סוני שוקלת לצאת משוק הטלוויזיות וסלולריים ( כתבה מתורגמת )
http://www.whathifi.com/news/sony-to-of ... e=20150116
מי שחשב שתערוכת CES 2015 יבינו לאן היצרן הולך ומהי מרכולתו , קבלו סיפור שרץ ברשת .
( לאחר התערוכה יצרנים רואים את המתחרים , מתחילים לצאת החדשות האמיתיות , חישובים אסטרטגים ).
Sony אחד מהיצרנים העמוסים ביותר ב- CES 2015 .
בין המוצרים שהרשימו היה X90C - אמור להיות הטלוויזיה הדקה בעולם 4K Ultra HD. וזה היה סימן לכך שסוני מרימה רף ויהיה לה שנה טובה בשוק הטלוויזיות .
אבל דיווחים / דוחות חדשים הראו שענק טק היפני לא יכול להיות במגזר הטלוויזיה לאורך זמן,
היא שוקלת את המשך דרכה בשוק הטלוויזיות והטלפונים הסלולריים .
Sony שופכת כמות משמעותית של מזומנים במאבקי החטיבה של הניידים שלה בתחרות שלה מול אפל, סמסונג ואחרים.
חטיבת הטלוויזיות שלה גם תחת לחץ לאור תעשיית הטלוויזיות המתפתחת מסין .
עכשיו יש דיווח CEO Kazuo Hirai ( קאזו היראי הוא נשיא ומנכ"ל חברת סוני ) פתוח לרעיון למכור את שני החטיבות טלוויזיות וטלפונים סלולריים .
בנוסף להקמת מיזמים משותפים חדשים.
לפי אחד מקורות שדיברו עם רויטרס, הניהול של Sony אמר כי "אין עסקים לנצח" וסוני יכולה לצאת מכל עסק
( במיוחד שלא מועיל או רווחי )
http://www.whathifi.com/news/sony-repor ... -struggles
קישור שסוני מדווחת על הפסקים של 750 מיליון סטרלינג ברבעון 2 2014
מצורף כתבה מתורגמת על הפסדי סוני
http://www.hometheater.co.il/vt222362.html
מי שחשב שתערוכת CES 2015 יבינו לאן היצרן הולך ומהי מרכולתו , קבלו סיפור שרץ ברשת .
( לאחר התערוכה יצרנים רואים את המתחרים , מתחילים לצאת החדשות האמיתיות , חישובים אסטרטגים ).
Sony אחד מהיצרנים העמוסים ביותר ב- CES 2015 .
בין המוצרים שהרשימו היה X90C - אמור להיות הטלוויזיה הדקה בעולם 4K Ultra HD. וזה היה סימן לכך שסוני מרימה רף ויהיה לה שנה טובה בשוק הטלוויזיות .
אבל דיווחים / דוחות חדשים הראו שענק טק היפני לא יכול להיות במגזר הטלוויזיה לאורך זמן,
Sony שופכת כמות משמעותית של מזומנים במאבקי החטיבה של הניידים שלה בתחרות שלה מול אפל, סמסונג ואחרים.
חטיבת הטלוויזיות שלה גם תחת לחץ לאור תעשיית הטלוויזיות המתפתחת מסין .
עכשיו יש דיווח CEO Kazuo Hirai ( קאזו היראי הוא נשיא ומנכ"ל חברת סוני ) פתוח לרעיון למכור את שני החטיבות טלוויזיות וטלפונים סלולריים .
בנוסף להקמת מיזמים משותפים חדשים.
לפי אחד מקורות שדיברו עם רויטרס, הניהול של Sony אמר כי "אין עסקים לנצח" וסוני יכולה לצאת מכל עסק
( במיוחד שלא מועיל או רווחי )
http://www.whathifi.com/news/sony-repor ... -struggles
קישור שסוני מדווחת על הפסקים של 750 מיליון סטרלינג ברבעון 2 2014
מצורף כתבה מתורגמת על הפסדי סוני
http://www.hometheater.co.il/vt222362.html
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לא ממש מבין האם התעמקתם בנושא הכתבה כשלעצמה או בכותרת בלבד...
אבל לא מדובר עם מחלקת המסכים של החברה - אלא על מחלקת הסלולר
2 חטיבות נפרדות לחלוטין ואין בינן שום קשר חוץ משם המותג
2 חטיבות נפרדות לחלוטין ואין בינן שום קשר חוץ משם המותג
אתה טועהCrossover-Shop כתב:לא ממש מבין האם התעמקתם בנושא הכתבה כשלעצמה או בכותרת בלבד...
2 חטיבות נפרדות לחלוטין ואין בינן שום קשר חוץ משם המותג...
רשום ברור
כתוב ברור עפ"י דוחות כספיים לא יכול להשאר זמן רב בשוק הטלווזיותאבל דיווחים / דוחות חדשים הראו שענק טק היפני לא יכול להיות במגזר הטלוויזיה לאורך זמן,
·...
כתוב ברור שוקל המשך דרכו בשוק הטלווזיות והטלפונים הסלולריים , יש הפרדה בין האגפים הללו
גם אם אין הפרדה סוני רוצה להיפתר משוק הטלוויזיות והסלולאר
שוב טעות שלך , כתוב ברור סוני תתקשה להחזיק בכסף תעשיית טלוויזיותחטיבת הטלוויזיות שלה גם תחת לחץ לאור תעשיית הטלוויזיות המתפתחת מסין ....
אין קשר עם סלולר ומסכים זה 2 אגפים או אגף אחד
הכסף יוצא מהכיס של סוני ל2 אגפים אלו .
כתוב ברור מנכ"ל רומז מחפש קונה לאגף מסכים וסלולארעכשיו יש דיווח CEO Kazuo Hirai ( קאזו היראי הוא נשיא ומנכ"ל חברת סוני ) פתוח לרעיון למכור את שני החטיבות טלוויזיות וטלפונים סלולריים ....
אין יצרן בעולם שיכול להחזיק 2 רבעונים עם הפסדים כאלוקישור שסוני מדווחת על הפסקים של 750 מיליון סטרלינג ברבעון 2 2014...
Crossover-Shop כל הכבוד שיש לך קשרים עסקיים עם סוני ואתה מוכר טלוויזיות סוני ,אבל למה לעוות דברים ברורים ?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

לא - קשרים עסקיים ישירות עם סוני אין לי - יש לי עם ישפאר אבל אין לזה קשר בכלל למה שרשמתי
זה נטו הערכה שלי למותג שאני עוקב אחריו כבר שנים
Elsewhere, Sony said that sales in its Home Entertainment and Sound division had also grown 7 per cent in Q2 2014 after LCD TV sales "increased significantly" – particularly in Europe, Asia Pacific and North America.
לא יודע לי זה נראה משהו אחר ממה שמציינים ב CNET
בכל מקרה שלא יהיה מקווה שהם ימשיכו שנים קדימה אני אוהב את הקפיצות ראש שהם לוקחים מדי פעם כמו Z5500 או BRAVIA ZX1 וכמובן היציאות החדשות שלהם שהשיקו השנה...
זה נטו הערכה שלי למותג שאני עוקב אחריו כבר שנים
Elsewhere, Sony said that sales in its Home Entertainment and Sound division had also grown 7 per cent in Q2 2014 after LCD TV sales "increased significantly" – particularly in Europe, Asia Pacific and North America.
לא יודע לי זה נראה משהו אחר ממה שמציינים ב CNET
בכל מקרה שלא יהיה מקווה שהם ימשיכו שנים קדימה אני אוהב את הקפיצות ראש שהם לוקחים מדי פעם כמו Z5500 או BRAVIA ZX1 וכמובן היציאות החדשות שלהם שהשיקו השנה...
יש לך קשרים עסקיים עם היבואן של סוני , ואתה מנסה לכבס מיליםלא - קשרים עסקיים ישירות עם סוני אין לי - יש לי עם ישפאר אבל אין לזה קשר בכלל למה שרשמתי...
החנות שלך בגודל מכולת ואתה חושב לפתח קשרים ישירות עם סוני
המותג בשלבי דעיכה וצועק לקונה שיקח מהם ואין .זה נטו הערכה שלי למותג שאני עוקב אחריו כבר שנים...
מותג במחירים חסרי פרופורציה למה שמציעים ולכן אין קונה באופק ( תקרא בין בשורות שמנכ"ל סוני מוסיף ל2 המחלקות שרוצה למכור גם קשרים עסקיים כדי לפתות קונים ואין ).
בסוני היחידי שמרוויח זה מוכר הטלוויזיה , חנות . כדי לשקול מסך סוני הייתי צריך לנסוע להרצליה כי אף אחד לא מוכן להחזיק מלאי או תצוגה , זה נראה יצרן איכות ?
קראתי כאן שב2015 סוני יציע מסך 5 מ"מ עובי , את מי זה מעניין עובי של מסך שאני צופה ממרחק 4 מטר
מצידי שהמסך יהיה בעובי 20 ס"מ ,הרי התחתית של המסך לוקחת רווח 20 ס"מ מהקיר
כמה צריך להיות טיפש לקנות מסך ב 30,000ש"ח פלוס בשביל עובי או סקסיות של מסך ?
מה הקשר המכירות גדלו ? וההפסדים נשארוElsewhere, Sony said that sales in its Home Entertainment and Sound division had also grown 7 per cent in Q2 2014 after LCD TV sales "increased significantly" – particularly in Europe, Asia Pacific and North America....
גם לא הבאת קישור או תאריך הידיעה או מאיפה לקחת .
בכל הם מקרה רוצים להיפתר מאגף המסכים וסלולאר , אז למה לי לקנות חתול חולה .
למה לקנות יצרן מסכים שלא מייצר מסכים ,רק קונה חלקים מיצרנים ומוכר במחירים גבוהים מאוד שאף אחד לא קונה
כל יצרן חדש יכול לשכור בוני מסכים עם שם ולקנות חלקים ולבנות מסכים
למה לקנות יצרן סוני שהוכיח שאסטרטגיה שלו עם עשרות שנות ניסיון מביאה להפסדים מטורפים ?
איך יצרן סוני מפסיד 2.5 מיליארד דולר ?
הזוי
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

תודה על המילים החמות
שיהיה לך שבת של שלום ומנוחה מקווה שתצליח להתפייס עם העולם מתי שהו
=]
שיהיה לך שבת של שלום ומנוחה מקווה שתצליח להתפייס עם העולם מתי שהו
=]
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@Crossover-Shop
·
מומלץ פשוט להתעלם ולא להאכיל את הטרול. אתה נופל בדיוק למקומות שהוא רוצה.
זה טרול מאד מוכר (לצערי) בפורום וקל מאד לזהות אותו ע"פ סגנון הכתיבה הייחודי, שימוש באותן מיליםמ מסויימות ואסטרטגיית ה- "צטט-תקוף" שלו.
אל תתייחס, המשך הלאה. יום טוב.
·
מומלץ פשוט להתעלם ולא להאכיל את הטרול. אתה נופל בדיוק למקומות שהוא רוצה.
זה טרול מאד מוכר (לצערי) בפורום וקל מאד לזהות אותו ע"פ סגנון הכתיבה הייחודי, שימוש באותן מיליםמ מסויימות ואסטרטגיית ה- "צטט-תקוף" שלו.
אל תתייחס, המשך הלאה. יום טוב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".