Popcorn Time אל Kodi, או כן, זה אפשרי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
dhead666 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #1 

אני מודה מראש שאני ממש לא מעודכן בענייני Popcorn Time כך שרוב הסיכויים שאלה לא חדשות טריות.

במקרה היום הפעלתי את Popcorn Time ושמתי לב שמערכת OpenELEC מופיעה תחת רשימת הנגנים, כלומר קיימת אפשרות להזרים את המדיה ללקוח UPnP.
נראה שתכונה זו עובדת כראוי אך לפחות כרגע אין תמיכה בשליחת קובץ כתוביות.

בנוסף בגרסה האחרונה ניתן להפעיל בקלות שירות VPN חינמי דרך הגדרות התוכנה כך שההגנה הבסיסית והנדרשת הזאת מובנת כעת בתוכנה.

מאוד מרשים עד כמה זה פשוט ונוח לצרוך כך מדיה.

הערה חשובה: השורות שלעיל הובאו לסיקור יכולת טכנית, אין לראות בכך עידוד לצריכת תכנים באופן שפוגע בבעלי הזכויות השונים למרות שיש להם ללמוד עוד רבות כיצד לספק תכנים באופן גמיש.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שברגע שupnp יתמוך בכתוביות - כל מי שבחזקתו סמארט ישקול פעמיים אם לקנות סטרימר (לא מדבר על המכורים לקודי).
המון תוכנות כולל קודי,ופופקורן טיים פשוט יהיו זמינות לשימוש דרך שרת הupnp והטלויזיה מתמודדת עם זה בצורה נהדרת.

xmen83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 237
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

יש לי סמארט בסלון (סמסונג 6320) כבר רציתי לחבר לטלוויזיה MINI PC דוגמת NUC כדי להריץ קודי ולפעמים פופקורן טיים (אין לי צורך בכתוביות בעברית עבור פופקורן, רק ברוסית ) .
בסלון אני מעדיף מכשיר עמיד עד כמה שיותר ללא פשרות אך אם ניתן לשלב בין חוכמת הטלוויזיה לקודי ללא התקן חיצוני כזה או אחר,מה טוב :)

אשמח לקבל הסבר קצר אודות UPPN? האם השימוש בו כרוך בתשלום ?
האם יש צורך בסטרימר\ MINI PC או התקן אחר המסוגלים לעבוד תחת OPENELEC ?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”