קראתי שירשורים ובכל זאת ... איך אני שומע FM בלי רעשים ???
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
קודם כל, איזו אנטנה מחוברת אליו כרגע? דבר שני, ייתכן שהטיונר הזה לא מצטיין ברגישות הקליטה (או שיש בו תקלה כלשהי). במקרה כזה, גם אם אתה אוהב אותו עדיף להחליף לאחד יותר טוב. אם אתה גר בת"א או קרוב אליה, אני יכול לעזור ולהגיע אליך עם טיונר שלי שאני יודע שעובד בתקינות מלאה ולנסות לראות איך הוא יקלוט בתנאים שאצלך.
תבדוק אנטנה אקטיבית FM
אפשרות
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... A&_sacat=0
גש לחנות בארץ שיש לה תבדוק בבית ואם לא אז תחזיר
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... A&_sacat=0
גש לחנות בארץ שיש לה תבדוק בבית ואם לא אז תחזיר
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הי
בעבר הייתי פריק של קול המוסיקה ב רדיו FM. כידוע הקליטה ברדיו היא מאוד בעייתית ותלויה בהרבה גורמים כמו מיקום הטיונר, איכות הטיונר, המרחק מהמשדר, הפרעות חשמליות של מכשירים בבית או של השכנים, סוג האנטנה, כיוון האנטנה ומיקומה, ואני חושב שגם מזג אויר והפרעות אטמוספריות שונות.
ניסיתי אנטנות ביתיות רבות ושונות, כולל הזמנות מיוחדות מחו״ל. היצרנים הבטיחו קליטה מעולה אבל ההבטחות לא עמדו במבחן המעשה ואנטנות ביתיות מתוחכמות ככל שיהיו לא הביאו תוצאה רצויה.
האפשרות הטובה ביותר שמצאתי היתה להתקין אנטנה FM יעודית על הגג ולכוון אותה לכיוון המשדר, אך כאשר עברתי לבית דירות ללא אפשרות התקנה על הגג חיפשתי אלטרנטיבה אחרת מספקת.
הטוב ביותר שגיליתי היתה אנטנה מעגלית קטנה יחסית שהתקנתי אותה מעל לחלון החדר בחוץ. רצוי מאוד שהחלון יפנה לכיוון המשדר. למזלי באזור המרכז ניתן היה לקלוט משני כיוונים שונים, איתנים ליד ירושלים ומגדל שלום. אני מעריך שזה המצב גם כיום.
ברבות הימים נטשתי את השידורים של הרדיו לטובת האינטרנט. כיום ניתן להאזין לשידורי ישראל בנוסף ל FM גם באינטרנט ובערוצי הכבלים בטלוויזיה.
בהצלחה
בעבר הייתי פריק של קול המוסיקה ב רדיו FM. כידוע הקליטה ברדיו היא מאוד בעייתית ותלויה בהרבה גורמים כמו מיקום הטיונר, איכות הטיונר, המרחק מהמשדר, הפרעות חשמליות של מכשירים בבית או של השכנים, סוג האנטנה, כיוון האנטנה ומיקומה, ואני חושב שגם מזג אויר והפרעות אטמוספריות שונות.
ניסיתי אנטנות ביתיות רבות ושונות, כולל הזמנות מיוחדות מחו״ל. היצרנים הבטיחו קליטה מעולה אבל ההבטחות לא עמדו במבחן המעשה ואנטנות ביתיות מתוחכמות ככל שיהיו לא הביאו תוצאה רצויה.
האפשרות הטובה ביותר שמצאתי היתה להתקין אנטנה FM יעודית על הגג ולכוון אותה לכיוון המשדר, אך כאשר עברתי לבית דירות ללא אפשרות התקנה על הגג חיפשתי אלטרנטיבה אחרת מספקת.
הטוב ביותר שגיליתי היתה אנטנה מעגלית קטנה יחסית שהתקנתי אותה מעל לחלון החדר בחוץ. רצוי מאוד שהחלון יפנה לכיוון המשדר. למזלי באזור המרכז ניתן היה לקלוט משני כיוונים שונים, איתנים ליד ירושלים ומגדל שלום. אני מעריך שזה המצב גם כיום.
ברבות הימים נטשתי את השידורים של הרדיו לטובת האינטרנט. כיום ניתן להאזין לשידורי ישראל בנוסף ל FM גם באינטרנט ובערוצי הכבלים בטלוויזיה.
בהצלחה
כמי שמאוד אוהב להאזין לרדיו, זאת באמצעות הטיונר המובנה של רסיבר ימהה, איכות השמע
הייתה ירידה למדי, גם אני ניסיתי כל מיני "פטנטים',באמצעים פנימיים.
לבסוף רכשתי אנטנה מעגלית, והתקנתי אותה מחוץ לבית.
מבחינתי, תחנות כמו קול המוסיקה וגלי צהל, השתפרו מאוד, בעוד בתחנות אחרות,
עדיין קיימות הפרעות, אשר משתנות לפי שעות היום.
כנראה, פועלים בסביבה מכשירים אשר משבשים את הקליטה ואולי הפתרון יהיה אינטרנטי.
נכון לעכשיו, בשתי התחנות העיקריות, איכות הקליטה השתפרה, כמעט מגיע לאיכות של תקליטור.
נכון לעכשיו, בשתי התחנות העיקריות, איכות הקליטה השתפרה, כמעט מגיע לאיכות של תקליטור.
·אתה יכול לתת לינק לאנטנה המעגלית או תמונה שנדע במה מדובר?N1957 כתב:כמי שמאוד אוהב להאזין לרדיו, זאת באמצעות הטיונר המובנה של רסיבר ימהה, איכות השמע
נכון לעכשיו, בשתי התחנות העיקריות, איכות הקליטה השתפרה, כמעט מגיע לאיכות של תקליטור....