מי יכול לעזור לי איך אני מחליף את התוכנה שלו??
נסיתי באתר הזה http://soft.infomir.com.ua/mag250/release/ להחליף את התוכנה והוא מסרב להתקין אותה דרך יו אס בי ודרך הביוס של הממיר.
חבל שלא פנית לכאן טרם הקנייה.. זה הגרסה הרוסית.. זה לא MAG-250 לפי איך שזה נראה
Has label of our IPTV provider "Ростелеком" instead of the model "Mag 250". Can work with any provider over the World”
גם שים לב שהמוכר הזה עם 42 חוות דעת בלבד באיביי - מציע לפנות אליו ישירות
On USB - drive, the file system is FAT32 , create a directory mag200 for STB MAG-200 and / or mag250 for STB MAG-250 (If your USB - drive multiple partitions, then use the first)
Upgrading from a bootstrap - with USB (using Bootstrap) :
For STB MAG-200 listed in the directory mag200 files imageupdate and bootstrap taken from the release of software for MAG-200 .
For STB MAG-250 listed in the directory mag250 files imageupdate and bootstrap_250 taken from the release of software for MAG-250 . File bootstrap_250 renamed bootstrap
Update without bootstrap :
Write to catalog mag200 (mag250) file imageupdate taken from the release of software for MAG200 / 250 .
If your STB MAG-200/250 several connectors USB, used to upgrade the rear connector .
In the internal (embedded) software
If you are upgrading from a built-portal file bootstrap is not used.
Go to "System Preferences" (SETUP button on the remote control) ⇒ "Software Update" .
Select Update "Using USB" ⇒ "Start Update" . If the preceding items are correct, you will see a window with information about the current software version, select the drive or partition and the path to the upgrade.
Click 'Check' . If the test is successful, you will see information about the availability of a new version of the software.
Press "Start" to begin the update.
After a successful update console restarts.
In the bootloader menu (BIOS)
On the drive should be two files imageupdate and bootstrap
Go to the menu BIOS MAG-200/250
The menu item "Upgrade Tools" , pressing enter on the remote control to the right
Select «USB Bootstrap»
Connect the USB flash drive and confirm with OK start the update process
Wait until the upgrade and reboot the device.
חיברת ב-USB מקדימה כפי שציינו?
נסה התקן USB אחר כבר קרה לי עם ממירים בעיקר שהם הסכימו להתעדכן עם DOK מסוג סנאדיסק קרוזר ולא מסאנדיסק דגם מתקדם יותר... הכל יכול להיות אולי אתה באמת עושה לפי הספר אבל ה-USB מקלקל
אכתוב לך את השלבים שאני עשיתי.
נכנסתי לביוס דרך לחיצה ארוכה בשלט.
הלכתי לעדכן תוכנה .
דרך יו אס בי
שביואסבי שני קבצים אחד imageupdate והשני Bootstrap_250
את האמת שמתי את היואסבי גם מאחורה וגם מקדימה.
רגע אחד. מהביוס אני לא צריך ליצור תקיה נכון בני?
בני אתה יכול לכתוב לי את השלבים שאני צריך לשים בתוך היו אס בי?
אני צריך ליצור תקיה?
לא ברור לי?
כי אני שפכתי את השני קבצים האלה לתוך היו אס בי ללא תקיה.
תודה
גם לי לא ברור אין לי יותר ניסיון מולך עם המוצר
בגדול לפי הוויקי שלהם אתה יוצר תיקייה בהתקן USB בשם mag250 אליה אתה שופך את כל הקבצים
מחבר התקן מקדימה וממשיך משם לפי ההוראות
@ufo77
·1.הבנתי שאתה מנסה לבצע שדרוג גרסה באמצעות Bootstrap ע"י שימוש בכניסת USB קדמית.
איזו הודעת שגיאה אתה מקבל בנסיון לבצע שדרוג גרסה מ-USB?
תרשום בבקשה במדויק מה השגיאה.
2.האם הסטיק של USB הוא בגודל של עד 8GB? קריטי לצורך ביצוע שדרוג מ-USB.
3.כמו-כן, תעלה בבקשה תמונה של שלט שמצורף למכשיר או תצרף קישור.
ufo77 כתב:אכתוב לך את השלבים שאני עשיתי.
נכנסתי לביוס דרך לחיצה ארוכה בשלט.
הלכתי לעדכן תוכנה .
דרך יו אס בי
שביואסבי שני קבצים אחד imageupdate והשני Bootstrap_250
את האמת שמתי את היואסבי גם מאחורה וגם מקדימה.
האם עשיתי נכון ?
מכה הממירים האלה.
...
תיצור תיקיה mag250 ולתוכה תכניס את שתי הקבצים כשאת Bootstrap_250 תשנה ל bootstrap
בבקשה מבקש לאזור לי יש לי ממיר mag250 עשיתי את ההגדרות ואז עשיתי ריסטרט והממיר נכבה ומסרב להידלק הכן משיגים תוכנה ואייך עושים יש למישהוא דרך
בתודה מראש
רפי