו התקשרתי לHOT ועוד לא דיברתי עם אף אחד. שאלתי אם לפחות עדכנו את החבילה במנוי, ומתברר שגם זאת לא עשו. שנית בשמירה על טונים נמוכים למרות העצבנות הסברתי לה מה אני רוצה בחבילה, ומה המוקדן הקודם הבטיח לי. היא הלכה לבדוק את הנושא, וחזרה אליי לטלפון רק אחרי 10 דקות, היא אומרת לי מחיר אחר קצת יותר גבוה אני מתעקש שהיא תבדוק שוב. הפעם היא הלכה ל15 דקות וחזרה עם תשובה "הצלחתי להשיג לך את המחיר שהבטיחו לך עם כל החבילות שאמרת לי" כמובן שזה לא הסוף. התחלנו לדבר על ממירים: 20 ש"ח לממיר מקליט, ו10 ש"ח לממיר HD, זאת לא כולל התקנה למרות שיש הכל מוכן. יש בבית בסה"כ 2 טלוויזיות וממיר אחד, אז החלטתי להוסיף עוד ממיר מבלי לדעת את העלות הכרוכה בכך, וגם להחליף את הממיר שבסלון שנמצא שם כבר מעל 7 שנים בהם השתדרגנו לא מעט פעמים. היא הלכה לעוד 5 דקות וחזרה "אין באפשרותי לשוחח איתך כרגע על מחירים משום שהחבילה המוצעת היא של משרד התקשורת ולא שלנו, אנא השאר לי מספר טלפון ואחזור אליך מחר אחרי 2"
אני אובד עצות, שמעתי כבר מספר פעמים על השירות הגרוע הזה אך לא האמנתי לזה עד עכשיו. אני בטוח ב100% שאין שום תקווה שהיא תחזור אליי, ואני חושש שאצטרך להתקשר שוב ולעמוד על הקו שעה וחצי שוב.
התמודדות ראשונה - שירות לקוחות HOT
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מוזר ומפתיע מאד. מעולם לא שמעתי תלונה על שירות לקוחות גרוע של הוט.
אבל היי, הם מציעים עכשיו לעסקים קטנים אינטרנט עד 500 מגה, מה אתה יודע..
אבל היי, הם מציעים עכשיו לעסקים קטנים אינטרנט עד 500 מגה, מה אתה יודע..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".