Smar tContrast (typ.) 50,000,000:1
Contrast Ratio (typ.) 5000:1
ResponseTime (typ.) 8.5 ms (GtG)
Smar tResponse (typ.) 3 ms (GtG)
מה ההבדל ובאיזה מצב זה נותן את הנתון הטוב יותר, או שזה שני נתונים ל2 מצבים שונים ?
אני צריך מסך לגיימר, שלא יהיה כמובן משהו שיפגע באיכות וזמן תגובה של המשחק עם 4K..יש לי כרטיס מסך GTX 780Ti שעם חיבור DP DP נותן 60HZ עם 4K.
השאלה גם אם המסך בדגם הנוכחי מומלץ, או כדאי לחכות למסך עם תכונה G-SYNCH ועד כמה זה חשוב או עושה הבדל אם יש תכונה כזאת במסך ? אני בעיקרון צריך 40-42 אינץ גודל מסך.
חשבתי על דגם מסוים:
Philips BDM4065UC
Philips BDM4065UC 4K )חיבור Display Port
לא יודע מה זה "smart response". קונטרסט דינמי הוא לא דבר שימושי, אז נשאר קונטרסט מוצהר של 5000.
Gsync נשמע נחמד, אבל כבול ל-Nvidia. אם הייתי מחפש דבר כזה הייתי הולך על הגרסה של AMD, שרק עכשיו מתחילים לצאת מסכים שתומכים בה. בסופו של דבר היא סטנדרט פתוח ונגיש לכולם, ואני משער שגם Nvidia יתמכו בזה בשנה-שנתיים הקרובות.
מה שאתה רוצה (4K שסוחב, adaptive sync) ידרוש התעסקות ומחקר באינטרנט. אלה טכנולוגיות חדשות, וזה לא לגמרי בשל מבחינת חומרה ותוכנה. זה גם יקר. נראה לי שאם אתה צריך לשאול את השאלות האלה ולא מוצא את התשובות לבד, כרגע עדיף ללכת על מסך 1080p רגיל, ולא להסתבך. בעתיד הדברים יעשו פשוטים יותר.
Gsync נשמע נחמד, אבל כבול ל-Nvidia. אם הייתי מחפש דבר כזה הייתי הולך על הגרסה של AMD, שרק עכשיו מתחילים לצאת מסכים שתומכים בה. בסופו של דבר היא סטנדרט פתוח ונגיש לכולם, ואני משער שגם Nvidia יתמכו בזה בשנה-שנתיים הקרובות.
מה שאתה רוצה (4K שסוחב, adaptive sync) ידרוש התעסקות ומחקר באינטרנט. אלה טכנולוגיות חדשות, וזה לא לגמרי בשל מבחינת חומרה ותוכנה. זה גם יקר. נראה לי שאם אתה צריך לשאול את השאלות האלה ולא מוצא את התשובות לבד, כרגע עדיף ללכת על מסך 1080p רגיל, ולא להסתבך. בעתיד הדברים יעשו פשוטים יותר.
שלום igal,
המסך שציינת מתאים למשחקי 4K והוא סה"כ קיבל גם ביקורות טובות ברשת לגבי גיימינג.
אני ממליץ שתבדוק את הביקורת הזאת:
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/philips_bdm4065uc
יש שם הרבה אינפורמציה על ביצועי המסך בגיימינג וגם השוואתו מול דגמי 4K אחרים.
מקווה שעזרתי.
המסך שציינת מתאים למשחקי 4K והוא סה"כ קיבל גם ביקורות טובות ברשת לגבי גיימינג.
אני ממליץ שתבדוק את הביקורת הזאת:
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/philips_bdm4065uc
יש שם הרבה אינפורמציה על ביצועי המסך בגיימינג וגם השוואתו מול דגמי 4K אחרים.
מקווה שעזרתי.
-
igal101
- חבר פעיל

- תגובות: 92
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אוקי, אם יש מסך אחר
PCPOP-PP-039UHD4K-3840x2160-UHD-4K-6-5-39-VA-LED-Monitor
הוא יותר זול ב 1K בערך מהמסך הנוכחי: bdm4065uc
העניין אם יהיה מריחה על המסך עם זמן תגובה של 6.5MS ?
ובגדול איפה יש חוות דעת על המסך הזה, ולעומת המסך השני של פיליפס מה עדיף והאם שווה להשקיע עוד אלף שקל על המסך של פיליפס ?
כבר יש לי מסך 42 שהוא FHD , אבל אני מחפש מסך 4K עם חיבור DP DP כי יש לי כרטיס מסך GTX 780 Ti שהוא תומך רק בחיבור DP 4K עם 60 HZ..ואז לא יצטרך לשדרג כרטיס מסך, אלא להביא רק מסך עם חיבור כזה. וכמובן מחשב i7 4 ליבות.
PCPOP-PP-039UHD4K-3840x2160-UHD-4K-6-5-39-VA-LED-Monitor
הוא יותר זול ב 1K בערך מהמסך הנוכחי: bdm4065uc
העניין אם יהיה מריחה על המסך עם זמן תגובה של 6.5MS ?
ובגדול איפה יש חוות דעת על המסך הזה, ולעומת המסך השני של פיליפס מה עדיף והאם שווה להשקיע עוד אלף שקל על המסך של פיליפס ?
כבר יש לי מסך 42 שהוא FHD , אבל אני מחפש מסך 4K עם חיבור DP DP כי יש לי כרטיס מסך GTX 780 Ti שהוא תומך רק בחיבור DP 4K עם 60 HZ..ואז לא יצטרך לשדרג כרטיס מסך, אלא להביא רק מסך עם חיבור כזה. וכמובן מחשב i7 4 ליבות.