הוספת 2 רמקולים קדימה.
בגדול היום למי שיש תמיכה בדולבי אטמוס הערוצים העליונים מוסיפים עוד שכבה של סאונד בעיקר לאפקטים.
התחילו לצאת סרטים שתומכים בפורמט הזה.
אגב, היום לא חייבים להציב את הרמקולים פיזית בגובה, יש רמקולים יעודיים שפונים לתקרה ו״מקפיצים״ את הסאונד מלמעלה לצופים
התחילו לצאת סרטים שתומכים בפורמט הזה.
אגב, היום לא חייבים להציב את הרמקולים פיזית בגובה, יש רמקולים יעודיים שפונים לתקרה ו״מקפיצים״ את הסאונד מלמעלה לצופים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·מה לא נכון? מדברים פה על front high ולא על Dolby atmos אז למה סתם לפסול מה שאנשים כותבים? גם אם אני טועה אז לכתוב ״ממש לא נכון״ לא עוזר לא לי ללמוד ולא לפותח השרשור להבין. אם אתה רוצה לסתור אותי אז הואיל בטובך גם להסביר מה הטעות ומה נכוןdondi כתב:זה ממש לא נכון.........
מכיוון שהפוסט שכתבת נכתב אחרי הפוסט שלי הנחתי שאתה מתכוון למה שאני רשמתי, ולא שאלו פה על front high אלא שאלו על שני רמקולים שממוקמים גבוה מקדימה, front high זאת אחת התשובות שניתנו פה. לרשום ״בכל מקרה זאת אמולציה...״ זה פשוט לא נכון. רק במקרה ספציפי זאת אמולציה.
Front high זה אכן אמולציה.
7.1 זה לא אמולציה וגם דולבי אטמוס זה לא אמולציה ( כשמחוברים 8 רמקולים מדברים על תצורת 5.1.2 בדולבי אטמוס)
Front high זה אכן אמולציה.
7.1 זה לא אמולציה וגם דולבי אטמוס זה לא אמולציה ( כשמחוברים 8 רמקולים מדברים על תצורת 5.1.2 בדולבי אטמוס)