מחפש המלצה לdvr מאלי

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
eran89 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
יש ברשותי dvr ישן שאומנם עושה את עבודתו אבל מיושן..הדיסק הקשיח המירבי שאפשר להכניס אליו הוא 500gb מסוג ide,שנכחד מעולמינו..לפני כמה חודשים נשרף לי הhdd אחרי בערך 4 שנים והפכתי את העולם לחפש לו מחליף כאשר בסוף מצאתי אחד ישן אצלי בבית אבל אלוהים יודע מה המצב שלו וכמו זמן הוא יכול להחזיק.

אז בקיצור אני מחפש לו מחליף סיני שיכול לעבוד על 4 צאנלים שכמובן יכול לקבל hdd with sata
ראיתי מלא מתאימים באלי ואיביי במחירים יותר מנוחים..השאלה היא מה כדאי ואם אפשר הכוונה.

בחדר שהdvr נמצא יש חיבור רשת ,cat6a ,אם זה משנה,שהתקנתי ומחובר למחשב שלי שנמצא שם. השאלה שלי היא אם אני מעוניין לחבר את הdvr לרשת האם כדאי לחפש אחד שיש לו פונקציית wifi או בעצם לקנות סוויטצ ולחבר גם אותו וגם את המחשב,והשאלה היותר חשובה האם סוויטצ לא יפגום במהירות אינטרנט של המחשב?

תודה מראש :)

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ערן שלום,

בהנחה שאתה מעוניין בצפייה מרחוק אז מומלץ לרכוש DVR עם רשת.

חיפוש נעים,
מורן [interest] פרסום עצמי אסור בפורום - מרטין [/interest]
ב.מ קומויז'ן בע"מ
יבוא, ייעוץ והתקנת מערכות אבטחה
www.ComVision.co.il
052-2910633

eran89 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

moranm כתב:ערן שלום,

בהנחה שאתה מעוניין בצפייה מרחוק אז מומלץ לרכוש DVR עם רשת.

חיפוש נעים,
מורן מחברת ב.מ קומויז'ן בע"מ
...
·תודה על התשובה אבל בעצם לא ענית לי על כלום..התשובה שלך שקולה ל"בהנחה שאתה מעוניין שזה יפעל קנה dvr עם מתח של 220v"..
כאילו לפי הפיסקה האחרונה שלי די ברור,נראה לי, שאני מעוניין לחבר את זה לרשת השאלה היא איך מומלץ..חיבור לרשת זה דיי סטנדרט בכל dvr שקיים היום העניין שאני לא מעוניין להשתמש בו ישירות אלא השאלה היא איך זה עובד עם סוויטצ או אם עדיף ביכלל עם חיבור wifi?

moranm
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

למה להסתבך עם סוויצ' ומתאמים הכי פשוט לחבר אותו לראוטר עם כבל רשת. תראה את הכניסות והיציאות של ה-DVR במפרט יש שם תמונה.
תגיד מה אתה רוצה לעשות אולי אני אוכל לעזור לך יותר?
ב.מ קומויז'ן בע"מ
יבוא, ייעוץ והתקנת מערכות אבטחה
www.ComVision.co.il
052-2910633

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #5 

במחירים של היום אין לך מה לחפש באלי אקספרס.
DVR אנלוגי שמונה ערוצים של hikvision באיכות תמונה 960H וממשק עברית מובנית ותמיכה בכל האפליקציות לנייד אתה יכול למצוא ב- 700 ש"ח כולל דיסק קשיח.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”