מגבר פנים דירתי, על מה אתם ממליצים?
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אני רוצה שהאות בפנים הבית יהיה חזק מול האנטנה הפנימית של היאגי
ציטוט מאתר רשות השנייה:
"כחלופה לאנטנה חיצונית, בדירות בקומת קרקע, במרתפים ובדירות שיש בהן חסמי קליטה, ניתן לקלוט את השידור הדיגיטלי גם באמצעות מגבר טלוויזיה תוך דירתי (INDOOR MULTIBAND TV AMPLIFIER). על המגבר להיות בעל הגבר של לפחות 20DB (רוחב סרט לכל תחום התדרים UHF). את המגבר יש לחבר לאנטנה הפנימית מצד אחד ומצד שני לכניסת האנטנה בממיר או בטלוויזיה וכן לחשמל."
זה מה שמצאתי מחיפוש מהיר באליאקספרסס
http://www.aliexpress.com/item/New-CATV ... 31445.html
http://www.aliexpress.com/item/FM-TV-Am ... 49645.html
ציטוט מאתר רשות השנייה:
"כחלופה לאנטנה חיצונית, בדירות בקומת קרקע, במרתפים ובדירות שיש בהן חסמי קליטה, ניתן לקלוט את השידור הדיגיטלי גם באמצעות מגבר טלוויזיה תוך דירתי (INDOOR MULTIBAND TV AMPLIFIER). על המגבר להיות בעל הגבר של לפחות 20DB (רוחב סרט לכל תחום התדרים UHF). את המגבר יש לחבר לאנטנה הפנימית מצד אחד ומצד שני לכניסת האנטנה בממיר או בטלוויזיה וכן לחשמל."
זה מה שמצאתי מחיפוש מהיר באליאקספרסס
http://www.aliexpress.com/item/New-CATV ... 31445.html
http://www.aliexpress.com/item/FM-TV-Am ... 49645.html
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אני מקווה שאתה מבין שהמגבר מגביר את כל SIGNAL גם את הטוב וגם את הרע.
כך שאם יש הפרעות ב SIGNAL גם הם מוגברות. כך שיתכן שהאות עובר יותר טוב
בבית אבל התמונה לא בהכרח משתפרת ולפעמים גם יותר גרועה.
כך שאם יש הפרעות ב SIGNAL גם הם מוגברות. כך שיתכן שהאות עובר יותר טוב
בבית אבל התמונה לא בהכרח משתפרת ולפעמים גם יותר גרועה.
-
benny123
- חבר מכור קשה

mbd זהו שאני מקבל 100% קליטה ביונדאי אבל נתקל במריחות פה ושם, בבדיקה בטיונר הפנימי של המסך גיליתי כי חוזק האות עומד על 60+ וזה מסביר את הבעיה, השאלה אם חוזק האות ישתפר לטובה או שזה סתם זריקת כסף.
- mbd
- חבר מביא חבר

מה אתה מקבל ב Q של ה SIGNAL ? החוזק לא ישנה את המריחות בעיקר אם הם לא
מופיעות כל הזמן.
ד.א. ה Q זה מה שבאמת חשוב ב SIGNAL .
מופיעות כל הזמן.
ד.א. ה Q זה מה שבאמת חשוב ב SIGNAL .
- mbd
- חבר מביא חבר

זה אומר שאין לך בעיה בעוצמת ה SIGNAL .
אבל יש בעיה באיכות . אם אתה משתמש באנטנה פנימית זה הגיוני וקורה די הרבה
תלוי באיזור המגורים וגם במזג האוויר. אחת הדרכים להתגבר היא כמובן התקנת
אנטנה חיצונית . [לא כל אחד רוצה או יכול] והאמת היא שבאיזורים מסוימים גם זה
לא תמיד עוזר. כל זמן שמדובר ב SIGNAL באוויר החופשי זה חשוף לכל כך הרבה
משתנים שינויים והפרעות שבאמת קשה מאוד לצפות מראש מה יעזור. אבל במקרה
שלך המגבר לא יעזור. [כך שחבל על הכסף]
אבל יש בעיה באיכות . אם אתה משתמש באנטנה פנימית זה הגיוני וקורה די הרבה
תלוי באיזור המגורים וגם במזג האוויר. אחת הדרכים להתגבר היא כמובן התקנת
אנטנה חיצונית . [לא כל אחד רוצה או יכול] והאמת היא שבאיזורים מסוימים גם זה
לא תמיד עוזר. כל זמן שמדובר ב SIGNAL באוויר החופשי זה חשוף לכל כך הרבה
משתנים שינויים והפרעות שבאמת קשה מאוד לצפות מראש מה יעזור. אבל במקרה
שלך המגבר לא יעזור. [כך שחבל על הכסף]
-
benny123
- חבר מכור קשה

mbd תודה רבה רבה!! חסכת לי כאבי ראש נוספים, זה די מעצבן כי לדעתי זה מסתכם במיקומה של האנטנה בחדר כאשר בחדרים אחרים יש לי קליטה מקסימלית אבל ארד מזה לעת עתה, גם ככה יש את האינטרנט, מחכה שהשידורים יופצו 24/7 ברשת חוקית ואז אין צורך בעידן+
- mbd
- חבר מביא חבר

שמחתי לעזור.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ההפרעות מקורן בהנחתה בסיגנל ל54 אחוז זה אומר שהאנטנה לא מספיק טובה וצריך חזקה יותר אולי חיצונית קטנה יחסית לשים במרפסת לכיוון מתאים או להסתיר בבית באיזו פינה -מובטחת קליטה נקייה
דרך אגב נתקלתי בזה באנטנה מוגברת לא ידועה ובאנטנה מוגברת של לקסוס 240 התופעה לא קיימת
דרך אגב נתקלתי בזה באנטנה מוגברת לא ידועה ובאנטנה מוגברת של לקסוס 240 התופעה לא קיימת
-
benny123
- חבר מכור קשה

היי תומר ניסיתי כמובן גם עם אנטנה מוגברת ישנה של סקאל (העגולות עם ה-VHF והראש UHF המסתובב) ולא עזר
איזה ערבויות יש לי עם אנטנה כזאת כפי שאמרת: https://sel.co.il/antnh-pnimit-mvgbrt-l ... lexus.html
שיהיה באמת קליטה ולא זרקתי כ-100 שקל לפח?
איזה ערבויות יש לי עם אנטנה כזאת כפי שאמרת: https://sel.co.il/antnh-pnimit-mvgbrt-l ... lexus.html
שיהיה באמת קליטה ולא זרקתי כ-100 שקל לפח?
- tomer_1968
- עוסק בתחום

לא יודע באיזו קומה אתה גר חוץ מזה אנטנה חיצונית של סיגמה עולה פחות כך שאין סיבה להשקיע מחיר גבוה יותר בלקסוס 240
כאמור אני בקומה 6 ומערך עידן פלוס טוענים שאני צריך אנטנה חיצונית ובכל זאת הלקסוס 240 עובדת טוב
אם הייתה לי כרגע יאגי הייתי יכול לבדוק ולהשוות
כאמור אני בקומה 6 ומערך עידן פלוס טוענים שאני צריך אנטנה חיצונית ובכל זאת הלקסוס 240 עובדת טוב
אם הייתה לי כרגע יאגי הייתי יכול לבדוק ולהשוות
- tomer_1968
- עוסק בתחום

יתכן ואשאיל היום יאגי לבדיקה ונבדוק איך הקליטה בהשוואה ללקסוס 240
- tomer_1968
- עוסק בתחום

היאגי איכות הקליטה גרועה היו הפרעות בקליטה הייתי מזכה אותך בני ב40 שקל על האנטנה שלך
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הוכחה שהלקסוס 240 מצוינת הוצאתי את השנאי מהחשמל ועדיין הייתה קליטה למרות שזו אנטנה מוגברת
באמת ?? זאת ההוכחה שלך ??tomer_1968 כתב:הוכחה שהלקסוס 240 מצוינת הוצאתי את השנאי מהחשמל ועדיין הייתה קליטה למרות שזו אנטנה מוגברת...
זה מוכיח בדיוק להיפך.. שה"מגבר" שלה הוא אחיזת עיניים.
עריכה - אפשרות נוספת היא שהאנטנה ממשיכה לקבל את המתח מהממיר ולכן המגבר שלה עובד למרות שהוצאת את השנאי מהחשמל ולכן אין שום הבדל בקליטה.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

יש לי אנטנה מוגברת אחרת והיא עושה בעיות ועוד אחת מוגברת לא קולטת ועוד חינמית לא קולטת ועוד לקסוס 220 לא קולטת לא מספיק הוכחות
לאיכות הטובה של לקסוס 240 לא לךשכוח שאני בקומה 6 ומערך עידן פלוס אמרו שחייב אנטנה חיצונית
לאיכות הטובה של לקסוס 240 לא לךשכוח שאני בקומה 6 ומערך עידן פלוס אמרו שחייב אנטנה חיצונית
בני,benny123 כתב:טוב חיברתי את האנטנה בלי להזיזה למסך בחזרה וזה מה שאני מקבל
Q הוא 99% משתנה ל-84% ול-54% (משתנה באופן קבוע)
Strength 80% קבוע...
התופעה שאתה מתאר קיימת גם אצלי, לעיתים שכאיכות הקליטה ירודה, בממיר אינובה T2. עליות וירידות מחזוריות באיכות הסיגנל.
זה לא קורה תמיד. לעומת זאת, בממיר אינובה T1 היא אינה נצפית.
האם האנטנה הפנים דירתית אצלך מחוברת לתיבת הסעף בארון התקשורת, או ישירות לאחת הטלויזיות?
במידה והאנטנת יאגי שלך מחוברת לתיבת הסעף בדירה, ומשם מזינה את כלל הטלויזיות בדירה, אני ממליץ לך לבצע הניסוי הבא שעשוי להמחיש לך את השיפור שאתה עשוי לקבל מתוספת מגבר:
לגשת לתיבת הסעף בדירה להסיר את המפצל הקיים לחדרים השונים בדירה, ולחבר ישירות רק לחדר אחד.
אם איכות הקליטה שופרה - זה אמור להיות פחות או יותר הערך המוסף של המגבר.
בהצלחה!
-
benny123
- חבר מכור קשה

lasik תודה על תשובתך,
האנטנה מחוברת ישירות לטלוויזיה - בדקתי אותה גם עם ממיר יונדאי 1617 וגם עם המסך עצמו והמצב זהה, אני מניח שזו קושי מצד האנטנה כי היא בתוך הבית ולא מחוצה
בחדרים אחרים בבית שמחוברים ישירות ליאגי (כל ממיר אנטנה משלו) אין בעיה.. זה נקודתי אצלי בחדר אחד.
האנטנה מחוברת ישירות לטלוויזיה - בדקתי אותה גם עם ממיר יונדאי 1617 וגם עם המסך עצמו והמצב זהה, אני מניח שזו קושי מצד האנטנה כי היא בתוך הבית ולא מחוצה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

שוב אני מציין לקסוס 240 נבדקה בהשוואה ל4 אנטנות אחרות ונתנה תוצאות מצוינות אני מוכן לזכות אותך על האנטנה של סאקל אם זה רלוונטי תלוי מהיכן אתה בארץ
- tomer_1968
- עוסק בתחום

האנטנה ב25 שקל לא קולטת כלום חסר לה שנאי מתאים או לא יודע מה עבודה בעיניים
טעות אלתרתי שנאי והיא עובדת אבל *** כמו היאגי של סאקל הסיגנל מונחת ל54 אחוז וזה מראה שהיא חלשה בדיוק כמו היאגי של סאקל נו יותר הוכחות מזה אתה רוצה אדון בני לא לשכוח שיצאתי בנזק 75 שקל כי קניתי 3 אנטנות
טעות מצאתי מקום אופטימלי הכי גבוה ורחוק והקליטה טובה מאוד נדיר שיש הנחתה וזה רק לשבריר שנייה
טוב נמאס לי נתתי כל ההוכחות למקצועיות שלי והתוצאה זלזול מוחלט כרגיל- שניים סירבו להזמין אותי להתקנה בעידן פלוס ושילמו על כך ביוקר על ידי נוכלים שעקצו אותם במחיר ובאיכות הקליטה ואיכות הציוד
טעות אלתרתי שנאי והיא עובדת אבל *** כמו היאגי של סאקל הסיגנל מונחת ל54 אחוז וזה מראה שהיא חלשה בדיוק כמו היאגי של סאקל נו יותר הוכחות מזה אתה רוצה אדון בני לא לשכוח שיצאתי בנזק 75 שקל כי קניתי 3 אנטנות
טעות מצאתי מקום אופטימלי הכי גבוה ורחוק והקליטה טובה מאוד נדיר שיש הנחתה וזה רק לשבריר שנייה
טוב נמאס לי נתתי כל ההוכחות למקצועיות שלי והתוצאה זלזול מוחלט כרגיל- שניים סירבו להזמין אותי להתקנה בעידן פלוס ושילמו על כך ביוקר על ידי נוכלים שעקצו אותם במחיר ובאיכות הקליטה ואיכות הציוד
נערך לאחרונה על ידי tomer_1968 ב 26/01/2015 18:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.