xbmc ו kodi התקנה על usb.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
niroo10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן חברים. יש לי שאלה.
ראיתי שאפשר לעשות boot לxbmc ביחד עם kodi על דיסק און-קי. יש מישהו כאן שיודע על מה מדובר ואפשר הסבר מלא על זה ואיך זה עובד. האם זה גם כל התכנים שרואים עובדים כביכול דרך הusb כוונה שבמקום שהוא יעבוד על הכונן הקשיח ויקח מקום משם הוא לוקח מהשטח אחסון של usb..? יש כאן מישהו שנתקל בזה שיודע איך זה עובד והכל ?

תודה למי שיעזור.

itzikg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2120
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 279 פעמים

שליחה #2 

linuxguy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

כן אפשר לעשות זאת , למעשה אני משתמש בדיסק און קי עם מערכת הפעלה פאפי לינוקס ו-xbmc 12.3 עליה וככה אני יכול לגלוש מכל מחשב עם המערכת שלי עם הקבצים שלי ולתפעל את המדיה סנטר ולראות הכל .

niroo10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

כן אני מבין אבל איך זה עובד בתכלס גיא? הכוונה היא שכל מה שיש לי על הusd זה אומר כל התכנים והכל הממצאים שם זה יתפוס לי את המקום של הusb או שזה ישתמש לי על השטח אחסון של הארד דיסק

Idpo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

תלוי באיזה אופן אתה מגדיר אותו.
אם תשים את התוכן בכונן USB זה יהיה נגיש לך שם.
אחרת תצתרך לגשת לתוכן מהאינטרנט או ממה שמאוכסן במחשב המקומי.

אם אתה מדבר על בוט מלא (כלומר, כולל מערכת הפעלה) אז זה כמו שlinuxguy אמר או שעושים BOOT ל OPENELC.
זה לא משנה את הרעיון של מיקום התוכן.

niroo10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ואם נניח אני מדבר על על בוט אז גם התוכן יהיה על הusb? אני רוצה שורה תחתונה שכל התכנים וכל מה שאני רואה והכל יהיה על שטח האיכסון על הusb . יש לי דיסק און-קי של 128 ג'יגה ואני רוצה שגם המערכת ההפעלה וגם התכנים יהיו עליו

linuxguy
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

כל המערכת תהיה על ה-USB כולל התוכן שתשמור בלי כל קשר לדיסק הקשיח שבמחשב , למעשה אני מפעיל את המחשב ללא דיסק קשיח מחובר - הכל על הUSB . אם תרצה אתן לך כמה נקודות איך ליצור דיסק כזה בקלות אפילו עם מספר מערכות הפעלה לינוקסיות . למעשה התחלתי לעשות מדריך עם תמונות להכנת דיסק און קי עם מערכות הפעלה ועליהן XBMC שניתן לעבוד איתו מכל מחשב באופן עצמאי ללא קשר לקיומה או אי קיומה של מערכת הפעלה על המחשב ובמנותק מהקבצים שעליו .אם יהיה ביקוש אני אסביר את השלבים שניתנים לביצוע במספר לחיצות עכבר .

niroo10 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@linuxguy
·כן אני מעוניין שתגיד לי או שתתן לי איזה מדריך או פירוט איך עושים את זה .
אני מאוד אשמח. תודה רבה. אתה יכול בפרטי וגם כאן לכולם מי שמעוניין

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”