לחץ קיטור נופל + מים גועשים הרבה זמן
-
View63
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
שלום ותודה לכולם
יש לי שתי שאלות
1. למה יש מכונות שכאשר מרימים את הידית בראש e61 המים גועשים מעט כמו למשך במכונת ecm technika
ובמכונות אחרות זה הרבה זמן למרות שהלחץ דוד שווה . האם זה קשור לדוד שוכב או עומד
והאים יש דרך לשפר את זה
2. למה הרבה פעמים שפותחים קיטור הלחץ נופל ל 0.5 ואז מתרומם חזרה בחימום . הלחץ שמכוון הוא 1.1 בר
האם ניתן למנוע נפילה כזו
תודה רבה
יש לי שתי שאלות
1. למה יש מכונות שכאשר מרימים את הידית בראש e61 המים גועשים מעט כמו למשך במכונת ecm technika
ובמכונות אחרות זה הרבה זמן למרות שהלחץ דוד שווה . האם זה קשור לדוד שוכב או עומד
והאים יש דרך לשפר את זה
2. למה הרבה פעמים שפותחים קיטור הלחץ נופל ל 0.5 ואז מתרומם חזרה בחימום . הלחץ שמכוון הוא 1.1 בר
האם ניתן למנוע נפילה כזו
תודה רבה
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
במכונה שנתת כדוגמה , מכונת מחליף חום, המים שעומדים בין הדוד לראש החליטה מגיעים למצב רתיחה, ולכן עושים קולינג פלש קצר לפני כל שימוש.
את מצב נפילת הלחץ שאתה מתאר אני מכיר רק בשימוש הראשון לאחר חימום המכונה, זה קורה אם הדלקת את המכונה כאשר הסטימר סגור , לא יודע בדיוק למה זה קורה , אבל זה קורה.
את מצב נפילת הלחץ שאתה מתאר אני מכיר רק בשימוש הראשון לאחר חימום המכונה, זה קורה אם הדלקת את המכונה כאשר הסטימר סגור , לא יודע בדיוק למה זה קורה , אבל זה קורה.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קולינג פלאז יכול להיות גם 20 שניות.
אם הלחץ נופל לך בחמום ראשוני אז יש לך תקלה בשובר וואקום
אם הלחץ נופל לך בחמום ראשוני אז יש לך תקלה בשובר וואקום
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... 20661.html
תקרא כאן וגם במאמר שהקישור אליו בראש הדף
בהצלחה
תקרא כאן וגם במאמר שהקישור אליו בראש הדף
בהצלחה
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
אתה מתאר עבודה תקינה של מכונת HX. תראה למשל שאחרי שאתה פותח את ברז הסטימר והלחץ נופל ל-0.5 באר תיסגור אותו, חכה כמה שניות שהלחץ בדוד יחזור לאזור ה-1 באר ואז תפתח שוב. פה כבר לא תקבל נפילה חדה אלא הדרגתית כי אתה מוציא קיטור מהדוד.
שובר ואקום לא תקין ייגרום ללחץ ליפול ל-0 או קרוב מאוד ל-0 בפתיחה ראשונית של ברז הקיטור לאחר שהמכונה הודלקה, בפעמים הבאות שתפתח את הברז גם אם השובר לא תקין כבר לא תהיה נפילה ל-0 ולכן הבדיקה צריכה להיעשות רק בפתיחה ראשונה מהדלקת המכונה.
שובר ואקום לא תקין ייגרום ללחץ ליפול ל-0 או קרוב מאוד ל-0 בפתיחה ראשונית של ברז הקיטור לאחר שהמכונה הודלקה, בפעמים הבאות שתפתח את הברז גם אם השובר לא תקין כבר לא תהיה נפילה ל-0 ולכן הבדיקה צריכה להיעשות רק בפתיחה ראשונה מהדלקת המכונה.
-
View63
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
- יצירת קשר:
שלומי שלום
אתה צודק ככה זה עובד - ואני חשבתי שזה לא תקין !
תודה תודה - כמעט החלפתי מכונה בגלל זה .
לדוד שלי יש ECM TECHNIKA עם דוד 2 ליטר שוכב ושלי 1.8 עומד אני כבר חשבתי שזה ההבדלים בין המכונות
אומנם האקווילה שלי לא סוף העולם שמאלה אבל היא אמינה עם אפס תקלות + משאבה רציפה עם מיכל פנימי וגם חיבור למים
ורציתי להחליף אותה בגלל שפה לא כל כך מחזיקים מקוויקמיל אלה רק מ.... בזרה , ECM , וכל מני כאלה
נ.ב - יש לך טיפ למה אחרי כמה זמן הגוייסטיקים חוזרים חזרה ולא נשארים פתוחים כאשר אני מקציף
האם זה ככה במכונות אחרות
תודה
אתה צודק ככה זה עובד - ואני חשבתי שזה לא תקין !
תודה תודה - כמעט החלפתי מכונה בגלל זה .
לדוד שלי יש ECM TECHNIKA עם דוד 2 ליטר שוכב ושלי 1.8 עומד אני כבר חשבתי שזה ההבדלים בין המכונות
אומנם האקווילה שלי לא סוף העולם שמאלה אבל היא אמינה עם אפס תקלות + משאבה רציפה עם מיכל פנימי וגם חיבור למים
ורציתי להחליף אותה בגלל שפה לא כל כך מחזיקים מקוויקמיל אלה רק מ.... בזרה , ECM , וכל מני כאלה
נ.ב - יש לך טיפ למה אחרי כמה זמן הגוייסטיקים חוזרים חזרה ולא נשארים פתוחים כאשר אני מקציף
האם זה ככה במכונות אחרות
תודה