קשה לי להאמין שיצא לכם להיתקל בתקלה כזאת בממיר יס שלכם אבל אשמח לעזרה בנושא
טוב אני רושם פה אחרי שכבר ניסיתי את כל הפעולות שאני מכיר על מנת לסדר את הבעיה,
מה שקורה זה שעברנו דירה שכורה ולקחנו איתנו את השני ממירים YES HD מהבית הקודם,
עכשיו חיברנו את זה לשקעים שבדירה החדשה כמו בכל פעם שאנחנו מגיעים ועבד יפה,
עכשיו מתברר שיש ערוצים מסוימים כמו יס קומדי או יס אקשיין שלא עובדים ורושמים על בעיה בממיר,
עכשיו זה קיים בשני הממירים גם בסלון וגם בחדר שינה, ואלו הם ערוצים שאומרים לעבוד ללא בעיה
מעבר לכך גם שאר הערוצים חלק עובדים באופן חלק וחלקם עובדים באופן מרצד וזה גם אותם ערוצים בשני הממרים
השונים.
אז כך שבעיה בממיר זה בטוח לא אני חושב שמדובר בבעיה בכבל שהולך ישירות לצלחת מה שאני לא מבין זה למה ערוצים מסוימים כן עובדים וחלק לא ז"א מה שונה בערוץ יס קומדי שלא עובד שלדוגמא יס דרמה עובד או ערוץ 5 עובד ו5 לייב מרצד ושוב אני אומר ככה זה בשני הממירים השונים.
אשמח לעזרה
במיוחד אם מישהו נתקל בכזאת בעיה בעבר.
מה שקורה זה שעברנו דירה שכורה ולקחנו איתנו את השני ממירים YES HD מהבית הקודם,
עכשיו חיברנו את זה לשקעים שבדירה החדשה כמו בכל פעם שאנחנו מגיעים ועבד יפה,
עכשיו מתברר שיש ערוצים מסוימים כמו יס קומדי או יס אקשיין שלא עובדים ורושמים על בעיה בממיר,
עכשיו זה קיים בשני הממירים גם בסלון וגם בחדר שינה, ואלו הם ערוצים שאומרים לעבוד ללא בעיה
מעבר לכך גם שאר הערוצים חלק עובדים באופן חלק וחלקם עובדים באופן מרצד וזה גם אותם ערוצים בשני הממרים
השונים.
אז כך שבעיה בממיר זה בטוח לא אני חושב שמדובר בבעיה בכבל שהולך ישירות לצלחת מה שאני לא מבין זה למה ערוצים מסוימים כן עובדים וחלק לא ז"א מה שונה בערוץ יס קומדי שלא עובד שלדוגמא יס דרמה עובד או ערוץ 5 עובד ו5 לייב מרצד ושוב אני אומר ככה זה בשני הממירים השונים.
אשמח לעזרה
במיוחד אם מישהו נתקל בכזאת בעיה בעבר.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
AvivAkri מניסיון מה שיש לך נקרא תקלת סיסטם (אני מניח שיש לך הודעה של שקופית תקלה 30)
התקלה נובעת מחיבור לא תקין של הכבל בין הממיר לכבל או שקע לא תקין, מגבר שצריך או ממיר באמת לא תקין - היות וציינת ששני ממירים עם אותה בעיה אני פחות חושב שהתקלה בממירים.
נסה בתור התחלה לחזק את החיבורים בין הממיר לכבל ובין הכבל לשקע בקיר - לאחר מכן הפעל מחדש את הממירים
אם התקלה לא נפתרה, פנה לתמיכה וסביר להניח שזה יגמר בשליחת טכנאי
שים לב שתוכל להנות מהערוצי HD שלא עובדים לך החל מערוצי 501 ומעל כאשר הם באיכות SD אבל לפחות לא תפספס מה שחשוב לך.
התקלה נובעת מחיבור לא תקין של הכבל בין הממיר לכבל או שקע לא תקין, מגבר שצריך או ממיר באמת לא תקין - היות וציינת ששני ממירים עם אותה בעיה אני פחות חושב שהתקלה בממירים.
נסה בתור התחלה לחזק את החיבורים בין הממיר לכבל ובין הכבל לשקע בקיר - לאחר מכן הפעל מחדש את הממירים
שים לב שתוכל להנות מהערוצי HD שלא עובדים לך החל מערוצי 501 ומעל כאשר הם באיכות SD אבל לפחות לא תפספס מה שחשוב לך.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אולי זה קשור לערוצי hd שהם חלשים יותר אם כך הבעיה בצלחת הייתי בא בשמחה תלוי מהיכן אתה בארץ אבל אין לי אפשרות להודעות פרטיות אם הבנתי נכון בית נפרד ולא דירה בבנין אם זה דירה בבניין זה רק יס יוכלו לפתור בקיצור הסיגנל חלש מידי לא הגיוני שני הכבלים לא תקינים וגם לא נשמע הגיוני שני השקעים לא תקינים אולי להחליף מגבר או כיוון צלחת או החלפת lnb זה בקיצור הבעיות שיש
נערך לאחרונה על ידי tomer_1968 ב 18/01/2015 12:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

שטויות לא נוגע בממירים לא נוגע בכבלים בבית וגם לא במגבר רק בודק את איכות האות בצלחת גם להחליף צלחת יכול לעזור במידה ויש בלאי בצלחת עצמה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

רק עלות הנסיעות ועלות סמלית אולי החלפת lnb השאלה אם זה רלוונטי בכלל היכן בארץ
אתה בטוח שלא עדיף פשוט להתקשר ל-YES ?tomer_1968 כתב:רק עלות הנסיעות ועלות סמלית אולי החלפת lnb השאלה אם זה רלוונטי בכלל היכן בארץ...
אתה בטוח שאם תתעסק בציוד שלהם לא יתבעו את בעל-הבית ?
האם לקוח של YES/HOT יכול להביא טכנאי פרטי להתעסק עם הציוד שלהם ?
ואם יידפק משהו מי אחראי על מה שעשית ?
·
- yakovil
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בעיה בתשתית הדירה/בניין,יש 12 תדרים ביס, כל תדר יש כמות מסויימת של ערוצים, לכן יכול לקרוא מצב שחלק מהערצים עובדים ואחרים לא, אין לך מה לשבור את הראש,תתקשר ליס תזמין טכנאי שיוכל לאבחן מאיפה התקלה ולפתור אותה.
נכון זה בדיוק שקופית התקלה שאני מקבל באותם ערוצים שלא עובדים,benny123 כתב:AvivAkri מניסיון מה שיש לך נקרא תקלת סיסטם (אני מניח שיש לך הודעה של שקופית תקלה 30)
שים לב שתוכל להנות מהערוצי HD שלא עובדים לך החל מערוצי 501 ומעל כאשר הם באיכות SD אבל לפחות לא תפספס מה שחשוב לך....
רציתי לחסוך את זמן הגעת הטכנאי אבל כנראה שאצטרך בכל זאת לפנות אליהם.
תודה לכם על העזרה.
·
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לא נוגע בממירים לא נוגע בכבלים רק בודק איכות האות בצלחת לא נוגע במגבר במקרה הטוב מחליף lnb או סיכוי קלוש כיוון צלחת מחדש
כך שאני לא יכול לדפוק כלום כי לא נוגע בתשתית כלל - יש לי 10 שנות נסיון בתחום - אפילו צלחות יס עשיתי כיוון מדויק יותר מהמתקינים של יס
מאחר ואיני נוגע בתשתית שום דבר לא יכול להדפק חוץ מזה שראיתי קומבינה מתקין התקין קליטת לוונין נוסף על צלחת יס זה חאפר לא מקצועי כי הצלחת לא מתאימה לדבר כזה ובכלל איכות הקליטה בלווין נוסף קומבינה באותה צלחת היא ירודה
צלחת זה צלחת הוט זה משהו אחר שם רק טכנאי הוט יכול לפתור בעיה כי זה תחום אחר אולי בעיה בשקעים גם יכול להיות למרות שקלוש
כבל ארוך מידי גם גורם לניחות ועלול לגרום לבעיה כזאת בסך הכל מדובר בבעיה קלה של ניחות האות בתחום הhd גם lnb יכול להיות פגום יש לי מכשיר כיוון מאותו תחום של יס כלומר על פי אותם נתונים שיס עובדים מה אתה רוצה יותר מזה
כך שאני לא יכול לדפוק כלום כי לא נוגע בתשתית כלל - יש לי 10 שנות נסיון בתחום - אפילו צלחות יס עשיתי כיוון מדויק יותר מהמתקינים של יס
מאחר ואיני נוגע בתשתית שום דבר לא יכול להדפק חוץ מזה שראיתי קומבינה מתקין התקין קליטת לוונין נוסף על צלחת יס זה חאפר לא מקצועי כי הצלחת לא מתאימה לדבר כזה ובכלל איכות הקליטה בלווין נוסף קומבינה באותה צלחת היא ירודה
צלחת זה צלחת הוט זה משהו אחר שם רק טכנאי הוט יכול לפתור בעיה כי זה תחום אחר אולי בעיה בשקעים גם יכול להיות למרות שקלוש
כבל ארוך מידי גם גורם לניחות ועלול לגרום לבעיה כזאת בסך הכל מדובר בבעיה קלה של ניחות האות בתחום הhd גם lnb יכול להיות פגום יש לי מכשיר כיוון מאותו תחום של יס כלומר על פי אותם נתונים שיס עובדים מה אתה רוצה יותר מזה
למה לשבור את הראש?
מעבר דירה הוא בחינם, תתקשר ליס שיתקינו לך בבית החדש וזהו.
תחשוב קדימה, מה יקרה אם תיהיה לך תקלה שלא תוכל לפתור ותצטרך טכנאי?
תתקשר ליס ותזמין טכנאי. תנחש לאן הוא יגיע? נכון, לבית הישן. שם רשום המנוי
מעבר דירה הוא בחינם, תתקשר ליס שיתקינו לך בבית החדש וזהו.
תחשוב קדימה, מה יקרה אם תיהיה לך תקלה שלא תוכל לפתור ותצטרך טכנאי?
תתקשר ליס ותזמין טכנאי. תנחש לאן הוא יגיע? נכון, לבית הישן. שם רשום המנוי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רשמתם כל כך הרבה דברים שאינם קשורים...
העברת ממירים לבית אחר ללא הודעה לYES? בעיה
למה בעיה? מכוון שלא מעבירים את הממירים סתם ככה... כיום כל ממיר מזוהה במערכת של YES על ידי ניתוב למרכזיות שונות. ללא שינוי מרכזיה במערכות של YES לא יעזור לך שום פתרון.
אכן, מעבר דירה בYES הינו בחינם, תתקשר לשירות לקוחות ותסביר להם שהעברת את הממירים מבלי להודיע להם קודם, עכשיו עברת לדירה חדשה ומבקש שיחברו אותך חזרה.
בהצלחה
העברת ממירים לבית אחר ללא הודעה לYES? בעיה
למה בעיה? מכוון שלא מעבירים את הממירים סתם ככה... כיום כל ממיר מזוהה במערכת של YES על ידי ניתוב למרכזיות שונות. ללא שינוי מרכזיה במערכות של YES לא יעזור לך שום פתרון.
אכן, מעבר דירה בYES הינו בחינם, תתקשר לשירות לקוחות ותסביר להם שהעברת את הממירים מבלי להודיע להם קודם, עכשיו עברת לדירה חדשה ומבקש שיחברו אותך חזרה.
בהצלחה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
JEXY ממש לא נכון, אפשר לקחת כל ממיר מלקוח X ולחבר בכתובת Y וזה יעבוד, התשתית אותה תשתית בהנחה שהיא כמובן תקינה.
הממיר מזדהה מול יס דרך הכרטיס החכם אם הכרטיס שונה/לא תקין/לא קיים הממיר לא יעבוד ויציג שקופית תקלה.
מעבר דירה כמו שקובי רשם נועד למנוע תקלות מסוג זה כי מין הסתם זה תהליך שלא רק לחבר ממירים לתשתית חדשה ולהפעיל - מה אם אין תשתית בבית החדש? מה אם התשתית תקולה? מה אם התשתית בכלל של הוט או לא פעילה וכו'?
הממיר מזדהה מול יס דרך הכרטיס החכם אם הכרטיס שונה/לא תקין/לא קיים הממיר לא יעבוד ויציג שקופית תקלה.
מעבר דירה כמו שקובי רשם נועד למנוע תקלות מסוג זה כי מין הסתם זה תהליך שלא רק לחבר ממירים לתשתית חדשה ולהפעיל - מה אם אין תשתית בבית החדש? מה אם התשתית תקולה? מה אם התשתית בכלל של הוט או לא פעילה וכו'?