DENON PMA-1055
מגבר די טוב מבחינת בניה עם שני שנאים ניפרדים מבחינת שמיעה המגבר הזה מיתמקד יותר במיד ובבאס וצובע את הצליל (יש לו אפילו לאודנס) בניגוד למגבר האודיופילי של דנון PMA 1500AE שהוא הרבה יותר שקוף ונאמן למקוריות של צליל ההקלטה המקורי.
אני מכיר את שני המגברים לאורך זמן ועדיין מהם עדיין בבעלותי - 1500AE כך שאתה יכול ליסמוך על התשובה שלי ברצינות.
ה 1055 מיוצר בסין ה 1500AE ביפאן.
אתן לך טיפ, אם יש לך כבר את הרמקולים תישמע אותם ביחד עם המגבר כל רמקול נישמע שונה עם כל מגבר ליפני שאתה מחליט
תישמע את השילוב הסופי של שנהם.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &cat=14696
דן
אני מכיר את שני המגברים לאורך זמן ועדיין מהם עדיין בבעלותי - 1500AE כך שאתה יכול ליסמוך על התשובה שלי ברצינות.
ה 1055 מיוצר בסין ה 1500AE ביפאן.
אתן לך טיפ, אם יש לך כבר את הרמקולים תישמע אותם ביחד עם המגבר כל רמקול נישמע שונה עם כל מגבר ליפני שאתה מחליט
תישמע את השילוב הסופי של שנהם.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &cat=14696
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
הכל שאלה של טעם אישי בצליל אן טובים או לא טובים כל אדם והאוזן שלא....
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: