מכונת כביסה לזוג צעיר
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קיבלתי הצעה באבי סופר על סימנס 7 קילו (נראה לי) עם כל מה שיש, עלות 2800 שקלים כולל שלוש שנים אחריות. אני לצערי לא זוכר את הדגם אבל זה מה אני הולך לקנות מחרתיים (ה AEG שבקה חיים).
Vocare Ad Regnum
סימו לב שמישום מה סימנס בוש שהם אותה גברת יש המלצות חמות על ה 8 קילוגרם ולא על ה 7 . אינני ידוע מדוע אבל בזמנו זה מה ראיתי.
בשורה התחתונה אחרי מחקר רב בנושא אין היום מכונה איכותית שתחזיק 10 שנים ולכן קנה מכונה עם בקורות טובות על רמת הכביסה והרעש עם מקסימום אחריות ובמינימום מחיר שכן תוך מספר שנים היא בפח.
ממליץ לך לקנות מגן ברקים של ויסבורד שכן אחת הבעיות המרכזיות זה הכרטיס האלקטרוני שעולה כמו חללית אמריקאית ובאיכות של חללית סינית
בשורה התחתונה אחרי מחקר רב בנושא אין היום מכונה איכותית שתחזיק 10 שנים ולכן קנה מכונה עם בקורות טובות על רמת הכביסה והרעש עם מקסימום אחריות ובמינימום מחיר שכן תוך מספר שנים היא בפח.
ממליץ לך לקנות מגן ברקים של ויסבורד שכן אחת הבעיות המרכזיות זה הכרטיס האלקטרוני שעולה כמו חללית אמריקאית ובאיכות של חללית סינית
לפני 6 שנים גם אני הייתי עם ילד אחד ועברתי דירה והייתי צריך לקנות מוצרי חשמל חדשים. בעקבות המלצה של חברים רכשתי מכונת כביסה, מייבש ומדיח של בוש. הלכתי על הדגמים הקצת יותר יקרים שלהם (אני לא מתכוון לסדרות הממש יקרות) ועד היום לא הייתה תקלה אחת באף אחד מהם. כל המכשירים עובדים קשה יחסית ועושים את העבודה טוב מאוד. חמתי שהייתה מחליפה מכונות כביסה בצורה מהירה בגלל עומס חריג קנתה גם את אותה המכונה וגם לה עד היום לא הייתה תקלה אחת.
על המקרר ובמיוחד התנור שיותר התפשרתי, הוצאתי לא מעט כסף כבר על תיקונים ותקלות שונות. לפי דעתי, אם אפשר אז שווה להשקיע עוד קצת ולרכוש מותג ודגם טוב.
על המקרר ובמיוחד התנור שיותר התפשרתי, הוצאתי לא מעט כסף כבר על תיקונים ותקלות שונות. לפי דעתי, אם אפשר אז שווה להשקיע עוד קצת ולרכוש מותג ודגם טוב.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
הייתה לי AEG גרמנית והחזיקה 12 שנים, עלתה 3200 בזמנו.
הסימונס מומלצת יותר מהאחרות היום, אמרו לי שה8 קילו מיוצרת בגרמניה או משהו כזה. נחשבת איכותית יותר.
אם צריך לחרוג מהתקציב ב300 שקלים לדעתי שווה את זה.
שוב -= אבצע את הרכישה מחר או מחרתיים.
הסימונס מומלצת יותר מהאחרות היום, אמרו לי שה8 קילו מיוצרת בגרמניה או משהו כזה. נחשבת איכותית יותר.
אם צריך לחרוג מהתקציב ב300 שקלים לדעתי שווה את זה.
שוב -= אבצע את הרכישה מחר או מחרתיים.
Vocare Ad Regnum
סימנס ובוש מעל 8 קילו מיוצרות בגרמניה.
קנינו לפני חודש את המכונה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788849
ב 3100 בבלאק פריידיי של וואלה שופס. היא עושה את העבודה. .
בלי קשר מ כדאי לקפוץ אולסייל עודפים בהרצליה, יש שם מציאות לפעמים. גם סלון חללית עם קצת מיקוח יכול להיות סבבה.
אגב תבדוק גם אתה קונסטרוקטה 8 קילו. היא בטח יותר זולה אבל לא יודע אם מיוצרת בגרמניה
קנינו לפני חודש את המכונה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788849
ב 3100 בבלאק פריידיי של וואלה שופס. היא עושה את העבודה. .
בלי קשר מ כדאי לקפוץ אולסייל עודפים בהרצליה, יש שם מציאות לפעמים. גם סלון חללית עם קצת מיקוח יכול להיות סבבה.
אגב תבדוק גם אתה קונסטרוקטה 8 קילו. היא בטח יותר זולה אבל לא יודע אם מיוצרת בגרמניה