איפה נשמר ההגדרות של הקבוצות של הLIVE TV?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ron1987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

בטעות עשיתי refresh all sources מה שכנראה מחק לי את הקבוצת ערוצים שבניתי. ממש מבאס.

יש למישהו רעיון איפה הנתונים האלה נמצאים? עשיתי גיבוי לקודי לא מזמן.
אני יכול להעתיק את התיקיה של התוסף או של הIPTVSIMPLE. אולי זה שם?

תודה רבה

@benny123

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #2 

בגרסה החדשה שלנו אתה לא צריך לעבוד יותר עקום עם הטלוויזיה החיה
תגדיר פשוט מועדפים בתוסף ישראלייב
לאחר מכן בהגדרות התוסף בלשונית האחרונה הפעל את התכונה של הסינון והגדר שמה שהטלוויזיה החיה תפעיל רק מועדפים
והפלא ופלא יהיה לך ליסט מאורגן משלך שלא משנה כמה רענונים תעשה הוא לא ימחק ולא יפגע.

ron1987 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

מלך. תודה.

עריכה:
יש לזה חסרון - אם אני מגדיר שיראה רק את המועדפים - ולפעמים בא לי לראות דברים שהם לא ספציפית במועדפים - זה תהליך קצת יותר ארוך...צריך לחזור להגדרות ולבטל את הפילטור...לעומת זאת בממשק טלויזיה חייה עם קבוצות - אני יוצר קבוצה שלי, ונמצא לרוב איתה, וכשבא לי משהו אחר אני יכול בקלילות לעבור לקבוצה אחרת או לראות את כל הערוצים.

אגב בני, יש איזה דרך לראות את העדכונים שאתה עושה לתוסף (חוץ מלהיכנס לפוסט פה)?
אני מקבל מסך שאומר שהתעדכן, אבל אני לא ממש יודע מה התעדכן. הייתי שמח אם הייתי רואה איזה ערוצים התווספו\נמחקו כך שאוכל להוסיף למועדפים...גם נגיד ושמתי יורוספורט מועדף ואז הוא התחלף בלינק אחר - אני לא בטוח שהוא יישאר במועדפים ורק יחליף את הלינק לשידור.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6110
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 993 פעמים

שליחה #4 

ron1987 בשרשור הרשמי אתה יכול להתעדכן - אני לפחות מנסה לעדכן כמה שאני יכול בשינויים שאני עושה (יש המון שינויים מאחורי הקלעים בשוטף שאני עושה וחוסך בהודעות כדי למנוע עומס יתר על המידה על השרשור המקורי).
ההודעות שאתה מקבל מופיעות רק בעת עדכון של התוסף מבחינת תכנות (ניתן לראות הערות שמתייחסות לשינויים בתוסף עצמו ע"י כניסה למאפייני התוסף ובחירה בלוג שינויים.
בקשר להערתך בדבר המועדפים ידוע הנושא והוא בטיפול, ימים יגידו שווה לעקוב (Y)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”