הוט משיקה חיבור 500/10 , רק ללקוחות עסקיים ורק בכמה ערים
-
xsoft7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 604
סוף סוף 10 מגה אפלואד.. במחיר של 279 שקל..
http://www.themarker.com/technation/1.2543680
מאכזב המחיר
http://www.themarker.com/technation/1.2543680
מאכזב המחיר
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
רוב מהומה על לא מאומה.
אלעד
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- cobraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 764
279 שקל לא כולל מע"מ
המממממ
המממממ
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
מאכזב מאוד שזה רק עסקי.
המחיר נמוך משמעותית מהמחירים העסקיים המקובלים. מעניין אם יתנו ללקוחות פרטיים לקחת כזה חיבור. תלוי מה ספק ידרוש גם..
המחיר נמוך משמעותית מהמחירים העסקיים המקובלים. מעניין אם יתנו ללקוחות פרטיים לקחת כזה חיבור. תלוי מה ספק ידרוש גם..
- ArielAberjil
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
רק עסקי ובטח 10 מגה רק לחבילה הזו בלי אפשרות בחירה ל לחבילות הנמוכות יותר(100 מגה למטה) בדיוק כמו 200 מגה ו3 מגה העלאה...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
מעט מאכזב שזה לא סימטרי, אבל מצד שני, כשקו 5\5 סימטרי אצל בזק עולה מעל 2000 ש"ח לחודש (ככל הנראה זה גם ללא ספק אבל זה על סמך זכרון מהפעם האחרונה שבדקתי מולם) אז במחיר הזה, לא כזה נורא שהקו לא סימטרי.
השאלה כמובן מה טיב המוצר עצמו - עם HOT באחד ממקומות העבודה שלי, על קו פשוט למדי (10) פעם ב... יש תקלה, ולפעמים אחת רצינית למדי שבדרך כלל אזורית, ועד כה כשהם נדרשו לטפל באלו איכות הטיפול היתה טעונת שיפור באופן משמעותי. אומנם זה מקרה בודד שלא בהכרח מייצג, אבל מנגד בבזק אני לא זוכר מתי היתה לי תקלה, וכשהייתה לי תקלה (שבסוף הסתבר שאני גרמתי לה בזמן ביצוע עבודות תשתית) הטכנאי שהגיע לטפל בה גילה ידע ובקיאות לא פחות ממרשימים.
הבדלים כאלה במוצר ובשירות עבורו, לעסקים לא מעטים, הם קריטיים.
השאלה כמובן מה טיב המוצר עצמו - עם HOT באחד ממקומות העבודה שלי, על קו פשוט למדי (10) פעם ב... יש תקלה, ולפעמים אחת רצינית למדי שבדרך כלל אזורית, ועד כה כשהם נדרשו לטפל באלו איכות הטיפול היתה טעונת שיפור באופן משמעותי. אומנם זה מקרה בודד שלא בהכרח מייצג, אבל מנגד בבזק אני לא זוכר מתי היתה לי תקלה, וכשהייתה לי תקלה (שבסוף הסתבר שאני גרמתי לה בזמן ביצוע עבודות תשתית) הטכנאי שהגיע לטפל בה גילה ידע ובקיאות לא פחות ממרשימים.
הבדלים כאלה במוצר ובשירות עבורו, לעסקים לא מעטים, הם קריטיים.
- yuckfou
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
המחיר לא מאכזב בכלל. כרגע משלם 178ש"ח על תשתית 200 מגה. מאה שקל יותר לחצי גיגהביט הורדה זה לא רע.
אבל מה כן מאכזב, זה מהירות ההעלאה. ציפיתי ליותר.
אבל מה כן מאכזב, זה מהירות ההעלאה. ציפיתי ליותר.
- muataz
-
- טרול

אבל זה לפני מע"מ וספק ורק עסקי. לא בטוח שספקים יתנו מחירי ריצפה כמו שהם מציעים ללקוחות פרטיים.yuckfou כתב:המחיר לא מאכזב בכלל. כרגע משלם 178ש"ח על תשתית 200 מגה. מאה שקל יותר לחצי גיגהביט הורדה זה לא רע.
אבל מה כן מאכזב, זה מהירות ההעלאה. ציפיתי ליותר....
·
- yuckfou
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
פרטים לא חשובים בישבילי כרגע. גם אם רציתי, אני לא יכול להיצטרף. לפי הכתבה לא מציעים את המהירות בחיפה עדיין.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
אני בתור עסקי מקבל מחירים לא ממש רחוקים מאשר אלו שלקוח פרטי מקבל.muataz כתב:אבל זה לפני מע"מ וספק ורק עסקי. לא בטוח שספקים יתנו מחירי ריצפה כמו שהם מציעים ללקוחות פרטיים.......
·...
·
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
כמו שחשבתי הUP יהיה 10 מגה.
דבר אחד לא הבנתי, בכתבות רשום שזה יהיה בחלק מהערים . השאלה שלי היא האם זה רק במקומות של עסקים? או בכל העיר?
דבר אחד לא הבנתי, בכתבות רשום שזה יהיה בחלק מהערים . השאלה שלי היא האם זה רק במקומות של עסקים? או בכל העיר?
- nerya40
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
זה ההוטבוקס 3 החדש שהשיקו:
[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/5/54bea238a4816.png[/imgbig]
דומה מאוד לפייברבוקס.
[imgbig]http://srv2.jpg.co.il/5/54bea238a4816.png[/imgbig]
דומה מאוד לפייברבוקס.
- uh99
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
מתוך הפייסבוק של הוט:
"חברת HOT השיקה את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל - 500 מגה.בשלב זה מהירות זו זמינה לשוק העסקי בלבד.
אנו מבינים את הצורך במהירויות גבוהות ואף הייתה לחברה הראשונה אשר השיקה אינטרנט במהירות של עד 200 מגה ללקוחות פרטיים ועסקיים בישראל."
"חברת HOT השיקה את מהירות הגלישה הגבוהה בישראל - 500 מגה.בשלב זה מהירות זו זמינה לשוק העסקי בלבד.
אנו מבינים את הצורך במהירויות גבוהות ואף הייתה לחברה הראשונה אשר השיקה אינטרנט במהירות של עד 200 מגה ללקוחות פרטיים ועסקיים בישראל."
- shlomibe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
נכון לעכשיו יש 500/10 בכל תל אביב ועוד כמה ערים אחרות שלא הקשבתי - לא רק במרכזי עסקים כמו שכתבו.
צריך תעודת עוסק מורשה.
צריך תעודת עוסק מורשה.
- muataz
-
- טרול

עוסק מורשה..מה הקטע. 279 זה מחיר לא כזה היסטרי גם ללקוחות פרטיים. לא מבין למה להגביל לעסקי.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
279 שח זה רק מחיר לאינטרנט וזה לא כולל מע''מmuataz כתב:עוסק מורשה..מה הקטע. 279 זה מחיר לא כזה היסטרי גם ללקוחות פרטיים. לא מבין למה להגביל לעסקי....
למשיש טריפל ב 399 שח תוסיף לזה 279 ועוד המע''מ
זה יוצא חתיכת סכום בחודש
לכן לבנתיים השיקו ללקוחות עסקיים אבל אני מאמין
בעתיד יציעו את החבילה הזאת גם ללקוחות פרטיים
משכן יאמר לזכותם הוט הראשונה להוציא ראוטר תקן AC
ללקוחות
אני אישית יש לי הוטבוקס 2 שמוגדר כי ראוטר והאמת
עובד פצצה בכל הבית באלחוטי אני מקבל 50/5 קבוע
בקווי 200/5 ברוב הזמן למעט שעות העומס שאני מקבל
170/5
- muataz
-
- טרול

לספקים אין אפילו מחירים עדיין לחבילה הזאת.
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
לדעתי החבילה הזאת כבר בא אם חיבור לספק שזה 99 אחוז בטח הוטנטmuataz כתב:לספקים אין אפילו מחירים עדיין לחבילה הזאת....
- shlomibe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 253
מחיר תשתית: 280
מחיר הוטנט: 50
מחיר בזק בינ"ל: 180
כאמור צריך להציג תעודת עוסק, מה שכרוך בתשלום של כ-1000 ש"ח לעריכת דו"ח שנתי ריק בסוף השנה, ואז לדעתי אפשר לסגור את התיק.
אני באמת עוסק אז זה עולה לי יותר.
מחיר הוטנט: 50
מחיר בזק בינ"ל: 180
כאמור צריך להציג תעודת עוסק, מה שכרוך בתשלום של כ-1000 ש"ח לעריכת דו"ח שנתי ריק בסוף השנה, ואז לדעתי אפשר לסגור את התיק.
אני באמת עוסק אז זה עולה לי יותר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור