אנטנה עדין פלוס פתרון לכבל
אז אחרי שהצלחתי לשכנע את האישה לנסות את סלקום TV ולשקול חלופות, לא רואים את הערוצים כאשר האנטנה בתוך הבית. שאני מקרב אותה לחלון ומרים למעלה הדבר עוזר אך לא עובר מבחינה אסתטית.
האם יש פתרון שאתם מכירים כדי להעביר את האות מהאנטנה לטלוויזיה שהוא לא כבל? נניח משדר מהמרפסת שישדר את האות?
אין תשתית בבנין ואין לי עניין כרגע לנסות להריץ כזו כי אני רק רוצה זאת לתקופת בדיקה.
לחלופין, אם יש לכם רעיון לפתרון אסטטי אשמח לשמוח.
האם יש פתרון שאתם מכירים כדי להעביר את האות מהאנטנה לטלוויזיה שהוא לא כבל? נניח משדר מהמרפסת שישדר את האות?
אין תשתית בבנין ואין לי עניין כרגע לנסות להריץ כזו כי אני רק רוצה זאת לתקופת בדיקה.
לחלופין, אם יש לכם רעיון לפתרון אסטטי אשמח לשמוח.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
אין דבר כזה משדר RF לקליטה אלחוטית,
האנטנה חייבת להיות מחוברת לממיר אם משכת את הכבל וזה נראה זוועה זה כי הכבל אולי לא מספיק ארוך ואין לך הרבה תמרון נכון?
בכל חנות חשמל ואלקטרוניקה יש לך אפשרות לקנות כבל RF לפי מטרים ולבקש מהמוכר לשים לך מצד אחד RF זכר ומצד שני RF נקבה.
בצורה זאת תוכל למשוך את הכבל RF שקנית עד לאזור המרפסת בצורה אסטטית לעין ואז כמובן קצה אחד של הכבל לחבר לממיר וקצה אחר לאנטנה.
שים לב שלפני הכל כדאי שתנסה לשחק עם האנטנה המצורפת בתצורות שונות (הבנתי שהיא מתכווננת לכמה מצבים)
האנטנה חייבת להיות מחוברת לממיר אם משכת את הכבל וזה נראה זוועה זה כי הכבל אולי לא מספיק ארוך ואין לך הרבה תמרון נכון?
בכל חנות חשמל ואלקטרוניקה יש לך אפשרות לקנות כבל RF לפי מטרים ולבקש מהמוכר לשים לך מצד אחד RF זכר ומצד שני RF נקבה.
בצורה זאת תוכל למשוך את הכבל RF שקנית עד לאזור המרפסת בצורה אסטטית לעין ואז כמובן קצה אחד של הכבל לחבר לממיר וקצה אחר לאנטנה.
שים לב שלפני הכל כדאי שתנסה לשחק עם האנטנה המצורפת בתצורות שונות (הבנתי שהיא מתכווננת לכמה מצבים)
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
c_on למה לקדוח? תצמיד את הכבל לקיר עם תפסנים בצורה יפה שלא תתפס בעין.. יש גם שרוולים חיצוניים בתוכם ניתן להעביר כבלים.
אין פתרונות קסם, אם אתה רוצה להשיג קליטה ואתה יודע היכן יש לך קליטה זה לעבוד בתצורה הזו, כמו כן שווה לך לפנות לסלקום בכדי שפתרון יגיע מצידם - הבנתי שהם שולחים טכנאי במידה ויש צורך כדי לסייע לך, אולי יש להם פתרונות יצירתיים יותר אל תשלול
אין פתרונות קסם, אם אתה רוצה להשיג קליטה ואתה יודע היכן יש לך קליטה זה לעבוד בתצורה הזו, כמו כן שווה לך לפנות לסלקום בכדי שפתרון יגיע מצידם - הבנתי שהם שולחים טכנאי במידה ויש צורך כדי לסייע לך, אולי יש להם פתרונות יצירתיים יותר אל תשלול
לי הייתה בעיה דומה (ללא קשר לסלקום) חסכתי את העניין של לקדוח עם כבל שטוח שניתן לסגור עליו את החלון/הדלת.
http://www.ebay.com/itm/201090810419
לגבי העברה של כבלים אני חושב שאין ברירה...
http://www.ebay.com/itm/201090810419
לגבי העברה של כבלים אני חושב שאין ברירה...
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
בדיוק זה מה שציינתי בעבר והמחיר מצוין