בקשה להמלצה על סטרימר - דרישות שונות מהשרשורים הקודמים שמתחת
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כיום אני משתמש בסטרימר מסוג Tvix N1 Cafe
אני מוריד את התכנים במחשב ומחבר כונן נייד לסטרימר וצופה.
אני נוהג להוריד גרסאות של 1080p באיכות קול של 5.1 ערוצים.
אני מעוניין לשדרג את הסטרימר לכזה שתומך:
ב XBMC (או בשמו החדש שפרח מזכרוני)
אפשרות להרצת יוטיוב
מערכת הפעלה של אנדרואיד תהיה נחמדה לצורך שימוש באפליקציות שונות למיניהן
וכמובן שיתמוך בחיבור כונן נייד
סטנדרטים של קול ותמונה עדכניים וכו'
4K יכול להיות נחמד לשימוש עתידי , כנ"ל גם תמיכה בתלת מימד.
ראיתי את ה xtreamer prodigy (ברשת) שעומד לצאת בעוד כחודש ונראה על הנייר מבטיח.. למישהו יש נסיון עם הגרסאות הקודמות שלו ?
ואשמח להמלצות לכל מכשיר אחר שעונה על הדרישות
אני מוריד את התכנים במחשב ומחבר כונן נייד לסטרימר וצופה.
אני נוהג להוריד גרסאות של 1080p באיכות קול של 5.1 ערוצים.
אני מעוניין לשדרג את הסטרימר לכזה שתומך:
ב XBMC (או בשמו החדש שפרח מזכרוני)
אפשרות להרצת יוטיוב
מערכת הפעלה של אנדרואיד תהיה נחמדה לצורך שימוש באפליקציות שונות למיניהן
וכמובן שיתמוך בחיבור כונן נייד
סטנדרטים של קול ותמונה עדכניים וכו'
4K יכול להיות נחמד לשימוש עתידי , כנ"ל גם תמיכה בתלת מימד.
ראיתי את ה xtreamer prodigy (ברשת) שעומד לצאת בעוד כחודש ונראה על הנייר מבטיח.. למישהו יש נסיון עם הגרסאות הקודמות שלו ?
ואשמח להמלצות לכל מכשיר אחר שעונה על הדרישות
It's Five O'Clock Somewhere
לא אוהבים כאן את אקסטרימר במיוחד...
אני הייתי זונח 4K בשלב זה. זה עדיין בחיתולים ויותר גימיק שיווקי.
בכל מקרה, ל- 1080P יש לך את קיובוקס שמסוגל להריץ אנדרואיד ולינוקס. על שניהם ניתן להריץ KODI. בתוך KODI יש תוספים ואני מצאתי את עצמי מאה אחוז מזמן השימוש בתוך KODI מה שדיי מייתר את אנדרואיד. לאנדרואיד יש בעיקר הגיון אם אתה רוצה להשתמש כקונסולה ולשחק.
אם בכל זאת אתה רוצה משהו תומך 4K יש לך את MINIX X8-H PLUS שמגיע מחברה עם תמיכה טובה מאוד ועדכונים שוטפים.
אני הייתי זונח 4K בשלב זה. זה עדיין בחיתולים ויותר גימיק שיווקי.
בכל מקרה, ל- 1080P יש לך את קיובוקס שמסוגל להריץ אנדרואיד ולינוקס. על שניהם ניתן להריץ KODI. בתוך KODI יש תוספים ואני מצאתי את עצמי מאה אחוז מזמן השימוש בתוך KODI מה שדיי מייתר את אנדרואיד. לאנדרואיד יש בעיקר הגיון אם אתה רוצה להשתמש כקונסולה ולשחק.
אם בכל זאת אתה רוצה משהו תומך 4K יש לך את MINIX X8-H PLUS שמגיע מחברה עם תמיכה טובה מאוד ועדכונים שוטפים.
-
m3csl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 901
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אגב, למה אתה חושב שתמיכה ב 4K זה גימיק שיווקי ?
אני מניח שבשנה שנתיים הקרובות זה יהיה נפוץ לרמה של FHD.
הטלויזיה הבאה של כל אחד מאיתנו כנראה תהיה כזו שתומכת ב 4K, אז לפחות שהסטרימר יתמוך מראש בזה
אני מניח שבשנה שנתיים הקרובות זה יהיה נפוץ לרמה של FHD.
הטלויזיה הבאה של כל אחד מאיתנו כנראה תהיה כזו שתומכת ב 4K, אז לפחות שהסטרימר יתמוך מראש בזה
It's Five O'Clock Somewhere
השאלה שלך לגבי השוואת דגמים קצת רחבה מדי. אני מציע שתשאל לגבי פיטשרים שמדאיגים אותך ואני אענה לך אם זה נתמך או לא.
4K זה גימיק שיווקי מכמה סיבות - זה שמכשיר מצהיר על תמיכה ב- 4K לא אומר שהוא יודע לקרוא קובץ שקודד ב- H 265 החדש ולא אומר שהוא מסוגל לעשות זאת ביותר מ- 30FPS. בכלל, 4K עוד לא סטנדרט עולמי מוסכם ורק השנה יצרניות מובילות התאחדו ביניהן לסכם על סטנדרט שיאפשר לשוק להתיישר לפיו.
היצרניות של סטרימרים יודעות שצרכן שאינו בקיא בפרטים ירצה להבטיח את עצמו לעתיד ולכן הן ממהרות להצהיר על תמיכה גם אם היא חלקית בלבד.
בפורומים בכלל, יש לא מעט דיווחים על בעיות תאימות, ריצודים למיניהם ושאר תופעות בקבצים שונים. זה קצת מזכיר את המחשבים שהגיעו עם מדבקה "Windows Vista Ready". לא תמיד זה עמד במבחן המציאות של המערכת הגמורה.
קיובוקס תומך התקנת KODI שהיא התוכנה המובילה בעולם כיום לניהול וניגון מדיה.
4K זה גימיק שיווקי מכמה סיבות - זה שמכשיר מצהיר על תמיכה ב- 4K לא אומר שהוא יודע לקרוא קובץ שקודד ב- H 265 החדש ולא אומר שהוא מסוגל לעשות זאת ביותר מ- 30FPS. בכלל, 4K עוד לא סטנדרט עולמי מוסכם ורק השנה יצרניות מובילות התאחדו ביניהן לסכם על סטנדרט שיאפשר לשוק להתיישר לפיו.
היצרניות של סטרימרים יודעות שצרכן שאינו בקיא בפרטים ירצה להבטיח את עצמו לעתיד ולכן הן ממהרות להצהיר על תמיכה גם אם היא חלקית בלבד.
בפורומים בכלל, יש לא מעט דיווחים על בעיות תאימות, ריצודים למיניהם ושאר תופעות בקבצים שונים. זה קצת מזכיר את המחשבים שהגיעו עם מדבקה "Windows Vista Ready". לא תמיד זה עמד במבחן המציאות של המערכת הגמורה.
קיובוקס תומך התקנת KODI שהיא התוכנה המובילה בעולם כיום לניהול וניגון מדיה.