חברת סאני יבואנית סמסונג ושלל מעלליה
לכלל המעוניינים לרכוש מכשירי סמסונג ומוצרי סמסונג בכלל. קחו בחשבון שכאשר יגיע הדין אם יגיע ותזדקקו לתיקון המכשיר סאני תצחק לכם בפנים ולא תוכלו לקבל שירות כמתבקש. מכשירים יחזרו מקולקלים כלעומת שניכסו למעבדה , מכשירים יחזרו שבורים ולא יהיה עם מי לדבר כי את סאני זה לא מעניין וסאני תצחק לכם בפנים כי אין מי שיגן עלייכם בפני העוולות של סאני, כנ"ל גם למוצרי סמסונג אחרים. נציגות סמסונג קוריאה בישראל שממוקמת ביקום נותנת יד לשירות קלוקל בכל הקשור למוצרי סמסונג וסלולאר בפרט. חבל רק שנציגי סמסונג קוריאה ישראל שהינם אנשים מקוריאה לא טרחו להביא איתם את ערכי השירות מקוריאה לארץ, ובמקום זאת עושים יד עם סאני ומאפשרים לה לעבוד על הלקוחות .ראו הוזהרתם מלקנות מוצרי סמסונג ומכשירי סלולאר סמסונג בפרט, סאני מפתה את הלקוחות תוך פרסום של שנתיים אחריות ושרות אולם בפועל זה בלוף. אולי המכשירים יפים ואולי מכשירים טובים אבל מה שווה כל זה עם המכשירים שלכם מקולקלים ואין שירות? רק בארץ מותר לטייקונים ולחברות ענק לעבוד על הלקוחות ולשקר ללקוח ולהתחבא מאחורי הכסף שאנחנו מפרנסים אותם, על תגידו שלא הוזהרתם. היגיע הזמן שהלקוח הישראלי יפסיק להיות פראייר מול החברות של הטייקונים שעושקים אותנו מבלי להניד עפעף
נוט 4 שנרכש לפני מחודש לאחר שבועיים התחיל לעשות בעיות המכשיר מאתחל את עצמו כל הזמן
המכשיר נכבה באופן אקראי ולא ניתן להדליקו דרך כפתור ההדלקה רק אם מוציאים את הסוללה ומכניסים מחדש
אם מכבים את המכשיר ליותר משעתיים גם לא ניתן להדליקו אלה אם מוציאים סוללה
בזמן שיחה מסך המכשיר נכבה ולא ניתן לבצע פעולות
המכשיר היה אצל סאני במעבדה וחזר כאילו לא ניכנס כלל למעבדה ולא נעשה כלום .
בשיחה עם נציגי שירות נאמר שהם יפרקו את המכשיר וירכיבו מחדש עם רכיבים אחרים
אני פשוט לא מאין באיזה מדינה אני חי ואיזה תודעת שירות אנחנו הצרכנים מקבלים ומסכימים לזלזול בוטה באינטיליגנציה שלנו על ידי הטייקונים וחברות הענק שמזלזלות בנו ללא הרף
ביקשתי מכשיר חדש אחר וסאני מסרבת בטענות מטופשות שבגלל שהמסך סרוט (מה שלא נכון כי יש מגן זכוכית)
הם לא יכולים להחליף .
אני רק מתאר לעצמי את הבעיות שעלולות לצוץ אם יפרקו את המכשיר ואת הריצות לסאני למעבדה .
אל תקנו מכשירי סמסונג באחריות סאני חבל על הכסף.
נוט 4 שנרכש לפני מחודש לאחר שבועיים התחיל לעשות בעיות המכשיר מאתחל את עצמו כל הזמן
המכשיר נכבה באופן אקראי ולא ניתן להדליקו דרך כפתור ההדלקה רק אם מוציאים את הסוללה ומכניסים מחדש
אם מכבים את המכשיר ליותר משעתיים גם לא ניתן להדליקו אלה אם מוציאים סוללה
בזמן שיחה מסך המכשיר נכבה ולא ניתן לבצע פעולות
המכשיר היה אצל סאני במעבדה וחזר כאילו לא ניכנס כלל למעבדה ולא נעשה כלום .
בשיחה עם נציגי שירות נאמר שהם יפרקו את המכשיר וירכיבו מחדש עם רכיבים אחרים
אני פשוט לא מאין באיזה מדינה אני חי ואיזה תודעת שירות אנחנו הצרכנים מקבלים ומסכימים לזלזול בוטה באינטיליגנציה שלנו על ידי הטייקונים וחברות הענק שמזלזלות בנו ללא הרף
ביקשתי מכשיר חדש אחר וסאני מסרבת בטענות מטופשות שבגלל שהמסך סרוט (מה שלא נכון כי יש מגן זכוכית)
הם לא יכולים להחליף .
אני רק מתאר לעצמי את הבעיות שעלולות לצוץ אם יפרקו את המכשיר ואת הריצות לסאני למעבדה .
אל תקנו מכשירי סמסונג באחריות סאני חבל על הכסף.
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 24/11/2015 22:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·movieman כתב:ידידי הנכבד !
אני חולק על דעתך .
אני יכול לומר לך שבני משפחתי השתמשו בשירות התיקונים של סמסונג עצמם והשירות היה בסדר גמור....
ואני חולק על דעתך.
אני אכלתי מהם צינור ואילו הייתי יכול הייתי שורף להם הסניף.
*** של שרות. איכס אחד גדול
השירות שאני מדבר עליו והיה לא רע , היה בעיר ראשון לציון (ק. הזהב) וברחובות (קניון ).
אני משער שבכל תחום ולכל נותן שירות ישנם כאלה שקבלו שירות טוב יותר וגרוע יותר .
שמתי לב שגם ברשתות (באופן כללי) בסניפים שונים השירות יכול להיות שונה לחלוטין - לטובה ולרעה , למרות שכולם תחת אותו יבואן/מעבדה וכו'...
בקיצור צריך מזל !!
אני משער שבכל תחום ולכל נותן שירות ישנם כאלה שקבלו שירות טוב יותר וגרוע יותר .
שמתי לב שגם ברשתות (באופן כללי) בסניפים שונים השירות יכול להיות שונה לחלוטין - לטובה ולרעה , למרות שכולם תחת אותו יבואן/מעבדה וכו'...
בקיצור צריך מזל !!