שינוי ערוץ בתדר 5 בראוטר D-LINK 6850U
שלום לכולם
אני מנסה לשנות ערוץ בראוטר בתדר של 5GH אך מישום מה האפשרות הזו נימצאת על AUTO ומופיע באפור
לעומת זו בתדר של ה 2.4 אין בעיה לשנות את הערוץ
כיצד ניתן לשנות את הערוץ גם בתדר של ה 5GH ?
פניתי לבזק והם טוענים שזה בילתי אפשרי באף ראוטר שלהם מה שנישמע לי לא הגיוני כיוון שקודם היה לי ראוטר של NETGEER שבו לא היתה כלל בעיה להחליף ערוץ לתדר של ה 5
אשמח לעזרה
רוברט
אני מנסה לשנות ערוץ בראוטר בתדר של 5GH אך מישום מה האפשרות הזו נימצאת על AUTO ומופיע באפור
לעומת זו בתדר של ה 2.4 אין בעיה לשנות את הערוץ
כיצד ניתן לשנות את הערוץ גם בתדר של ה 5GH ?
פניתי לבזק והם טוענים שזה בילתי אפשרי באף ראוטר שלהם מה שנישמע לי לא הגיוני כיוון שקודם היה לי ראוטר של NETGEER שבו לא היתה כלל בעיה להחליף ערוץ לתדר של ה 5
אשמח לעזרה
רוברט
אני לא מכיר את הראוטר הספציפי הזה אבל יש לי השערה למי אי אפשר לשנות את הערוץ בתדר 5GHZ.
בתדר זה יש כמה ערוצים לא חוקיים בישראל. עקב כך כל ראוטר שמוכנס לישראל חייב להכיל קושחה שלא מאפשרת להשתמש בערוצים הלא חוקיים.
במקום שייתנו לך לבחור בין הערוצים החוקיים, היה פשוט יותר לנטרל לגמריי בחירת ערוצים.
בתדר זה יש כמה ערוצים לא חוקיים בישראל. עקב כך כל ראוטר שמוכנס לישראל חייב להכיל קושחה שלא מאפשרת להשתמש בערוצים הלא חוקיים.
במקום שייתנו לך לבחור בין הערוצים החוקיים, היה פשוט יותר לנטרל לגמריי בחירת ערוצים.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
למה זה כזה משנה לך?
אין בעיה לפתור את זה על ידי שינוי ערכים בקוד של הדף.
[img2=1096x685]http://i60.tinypic.com/2dikple.png[/img2]
אין בעיה לפתור את זה על ידי שינוי ערכים בקוד של הדף.
[img2=1096x685]http://i60.tinypic.com/2dikple.png[/img2]
@mp3lll
·
זה חשוב לי כיוון שיש לי סטרימר של ROKU שמזהה את התדר השל ה 5GH רק עד ערוץ 44 והראוטר נעול על תדר 64
אשמח לקבל הסבר איך משנים את הערכים בקוד של הדף כדיי שאוכל לשנות את התדרים כמו בצילום המסך שלך
בתודה מראש
רוברט
·
זה חשוב לי כיוון שיש לי סטרימר של ROKU שמזהה את התדר השל ה 5GH רק עד ערוץ 44 והראוטר נעול על תדר 64
אשמח לקבל הסבר איך משנים את הערכים בקוד של הדף כדיי שאוכל לשנות את התדרים כמו בצילום המסך שלך
בתודה מראש
רוברט