מספר שאלות לגבי פלייליסטים ב- XBMC/Kodi
שלום לכולם.
אמנם אני משתמש ב- XBMC כבר די הרבה זמן, ותהיתי לגבי כמה פיצ'רים שחסרים לי.
1) איך אני יוצר פלייליסט במחשב (כך זה יותר מהיר ונוח), מעביר אותו ל- XBMC ומנגן?
2) אם יהיה לי מאגר של פלייליסטס, איפה XBMC מאחסן אותו?
3) האם ניתן ליצור פלייליסט שפרט לשירים רגילים שמאוחסנים באופן מקומי, ניתן לשבץ שירים מאייפון שנמצא בסביבה (באמצעות AirPlay, פונקציה שקיימת ב- XBMC) וגם שירים מ- YouTube? הכוונה לשלב את הכל לפלייליסט אחד רציף שניתן לנגנו רנדומלית.
4) איך ניתן להגדיר ששומר המסך שלי יהיה מסך ה- Now Playing (שאליו מגיעים ע"י לחיצה על כפתור ה- Full Screen בצד ימין, בסקין ברירת המחדל)? הכוונה היא למסך ה- Now Playing ללא visualisation או משהו בסגנון! (גיליתי שניתן לבצע את מה שאני רוצה אם אתה מאפשר ויזואליזציה, אבל זה לא בא בחשבון)
אם אפשר לעשות ששומר המסך במקביל יציג את המידע והעטיפה וגם יהיה מעומעם (dim), אז מה טוב.
משתמש ב- Kodi העדכני על גבי OS X Yosemite.
תודה מראש
אמנם אני משתמש ב- XBMC כבר די הרבה זמן, ותהיתי לגבי כמה פיצ'רים שחסרים לי.
1) איך אני יוצר פלייליסט במחשב (כך זה יותר מהיר ונוח), מעביר אותו ל- XBMC ומנגן?
2) אם יהיה לי מאגר של פלייליסטס, איפה XBMC מאחסן אותו?
3) האם ניתן ליצור פלייליסט שפרט לשירים רגילים שמאוחסנים באופן מקומי, ניתן לשבץ שירים מאייפון שנמצא בסביבה (באמצעות AirPlay, פונקציה שקיימת ב- XBMC) וגם שירים מ- YouTube? הכוונה לשלב את הכל לפלייליסט אחד רציף שניתן לנגנו רנדומלית.
4) איך ניתן להגדיר ששומר המסך שלי יהיה מסך ה- Now Playing (שאליו מגיעים ע"י לחיצה על כפתור ה- Full Screen בצד ימין, בסקין ברירת המחדל)? הכוונה היא למסך ה- Now Playing ללא visualisation או משהו בסגנון! (גיליתי שניתן לבצע את מה שאני רוצה אם אתה מאפשר ויזואליזציה, אבל זה לא בא בחשבון)
אם אפשר לעשות ששומר המסך במקביל יציג את המידע והעטיפה וגם יהיה מעומעם (dim), אז מה טוב.
משתמש ב- Kodi העדכני על גבי OS X Yosemite.
תודה מראש
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
1. Kodi משתמשת בפורמט m3u
ואחרי שיוצרים פלייליסט הוא נמצא בתיקיה
לא מבין איך יותר נוח במחשב מאשר בתוכנה - אבל כל קובץ m3u שתיצור אמור לעבוד (נסה למשל 2-3 שירים ואז כנס לרשימות ניגון ותנסה לראות אם זה עובד)
2. תשובה אחת עונה על זה. בתוך KODI זה נמצא במוסיקה - רשימות ניגון
אם תיכנס לשם תוכל ליצור דרך שם רשימות השמעה של שירים שנמצאים בספרייה שלך באמצעות ממשק די נוח.
3. אין אפשרות "לקרוא מAIRPLAY". בנוסף אתה מסתבך לחינם, צור פלייליסט מבוסס יוטיוב במלואו וזהו... בתוסף של יוטיוב יש לך את כל הכלים ליצור פלייליסט.
4. נסה להשתמש בשומר מסך Picture SlideShow Screensaver - יש לו בהגדרות אפשרות להציג את פרטי המוסיקה. (בנוסף לרקעים של הסרטים שהוא יציג לך)
והאמת שקצת התבלבלתי מה אתה רוצה בדיוק... נסה להיגמל מסקין הברירת המחדל ולנסות דברים חדשים...
אני לא יכול לנגן את המוסיקה שלי בלי התוסף Artist Slideshow שעובד עם הסקין שלי - ואז תוך-כדי השיר רצות ברקע תמונות של האמן....
ואחרי שיוצרים פלייליסט הוא נמצא בתיקיה
קוד: בחירת הכל
AppData\Roaming\Kodi\userdata\playlists\music2. תשובה אחת עונה על זה. בתוך KODI זה נמצא במוסיקה - רשימות ניגון
אם תיכנס לשם תוכל ליצור דרך שם רשימות השמעה של שירים שנמצאים בספרייה שלך באמצעות ממשק די נוח.
3. אין אפשרות "לקרוא מAIRPLAY". בנוסף אתה מסתבך לחינם, צור פלייליסט מבוסס יוטיוב במלואו וזהו... בתוסף של יוטיוב יש לך את כל הכלים ליצור פלייליסט.
4. נסה להשתמש בשומר מסך Picture SlideShow Screensaver - יש לו בהגדרות אפשרות להציג את פרטי המוסיקה. (בנוסף לרקעים של הסרטים שהוא יציג לך)
והאמת שקצת התבלבלתי מה אתה רוצה בדיוק... נסה להיגמל מסקין הברירת המחדל ולנסות דברים חדשים...
אני לא יכול לנגן את המוסיקה שלי בלי התוסף Artist Slideshow שעובד עם הסקין שלי - ואז תוך-כדי השיר רצות ברקע תמונות של האמן....
תודה רבה על התגובה!
1) אם אני רוצה ליצור פלייליסט של עשרות (ואף מאות) שירים, עבורי זה יותר נוח לביצוע דרך מחשב, עם עכבר, מקלדת, ישוב על כיסא מול מסך נורמלי....
2) לגבי האיירפליי - הבנתי. לגבי היוטיוב - אז אין אפשרות ליצור רישמה "היברידית"?
3) אנסה להסביר טוב יותר: אם שומר מסך ברירת המחדל פשוט מעמעם ומחשיך את התצוגה (לא משנה באיזה אזור או מצב בתוכנה אתה נמצא, העיקר שלא נגעו בתוכנה במשך x זמן), אז אני מעוניין בשומר מסך שמפעיל את מסך ה- Now Playing, במצב מסך מלא, כך שרואים את כל הפרטים הרלוונטיים לגבי השיר שמתנגן, וכמובן את העטיפה. אם אפשר ששומר המסך יעשה את זה, ובמקביל גם יעמעם את התצוגה, זה יהיה עוד יותר נפלא.
1) אם אני רוצה ליצור פלייליסט של עשרות (ואף מאות) שירים, עבורי זה יותר נוח לביצוע דרך מחשב, עם עכבר, מקלדת, ישוב על כיסא מול מסך נורמלי....
2) לגבי האיירפליי - הבנתי. לגבי היוטיוב - אז אין אפשרות ליצור רישמה "היברידית"?
3) אנסה להסביר טוב יותר: אם שומר מסך ברירת המחדל פשוט מעמעם ומחשיך את התצוגה (לא משנה באיזה אזור או מצב בתוכנה אתה נמצא, העיקר שלא נגעו בתוכנה במשך x זמן), אז אני מעוניין בשומר מסך שמפעיל את מסך ה- Now Playing, במצב מסך מלא, כך שרואים את כל הפרטים הרלוונטיים לגבי השיר שמתנגן, וכמובן את העטיפה. אם אפשר ששומר המסך יעשה את זה, ובמקביל גם יעמעם את התצוגה, זה יהיה עוד יותר נפלא.
- tomer953
- חבר מכור קשה

3) אם התוכנה במצב שכלום לא עובד ואין תזוזה במשך דקה - שזה יתחיל לנגן לך פלייליסט?
מה ההיגיון בלנגן מוסיקה כל הזמן ודווקא כשומר מסך....
אני מניח ששוב - לא הבנתי.
אחרת איך תציג מסך של now playing כאשר אין כלום מתנגן?
מה ההיגיון בלנגן מוסיקה כל הזמן ודווקא כשומר מסך....
אני מניח ששוב - לא הבנתי.
אחרת איך תציג מסך של now playing כאשר אין כלום מתנגן?
1) לא הבנת...
הנה תמונה של סקין ברירת המחדל, שבו אני משתמש כרגע:
http://i44.tinypic.com/2q8vwnb.png
שים לב שבצד ימין יש כפתור ושמו Fullscreen. אם אתה לוחץ עליו בזמן שאתה מנגן מוזיקה, מופיע לך מסך גדול ושחור עם כל הפרטים הרלוונטיים אודות מה שמתנגן, כולל העטיפה.
אני מעוניין שזה יהיה שומר המסך שלי! כלומר, במקום לנגן שיר, ואז לעבור ידנית כל פעם למסך הזה, שומר המסך יעשה את זה עבורי.
2) יש דרך לשנות את תיקיית ברירת המחדל ממנה XBMC טוען פלייליסטים? שתי סיבות: אני רוצה לשנות אותה לאיזו תת-תיקייה בדרופבוקס, כך שאוכל לשלוח ל- XBMC פלייליסטים מכל מקום. ודרך אגב, אתה ציינת את תיקיית ברירת המחדל בוינדוס, ואני משתמש ב- OSX.
3) אל תיקיית ברירת המחדל שציינת הוא גם שומר פלייליסטים שנוצרו דרך התוכנה עצמה?
4) ואשמח אם תענה לי על שאלה 2 בהודעה הקודמת... תודה!
תודה מראש
הנה תמונה של סקין ברירת המחדל, שבו אני משתמש כרגע:
http://i44.tinypic.com/2q8vwnb.png
שים לב שבצד ימין יש כפתור ושמו Fullscreen. אם אתה לוחץ עליו בזמן שאתה מנגן מוזיקה, מופיע לך מסך גדול ושחור עם כל הפרטים הרלוונטיים אודות מה שמתנגן, כולל העטיפה.
אני מעוניין שזה יהיה שומר המסך שלי! כלומר, במקום לנגן שיר, ואז לעבור ידנית כל פעם למסך הזה, שומר המסך יעשה את זה עבורי.
2) יש דרך לשנות את תיקיית ברירת המחדל ממנה XBMC טוען פלייליסטים? שתי סיבות: אני רוצה לשנות אותה לאיזו תת-תיקייה בדרופבוקס, כך שאוכל לשלוח ל- XBMC פלייליסטים מכל מקום. ודרך אגב, אתה ציינת את תיקיית ברירת המחדל בוינדוס, ואני משתמש ב- OSX.
3) אל תיקיית ברירת המחדל שציינת הוא גם שומר פלייליסטים שנוצרו דרך התוכנה עצמה?
4) ואשמח אם תענה לי על שאלה 2 בהודעה הקודמת... תודה!
תודה מראש
- tomer953
- חבר מכור קשה

1. אני סבור שיש לי לא מעט ניסיון בתוכנה, ואני עדיין לא בטוח שאני מבין בדיוק מה אתה רוצה.
אני מכיר את התוכנה על בוריה ויודע היכן ממוקם כפתור הFull Screen ואיני צריך תמונה לשם כך, כל מה שאני צריך הוא לדעת - מה אתה צריך.
אז בוא נעשה סדר וניתן הגדרות מקובלות כדי שנדבר באותה השפה:
* שומר מסך - Screen Saver - בתוכנה KODI שומר מסך היא תכונה, שניתן להגדיר דרך תפריט הגדרות-מראה-שומר מסך, המאפשרת למשתמש לקבוע שאחרי X דקות בתוכנה ללא שימוש** התוכנה תעשה פעולה כלשהי הבאה לידי ביטוי בצורה ויזואלית.
** שימוש - תזוזה של העכבר או המקלדת או אמצעי שליטה אחר (שלט רחוק,ממשק סלולרי וכו') - שמיעה של מוסיקה אינה נחשבת ל'שימוש' וKODI יכולה להפעיל שומר מסך גם בזמן ניגון מוסיקה.
כעת עוד קצת הבהרות -
* בעת ניגון מוסיקה, לא משנה מאיזה תפריט (הראשי,מוסיקה, וכו) - כאשר לוחצים על PLAY\ENTER - התוכנה מתחילה לנגן את השיר - אך לא עוברת למצב הFULL SCREEN אוטומטית - למה זה? ככה בנו אותה.
* כאשר רוצים לעבור למצב הFULL SCREEN בכל שלב בתוכנה (גם בצפייה בסרט או תכני וידאו אחרים) - ניתן ללחוץ על TAB במקלדת.
כעת ידידי אחרי שהבהרתי את הנחות היסוד שלי, שאיני יודע אם הכרת או לא - אוכל לנסות לעזור לך....המטרה שלך היא שומר מסך שמציג מידע על השיר?
לדעתי, תבטל את אופצית שומר המסך בכלל, וכאשר אתה מתחיל לנגן שיר, תלחץ ישר על TAB וזהו, זה ישאר לך ככה ומבחינתך זה "שומר מסך"
או ש...תוריד את שומר המסך שאמרתי לך בהודעה קודמת יותר, שם יש לו אפשרות להציג רקעים משתנים, ובפינה לכתוב בקטן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע (לא בדיוק מה שרצית - אבל זה השומר מסך הכי קרוב שאני מכיר שעושה את זה)
2.
/Users/<your_user_name>/Library/Application Support/XBMC/userdata/playlists/
זה הנתיב ב-OSX
יש דרך לשנות אבל מאוד Kodi ממליצה שלא לעשות זאת.
צריך לשים בקובץ בשם AdvancedSettings.xml שנמצא בתיקית ה userdata (שאת הנתיב לשם נתתי לך הרגע ^ ) - אם אין קובץ כזה יוצרים אותו:
בנתיב של ה-to כתבתי לך סתם נתיב כאילו לשרת מרוחק, הבנת את הרעיון כן? (אגב הוא חייב להוביל לתיקיה שיש אליה גישה, ולא לקובץ ספציפי)
מומלץ לא להתעסק בזה למי שאינו מבין מה הוא עושה...
ואישית לא ניסיתי זאת מעולם ואני גם לא ממליץ על כך.
3. כן, פלייליסטים חדשים נוצרים גם בתיקיה שנתתי לך קישור אליה למעלה (בתוך תת תיקיה של video או music בהתאמה)
4. עניתי בהקדם
אני מכיר את התוכנה על בוריה ויודע היכן ממוקם כפתור הFull Screen ואיני צריך תמונה לשם כך, כל מה שאני צריך הוא לדעת - מה אתה צריך.
אז בוא נעשה סדר וניתן הגדרות מקובלות כדי שנדבר באותה השפה:
* שומר מסך - Screen Saver - בתוכנה KODI שומר מסך היא תכונה, שניתן להגדיר דרך תפריט הגדרות-מראה-שומר מסך, המאפשרת למשתמש לקבוע שאחרי X דקות בתוכנה ללא שימוש** התוכנה תעשה פעולה כלשהי הבאה לידי ביטוי בצורה ויזואלית.
** שימוש - תזוזה של העכבר או המקלדת או אמצעי שליטה אחר (שלט רחוק,ממשק סלולרי וכו') - שמיעה של מוסיקה אינה נחשבת ל'שימוש' וKODI יכולה להפעיל שומר מסך גם בזמן ניגון מוסיקה.
כעת עוד קצת הבהרות -
* בעת ניגון מוסיקה, לא משנה מאיזה תפריט (הראשי,מוסיקה, וכו) - כאשר לוחצים על PLAY\ENTER - התוכנה מתחילה לנגן את השיר - אך לא עוברת למצב הFULL SCREEN אוטומטית - למה זה? ככה בנו אותה.
* כאשר רוצים לעבור למצב הFULL SCREEN בכל שלב בתוכנה (גם בצפייה בסרט או תכני וידאו אחרים) - ניתן ללחוץ על TAB במקלדת.
כעת ידידי אחרי שהבהרתי את הנחות היסוד שלי, שאיני יודע אם הכרת או לא - אוכל לנסות לעזור לך....המטרה שלך היא שומר מסך שמציג מידע על השיר?
לדעתי, תבטל את אופצית שומר המסך בכלל, וכאשר אתה מתחיל לנגן שיר, תלחץ ישר על TAB וזהו, זה ישאר לך ככה ומבחינתך זה "שומר מסך"
או ש...תוריד את שומר המסך שאמרתי לך בהודעה קודמת יותר, שם יש לו אפשרות להציג רקעים משתנים, ובפינה לכתוב בקטן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע (לא בדיוק מה שרצית - אבל זה השומר מסך הכי קרוב שאני מכיר שעושה את זה)
2.
/Users/<your_user_name>/Library/Application Support/XBMC/userdata/playlists/
זה הנתיב ב-OSX
יש דרך לשנות אבל מאוד Kodi ממליצה שלא לעשות זאת.
צריך לשים בקובץ בשם AdvancedSettings.xml שנמצא בתיקית ה userdata (שאת הנתיב לשם נתתי לך הרגע ^ ) - אם אין קובץ כזה יוצרים אותו:
קוד: בחירת הכל
<pathsubstitution>
<substitute>
<from>special://masterprofile/playlists/</from>
<to>smb://192.168.1.101/xbmc_stuff/playlists/</to>
</substitute>
</pathsubstitution>
מומלץ לא להתעסק בזה למי שאינו מבין מה הוא עושה...
ואישית לא ניסיתי זאת מעולם ואני גם לא ממליץ על כך.
3. כן, פלייליסטים חדשים נוצרים גם בתיקיה שנתתי לך קישור אליה למעלה (בתוך תת תיקיה של video או music בהתאמה)
4. עניתי בהקדם
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
תומר
אני חושב שהוא פשוט רוצה את ההתנהגות של FULLSCREEN (בעת נגינת מוסיקה) בתור השומר מסך שלו.
בעיקרון אין כזה דבר, לדעתי צריך לממש שומר מסך כזה שכשהוא נכנס לפעולה הדבר היחיד שהוא עושה זה לשלוח לקודי פקודה לעבור למסך מלא (כמובן בעת ניגון מוסיקה).
בעיקרון אין כזה דבר, לדעתי צריך לממש שומר מסך כזה שכשהוא נכנס לפעולה הדבר היחיד שהוא עושה זה לשלוח לקודי פקודה לעבור למסך מלא (כמובן בעת ניגון מוסיקה).
- tomer953
- חבר מכור קשה

מה הבעיה ללחוץ על PLAY ושנייה אחרי זה על TAB וזהו ? בלי שומר מסך ובלי כלום
תודה רבה על העזרה tomer935!
1) הבנתי את הנחות היסוד שלך, וכנראה שחשבתי ששיקפתי אותן מהימנה גם בהודעותיי - מסתבר שלא, אבל לא משנה. אני רוצה שומר מסך שמציג מה שרואים ב- FULLSCREEN בזמן שמנגנים שיר. למעשה, בפשטות, אני רוצה ששומר המסך שלי יהיה התוצאה של לחיצת TAB בזמן ששיר מתנגן, רק שמעצם היותו שומר מסך אני רוצה שזה יקרה לבד, אוטומטית, אחרי x זמן שלא בוצעה פעולה במערכת. לחיצה ידנית של TAB אחרי כל פעולה היא לא רלוונטית: זה מסורבל, אין סיכוי שמישהו מבני הבית פרט אליי יקפיד על כך, ופרט לזאת, רוב הזמן המערכת מתופעלת משלט רחוק שאין לו את המקש הזה כלל.
2) לסיכום הנושא סופית, האם אפשר:
2א) ליצור פלייליסט שמשלב שירים ממקור רגיל (כונן מקומי\מרושת) וגם שירים ממכשיר תואם-איירפליי (אייפון למשל)?
כתבת:
2ב) אותה שאלה לגבי פלייליסט שמשלב שירים ממקור רגיל, ומיוטיוב, על בסיס URL למשל.
תודה מראש.
1) הבנתי את הנחות היסוד שלך, וכנראה שחשבתי ששיקפתי אותן מהימנה גם בהודעותיי - מסתבר שלא, אבל לא משנה. אני רוצה שומר מסך שמציג מה שרואים ב- FULLSCREEN בזמן שמנגנים שיר. למעשה, בפשטות, אני רוצה ששומר המסך שלי יהיה התוצאה של לחיצת TAB בזמן ששיר מתנגן, רק שמעצם היותו שומר מסך אני רוצה שזה יקרה לבד, אוטומטית, אחרי x זמן שלא בוצעה פעולה במערכת. לחיצה ידנית של TAB אחרי כל פעולה היא לא רלוונטית: זה מסורבל, אין סיכוי שמישהו מבני הבית פרט אליי יקפיד על כך, ופרט לזאת, רוב הזמן המערכת מתופעלת משלט רחוק שאין לו את המקש הזה כלל.
2א) ליצור פלייליסט שמשלב שירים ממקור רגיל (כונן מקומי\מרושת) וגם שירים ממכשיר תואם-איירפליי (אייפון למשל)?
כתבת:
למה כוונתך?"אין אפשרות "לקרוא מAIRPLAY"...
תודה מראש.
- tomer953
- חבר מכור קשה

1) אין כזו אופציה קיימת כידוע לי, אולי אפשר לבנות שומר מסך שיבצע את הפקודה הזאתי תאלץ למצוא לכך את הפיתרון בעצמך.
2א)עזוב הסברים - אין אפשרות בכלל.
2ב) אין לי תשובה
וכתבת את הכינוי שלי הפוך, אני אסלח הפעם
2א)עזוב הסברים - אין אפשרות בכלל.
2ב) אין לי תשובה
וכתבת את הכינוי שלי הפוך, אני אסלח הפעם
- tomer953
- חבר מכור קשה

מה, לאיך בונים תוסף?
http://kodi.wiki/view/HOW-TO:HelloWorld_addon
אפשר להתחיל מזה... ידע מקדים: פייטון וקצת xml
בתכלס התוסף שאתה מבקש מאוד פשוט (פקודה אחת) ואם יהיה לי זמן (התנאי הזה עלול לא להתקיים בזמן הקרוב), אוכל לעזור.
פלייליסט: תנסה מה הבעיה? צור פלייליסט ותערוך ידנית את הנתיבים כך שיפעילו את הפלאגין של יוטיוב
http://kodi.wiki/view/HOW-TO:HelloWorld_addon
אפשר להתחיל מזה... ידע מקדים: פייטון וקצת xml
בתכלס התוסף שאתה מבקש מאוד פשוט (פקודה אחת) ואם יהיה לי זמן (התנאי הזה עלול לא להתקיים בזמן הקרוב), אוכל לעזור.
פלייליסט: תנסה מה הבעיה? צור פלייליסט ותערוך ידנית את הנתיבים כך שיפעילו את הפלאגין של יוטיוב
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·proXimo כתב:תודה רבה על העזרה tomer935!
כתבת:
למה כוונתך?......
תודה מראש....
לגבי 1 - כאמור צריך תוסף. למעשה אני לא בטוח שזה ממש תוסף במובן הרגיל כי זה SCREENSAVER שזו חיה טיפה שונה. בכל מקרה אפשרי כמובן אבל צריך לכתוב כזה. כנראה פשוט יחסית.
2.א. מה שתומר כתב זה שהוא לא מבין איך אתה מתכוון לקרוא ממכשיר כמו IPAD או IPHONE. כתבת שאתה רוצה PLAYLIST שמשלב שירים מכל מיני מקורות ואחד המקורות זה מכשיר IOS כלשהו. זה דורש קריאה מ-IOS וזה לא ממש אפשרי. XBMC/קודי יודעים *לקבל* תוכן ב-AIRPLAY, אבל זה עובד ממכשיר ה-IOS אל קודי ולא במשיכה.
2.ב. בדוק את PLAYLIST LOADER של אביגדור. לדעתי התוסף הזה מאפשר לך לבצע את מה שאתה רוצה. אולי עם כמה התאמות.
תודה.
שמתי לב שאם מנגנים שיר ועוברים למצב FULLSCREEN (לוחצים טאב), אחרי זמן מה הוא מוחשך לגמרי! הייתי מעוניין שהוא יהיה מעומעם בלבד. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת?
ולגבי התוסף של אביגדור, אשמח לעצה בנוגע להתאמה של התוסף למה שביקשתי.
שמתי לב שאם מנגנים שיר ועוברים למצב FULLSCREEN (לוחצים טאב), אחרי זמן מה הוא מוחשך לגמרי! הייתי מעוניין שהוא יהיה מעומעם בלבד. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת?
ולגבי התוסף של אביגדור, אשמח לעצה בנוגע להתאמה של התוסף למה שביקשתי.
- tomer953
- חבר מכור קשה

הגדרות - מראה - שומר מסך
תבחר לך מה שבא לך שם... Black או dim
תבחר לך מה שבא לך שם... Black או dim