מעבר מ YES ל HOT
אני לקוח של YES עם 2 ממירים וחבילה הכוללת אינטרנט 1.5mb בעלות של כ 220 ש"ח.
הממיר מדגם 3100 מחובר לפלזמה LG PX4 בחיבור סקארט RGB ולרסיבר בחיבור אופטי.
בסוף החודש נגמרת ההתחייבות ואני עובר דירה, אני חושב לעבור ל HOT ויש לי כמה שאלות.
1. למי יש את האיכות הכי טובה ואם יש הבדלים עד כמה הם משמעותיים?
2. איזה ממיר לבקש מ HOT שנחשב הכי טוב ושיתאים לצרכי?
3. אשמח לקבל טיפים מבעלי נסיון לגבי מחיר/חבילה משתלמת שעלי לדרוש.
4. אילו עוד דברים עלי לקחת בחשבון שלא לקחתי ויכולים להשפיע על הבחירה בין החברות?
בנושא התוכן אני מעדיף את HOT ולכן אני מתלבט רק בנושאים הטכנים, האכות והעלויות בלבד.
הממיר מדגם 3100 מחובר לפלזמה LG PX4 בחיבור סקארט RGB ולרסיבר בחיבור אופטי.
בסוף החודש נגמרת ההתחייבות ואני עובר דירה, אני חושב לעבור ל HOT ויש לי כמה שאלות.
1. למי יש את האיכות הכי טובה ואם יש הבדלים עד כמה הם משמעותיים?
2. איזה ממיר לבקש מ HOT שנחשב הכי טוב ושיתאים לצרכי?
3. אשמח לקבל טיפים מבעלי נסיון לגבי מחיר/חבילה משתלמת שעלי לדרוש.
4. אילו עוד דברים עלי לקחת בחשבון שלא לקחתי ויכולים להשפיע על הבחירה בין החברות?
בנושא התוכן אני מעדיף את HOT ולכן אני מתלבט רק בנושאים הטכנים, האכות והעלויות בלבד.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כנראה שלא ראית את הפרומואים לסדרות החדשות בערוץ yes starskfirkb כתב: בנושא התוכן אני מעדיף את HOT ולכן אני מתלבט רק בנושאים הטכנים, האכות והעלויות בלבד....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
לא, אבל זה רלוונטי מבחינת סוג הממירים בינתיים.
אם אני לא טועה מדובר בתבל - מה שאומר שאם אתה צריך ממיר אז ממיר דוקסיס תוצרת ADB בלבד.
אני התקנתי השבוע והטכנאי אמר לי "אין במלאי בכלל" אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון.
לגבי מחיר יש כל מיני מבצעים, ואפשר להגיע ל200 ש"ח כולל אינטרנט (750) וטלפון (לא כולל שיחות) + 3 חבילות... זה המבצע שאליו אני התחברתי, אני לא בטוח אם הוא בתוקף...
אם לא אז החבילה הזו תהיה בסביבות 230 ש"ח.
לגבי השוואת איכות וכו', אין לי תשובה ממשית, באופן כללי הדעה הרווחת היא שביס רואים יותר טוב. יחד עם זאת לאחרונה צצו פה הרבה תלונות על ירידה באיכות בYES.
הVOD הוא מעולה, אבל הוא גם משאבת כסף... בלי לשים לב אפשר להגיע להוצאה נוספת של 60-80 ש"ח בחודש, ויותר אם יש ילדים.
אם אני לא טועה מדובר בתבל - מה שאומר שאם אתה צריך ממיר אז ממיר דוקסיס תוצרת ADB בלבד.
אני התקנתי השבוע והטכנאי אמר לי "אין במלאי בכלל" אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון.
לגבי מחיר יש כל מיני מבצעים, ואפשר להגיע ל200 ש"ח כולל אינטרנט (750) וטלפון (לא כולל שיחות) + 3 חבילות... זה המבצע שאליו אני התחברתי, אני לא בטוח אם הוא בתוקף...
אם לא אז החבילה הזו תהיה בסביבות 230 ש"ח.
לגבי השוואת איכות וכו', אין לי תשובה ממשית, באופן כללי הדעה הרווחת היא שביס רואים יותר טוב. יחד עם זאת לאחרונה צצו פה הרבה תלונות על ירידה באיכות בYES.
הVOD הוא מעולה, אבל הוא גם משאבת כסף... בלי לשים לב אפשר להגיע להוצאה נוספת של 60-80 ש"ח בחודש, ויותר אם יש ילדים.
בקשר לתלונות על ירידה באיכות ה YES- נכון יש לפעמיים הפרעות וירידה אבל במצב הכללי אני לא רואה ירידה האיכות השידור.
לדעתי היות והאיכות הכללית ה YES טובה - אנחנו כאן מדווחים על כל בעיה הכי קטנה שיש.
אני כבר הרבה זמן לא מחובר לכבלים (בגלל שרות גרוע שקיבלתי מהם בעבר) - כך שאין מושג מה המצב שם.
תקנו אותי אם אני טועה.
לדעתי היות והאיכות הכללית ה YES טובה - אנחנו כאן מדווחים על כל בעיה הכי קטנה שיש.
אני כבר הרבה זמן לא מחובר לכבלים (בגלל שרות גרוע שקיבלתי מהם בעבר) - כך שאין מושג מה המצב שם.
תקנו אותי אם אני טועה.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
הרבה יותר קרובים ל HDedeNF כתב:אני לא רואה כמעט סיבות לעבור להוט חוץ מזה שהם יותר קרובים לנושא ה-HD מיס....
VOD
חבילות משתלמות במידה ואתה צריך גם טלפון/אינטרנט
איכות שידור שהשתפרה ולא מושפעת ממזג אויר
תוכן טוב (כן כן, אני אוהב את התוכן!)
הם לא כאלה גרועים כמו שמציגים אותם, אני דיי מרוצה...
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עד כמה באמת השתפרה האיכות של הוט? לפני כ 3 שנים עברתי ליס אחרי שכבר התייאשתי מהאיכות של נשיונל ג'אוגרפיק שהייתה ממש מזעזת בהוט.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה לכולם, עזרתם לי לקבל החלטה וכנראה אשאר ב YES מכמה סיבות:
1. הסיבה העקרית היא שאין בהוט שידורים במסך רחב וב YES זה רק הולך ומשתפר
והיום אפשר לומר שכמעט כל סרט טוב משודר בפורמט רחב (לא קניתי פלאזמה 42" כדי לראות בגודל של 34").
2. קיבלתי מהוט הצעת מחיר ולאחר שיחה קצרה עם YES אפשר לומר שהם השוו את ההצעה.
3. הייתי אצל חבר עם הוט והאיטיות בשלט בלתי נסבלת מבחינתי, אני לא מסתדר עם מכשירים שיש להם delay.(דוגמת הסלולארים של מוטורולה)
4. והאיכות כמובן, במסכי פלאזמה ו LCD ההבדלים מורגשים יותר והיום האיכות שלי ב YES מצויינת.
1. הסיבה העקרית היא שאין בהוט שידורים במסך רחב וב YES זה רק הולך ומשתפר
והיום אפשר לומר שכמעט כל סרט טוב משודר בפורמט רחב (לא קניתי פלאזמה 42" כדי לראות בגודל של 34").
2. קיבלתי מהוט הצעת מחיר ולאחר שיחה קצרה עם YES אפשר לומר שהם השוו את ההצעה.
3. הייתי אצל חבר עם הוט והאיטיות בשלט בלתי נסבלת מבחינתי, אני לא מסתדר עם מכשירים שיש להם delay.(דוגמת הסלולארים של מוטורולה)
4. והאיכות כמובן, במסכי פלאזמה ו LCD ההבדלים מורגשים יותר והיום האיכות שלי ב YES מצויינת.
השוואה:
מחיר: הוט
יאס מקס-> הוט מגיק : הוט מגיק בגדול
איכות : יאס
תוכן: נראה לי טיפה לכיוון של יאס
מי ילך יותר לקראתך בקטע של שימור לקוחות וכו? : הוט
VOD : הוט (מן הסתם )
אם יש תסדר את הקטע של הקלטת הסידרות האוטומטיות ביאס מקס, יהיה אפשר גם להנות מהתוכן הזה יותר בקלות
בכללי אני יותר אוהב את הוט, פשוט עושה רושם שמשלמים שם פחות ומקבלים יותר
אבל במידה ויש לך מסך דק, עם איכות צפייה כזאת גרועה, אין דילמה בכלל לדעתי, ולא נשאר בררה אלה להגיד יאס!
אם היה לי CRT, היתי הולך על הוט כבר
מחיר: הוט
יאס מקס-> הוט מגיק : הוט מגיק בגדול
איכות : יאס
תוכן: נראה לי טיפה לכיוון של יאס
מי ילך יותר לקראתך בקטע של שימור לקוחות וכו? : הוט
VOD : הוט (מן הסתם )
אם יש תסדר את הקטע של הקלטת הסידרות האוטומטיות ביאס מקס, יהיה אפשר גם להנות מהתוכן הזה יותר בקלות
בכללי אני יותר אוהב את הוט, פשוט עושה רושם שמשלמים שם פחות ומקבלים יותר
אבל במידה ויש לך מסך דק, עם איכות צפייה כזאת גרועה, אין דילמה בכלל לדעתי, ולא נשאר בררה אלה להגיד יאס!
אם היה לי CRT, היתי הולך על הוט כבר
- shmulik444
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היה לי הוט ועברתי ל יס האיכות הרבה יותר טובה במיוחד במסכים גדולים יותר מי 34 אינטש ויש את האופציה 16:9 פעילה עשית החלטה נכונה....
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ymg
שכחת עוד שני דברים מאוד חשובים,
ביס יש מסך 16:9
ויתרון להוט בזה שאתה יכול להעביר ערוץ ואז ללכת לשירותים+לאכול+נימנום אחרי האוכל לחזור ובדיוק הערוץ יתחלף ולא הפסדת כלום!
בקיצור אחרי שעברתי מהוט ליס והבנתי מה זה זמן תגובה, שום תוכן/מג'יק/ HD/ מחיר/שימור וכו' לא יחזיר אותי אליהם.
אצל הורי יש הוט, ניסיתי לזפזפ עם הוט, וכמעט זרקתי את השלט על הטלויזיה מעצבים.
שכחת עוד שני דברים מאוד חשובים,
ביס יש מסך 16:9
ויתרון להוט בזה שאתה יכול להעביר ערוץ ואז ללכת לשירותים+לאכול+נימנום אחרי האוכל לחזור ובדיוק הערוץ יתחלף ולא הפסדת כלום!
בקיצור אחרי שעברתי מהוט ליס והבנתי מה זה זמן תגובה, שום תוכן/מג'יק/ HD/ מחיר/שימור וכו' לא יחזיר אותי אליהם.
אצל הורי יש הוט, ניסיתי לזפזפ עם הוט, וכמעט זרקתי את השלט על הטלויזיה מעצבים.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
ממרים בשיטת דוקסיס.
טכנולגית דוקסיס :הערוץ חזור פועל ב טכנולגיה של אינטרנאט משמש ל VOD .
מן הסתם הם ממרים האחרונים שנקנו על ידי חברות הכבלים כלומר הכי חדשים.
איזור תבל \ מת"ב
http://www.adbglobal.com/?q=node/184
ערוצי זהב
http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSite ... DCI%205000
טכנולגית דוקסיס :הערוץ חזור פועל ב טכנולגיה של אינטרנאט משמש ל VOD .
מן הסתם הם ממרים האחרונים שנקנו על ידי חברות הכבלים כלומר הכי חדשים.
איזור תבל \ מת"ב
http://www.adbglobal.com/?q=node/184
ערוצי זהב
http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSite ... DCI%205000
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל מי שאמר שהערוצים ב HOT עוברים לאט, זה בגלל ממיר עם מעבד ישן וחלש
הכל תלוי בממיר שנותנים לך
גם איכות השידור