שלום רב.
אני חדש בתחום הזרמת המידע, ורוצה להתחיל להתנסות בתחום.
בחודש הבא אני אהיה בניו יורק וארצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש שם את המוצר שייבחר בעזרת ההמלצות שאקבל כאן.
התקציב עד 100$. יש לציין כי באותה הזדמנות אני מביא משם גם ראוטר אלחוטי כך שאוכל להתקין VPN, שינוי DNS וקושחת צד שלישי (DD-WRT) (בשל בעיות קליטה בבית, לא במיוחד עבור סטרימינג)
אני מחפש רכיב שיאפשר לי:
ניגון וידאו שמאוחסן על גבי מחשב אישי, כולל תרגום.
ניגון וידאו מהאינטרנט דוגמת יוטיוב, צפייה ישירה וכד'.
אפשרות צפייה בתכנים כגון נטפליקס (אני יודע שאצטרך שירות VPN או שינוי DNS)
הקרנת תצוגת הלפטופ על גבי מסך הטלויזיה.
נתקלתי בשמות ומונחים כגון כרומקאסט, HOKU, Raspberry PI, XBMC, ועוד.
אשמח להכוונה, המלצות, אזהרות וכד'.
תודה
חדש וטובע בים של מידע ודגמים
אתה מדבר על כמה דברים נפרדים.
לצורך תצוגת מחשב ע"ג מסך טלויזיה רלוונטי CHROMECAST או אם יש WIDI בלפטופ אז פתרון מבוסס WIDI. (אני לא יודע אם CHROMECAST יעבוד עם הלפטופ שלך). פתרון כזה בכל תצורה עולה 30-60 דולר.
לצורך הזרמת מדיה אם אין לך צורך בהקרנת 4K (ממילא התקציב שלך לא מאפשר פתרון כזה), אתה יכול ללכת על קיובוקס שהוא מעין RASPBERRI PI על סטרואידים. ממליץ לך לבחור בהתקנת OPENELEC בהזמנת המוצר (לעומת התקנת אנדרואיד) ואז תקבל את KODI שתומך כמובן בהזרמת תכנים מהרשת הביתית, הורדת כתוביות לסרט, ניגון תכנים מהאינטרנט וכיו"ב. יש כאן קופון של 10 אחוז הנחה וזה מוצר ישראלי כך שאתה לא חייב לחכות לניו-יורק בשבילו. יש להם כמה דגמים ותקח מה שמתאים לך לתקציב.
לצורך תצוגת מחשב ע"ג מסך טלויזיה רלוונטי CHROMECAST או אם יש WIDI בלפטופ אז פתרון מבוסס WIDI. (אני לא יודע אם CHROMECAST יעבוד עם הלפטופ שלך). פתרון כזה בכל תצורה עולה 30-60 דולר.
לצורך הזרמת מדיה אם אין לך צורך בהקרנת 4K (ממילא התקציב שלך לא מאפשר פתרון כזה), אתה יכול ללכת על קיובוקס שהוא מעין RASPBERRI PI על סטרואידים. ממליץ לך לבחור בהתקנת OPENELEC בהזמנת המוצר (לעומת התקנת אנדרואיד) ואז תקבל את KODI שתומך כמובן בהזרמת תכנים מהרשת הביתית, הורדת כתוביות לסרט, ניגון תכנים מהאינטרנט וכיו"ב. יש כאן קופון של 10 אחוז הנחה וזה מוצר ישראלי כך שאתה לא חייב לחכות לניו-יורק בשבילו. יש להם כמה דגמים ותקח מה שמתאים לך לתקציב.