סקר ספקי אינטרנט
בעקבות בעיות עם הוטנט וג'נסיס וכנראה גם שידורי טלויזיה ( http://www.hometheater.co.il/vt225836.html ) חשבתי לפתוח שרשור ספקים לאנשים שמשתמשים בג'נסיס בעדיפות על שידורי HD.
אשמח אם תיקחו חלק כדי שאוכל לבחור ספק בתבונה.
תודה!
אשמח אם תיקחו חלק כדי שאוכל לבחור ספק בתבונה.
תודה!
· ולא רק בהוט.tomer1749 כתב:dns 8.8.8.8 בהוט והכל טוב...
נ.ב. אצלי הכל עובד בסדר ללא תקיעות מיוחדות או לא הגיוניות, לפי דעתי כל העניין של תשתית ספק וכ"ו הוא ללא שום קשר
ונראה לי שאנשים קצת נסחפו, קחו קצת היגיון ותחשבו שעשרות מיליוני אנשים משתמשים בהרחבות האלה ושזה מובן מאיליו
שמה שבחינם לא אמור להיות נגיש וקל במאה אחוז.
ואני לא מדבר על הרחבות ושידורים שהם מועלים באופן פרטי ללא מימון והשגחה שגם הם לא יציבים בגלל חוסר התחזוק.
מה שכן מעניין אותי להבין משהו שנציגים לא ידעו להסביר לי, מה זה חבילת אינטרנט שמיועדת ל"גיימרים ובעלי אתרים" ?
מה שונה א' מב' בהפרש של כמה עשרות שקלים ?
·reab4u כתב:· ולא רק בהוט.......
נ.ב. אצלי הכל עובד בסדר ללא תקיעות מיוחדות או לא הגיוניות, לפי דעתי כל העניין של תשתית ספק וכ"ו הוא ללא שום קשר
ונראה לי שאנשים קצת נסחפו, קחו קצת היגיון ותחשבו שעשרות מיליוני אנשים משתמשים בהרחבות האלה ושזה מובן מאיליו
שמה שבחינם לא אמור להיות נגיש וקל במאה אחוז.
ואני לא מדבר על הרחבות ושידורים שהם מועלים באופן פרטי ללא מימון והשגחה שגם הם לא יציבים בגלל חוסר התחזוק.
מה שכן מעניין אותי להבין משהו שנציגים לא ידעו להסביר לי, מה זה חבילת אינטרנט שמיועדת ל"גיימרים ובעלי אתרים" ?
מה שונה א' מב' בהפרש של כמה עשרות שקלים ?...
באמת מעניין. אולי פינג נמוך?
תומר, reab4u:
יש הבדלים בין ספקיות אחרת לא הייתי מעלה את זה.
תחום סיפוק האינטרנט הוא עולם ומלואו. יש לספקיות מיליון דרכים לגרום לכך שהאינטרנט יעבוד בצורה אופטימלית למשתמש הממוצע, ויקל עליהן. שיטות כמו DIP, QoS, Port Filtering ועוד ועוד. העניין הוא שזה למשתמש הממוצע. אתה חושב שבנק מקבל את אותו יכולת אינטרנט כמוך מהספק שלו? ברור שלא.
למשל - הם נותנים עדיפות לפורט 80 כי זה הפורט שמתמשים בו לגלישה ולרוב המשתמשים זה סבבה.
הם גם חוסמים פורטים או מאיטים אותם (throttling) כדי שהם יוכלו להמשיך לתת קצב טוב לשאר הציבור\שכנים ועבורך בגלישה רגילה.
בקיצור - יש הבדלים בין החברות - יש טובות יותר ופחות - מתערבות יותר או פחות.
לגבי DNS - זה ממש לא קשור. תבין מה זה DNS...ו אם חברה עושה חסימה ברמת הDNS (לא חושב שיש עדיין חברות שעושות את זה) זה חמוד מאוד אבל זה בטח לא עוצר משהו....
מה שכן אתה צודק ובלי קשר כדאי לשים DNS של גוגל כנראה,
תחום סיפוק האינטרנט הוא עולם ומלואו. יש לספקיות מיליון דרכים לגרום לכך שהאינטרנט יעבוד בצורה אופטימלית למשתמש הממוצע, ויקל עליהן. שיטות כמו DIP, QoS, Port Filtering ועוד ועוד. העניין הוא שזה למשתמש הממוצע. אתה חושב שבנק מקבל את אותו יכולת אינטרנט כמוך מהספק שלו? ברור שלא.
למשל - הם נותנים עדיפות לפורט 80 כי זה הפורט שמתמשים בו לגלישה ולרוב המשתמשים זה סבבה.
הם גם חוסמים פורטים או מאיטים אותם (throttling) כדי שהם יוכלו להמשיך לתת קצב טוב לשאר הציבור\שכנים ועבורך בגלישה רגילה.
לגבי DNS - זה ממש לא קשור. תבין מה זה DNS...ו אם חברה עושה חסימה ברמת הDNS (לא חושב שיש עדיין חברות שעושות את זה) זה חמוד מאוד אבל זה בטח לא עוצר משהו....
מה שכן אתה צודק ובלי קשר כדאי לשים DNS של גוגל כנראה,
·Orio כתב:בנית סקר שבודק למה אנשים מחוברים כרגע,
הוא לא ייתן לך תשובה אם הם מרוצים...
כולי תקווה שאנשים נמצאים בספק שאיתו הם מרוצים. אם לא - הסקר הזה זה הדבר האחרון שהם צריכים לעשות.
בכל אופן בגלל זה גם אפשר להגיב פה
·ron1987 כתב:תומר, reab4u:
מה שכן אתה צודק ובלי קשר כדאי לשים DNS של גוגל כנראה,...
אתה קצת סותר את עצמך. DNS זה אכן חמוד. ואני יודע מה זה מצויין. וכן הם חוסמים אתרים כמו סדרות בdns שלהם בצו בית משפט.