Lenco b55 תקלה קטנה - עזרה
להזרוע לוקח הרבה זמן לרדת שמעבירים לplay
כנראה בגלל שאבי היקר שיהיה בריא העביר את המתג הפעלה בכוח.
יש אפשרות לבטל את הגשר שמוריד את הזרוע?
ואם לא יש איש מקצוע הגון שיכול לתקן כזה דבר?
תודה לעונים
כנראה בגלל שאבי היקר שיהיה בריא העביר את המתג הפעלה בכוח.
יש אפשרות לבטל את הגשר שמוריד את הזרוע?
ואם לא יש איש מקצוע הגון שיכול לתקן כזה דבר?
תודה לעונים
40 שנה לך תיזכור..
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
דווקא הבנתי את השאלה.
כוונתו היא שכשהוא מוריד את הזרוע על התקליט בשימוש המנוף...הזרוע יורדת לאט מדי
ועוד הוא שואל אם אפשר לבטל את הציר שליד המשקולת שמרים ומוריד את הזרוע.
הייתה לי בעיה דומה בפטיפון ושימון הציר הנ''ל עזר.
עשה כך, אתה רואה את ''הגשר'' שמרים ומעלה את הזרוע? הוא יושב על ציר שנכנס אל תוך הפטיפון,את הציר הזה תשמן ותוריד ותעלה את הזרוע מספר פעמים עם המנוף.
עשה כך, אתה רואה את ''הגשר'' שמרים ומעלה את הזרוע? הוא יושב על ציר שנכנס אל תוך הפטיפון,את הציר הזה תשמן ותוריד ותעלה את הזרוע מספר פעמים עם המנוף.
·(Y)RAMIRAMI68 כתב:דווקא הבנתי את השאלה.
עשה כך, אתה רואה את ''הגשר'' שמרים ומעלה את הזרוע? הוא יושב על ציר שנכנס אל תוך הפטיפון,את הציר הזה תשמן ותוריד ותעלה את הזרוע מספר פעמים עם המנוף....
לפתוח משהו?או מבחוץ?ושאני מעלה ומוריד עם היד או עם הזרוע?כי לזרוע בלי התערבות ידנית לוקח כ 2 דקות לרדת על התקליט שזה המוןןןן זמן לחכות כל החלפת צד..
תודה מראש(f)שלומי
40 שנה לך תיזכור..
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אין צורך כעת לפתוח...רק מבחוץ.
אתה צריך לדאוג שהגשר ההוא יעלה ויירד מספר פעמים לאחר השימון.
הרם את הזרוע ביד ללמעלה בזהירותתתת ! ואז הרם והורד את הגשר כך שכל הציר ישומן.לאחר מכן החזר את הזרוע למקומה.
בהצלחה.
אתה צריך לדאוג שהגשר ההוא יעלה ויירד מספר פעמים לאחר השימון.
הרם את הזרוע ביד ללמעלה בזהירותתתת ! ואז הרם והורד את הגשר כך שכל הציר ישומן.לאחר מכן החזר את הזרוע למקומה.
בהצלחה.
אצל לנקו זה תמיד יותר מורכב - המנגנון הזה מקושר למנגנון האוטומאטי, או לידית בצד השני של הפטיפון, או במקרה של ה- B55 לכפתור שמדליק ומכבה את המנוע (אין ידית עצמאית להרמה והורדה של הזרוע כמו ב- L75/78
)
מצד שני, אצל Lenco המכאניקה תמיד בסיסית ואמינה - אני משוכנע שניתן לתקן בקלות. אבל לא מכיר את הדגם כדי לעשות את זה ב"התכתבות".
אני מציע לפתוח את תחתית הפטיפון ולהסתכל מה מפריע למנגנון לעבוד. רק תרים את הצלחת לפני שאתה הופך את הפטיפון. היא כבדה וקל מאוד לעקם ציר, או שתיפול על הזרוע ותהרוס וכיו"ב...

מצד שני, אצל Lenco המכאניקה תמיד בסיסית ואמינה - אני משוכנע שניתן לתקן בקלות. אבל לא מכיר את הדגם כדי לעשות את זה ב"התכתבות".
אני מציע לפתוח את תחתית הפטיפון ולהסתכל מה מפריע למנגנון לעבוד. רק תרים את הצלחת לפני שאתה הופך את הפטיפון. היא כבדה וקל מאוד לעקם ציר, או שתיפול על הזרוע ותהרוס וכיו"ב...