שלום,
אני משתמש בעיקר בתוסף ג'נסיס (בשילוב עם עבודה מול trakt)
יצרתי 2 תיקיות תחת Videos שמקושרות לתיקיות מידע של ג'נסיס (אחת לסרטים ואחת לסדרות)
מדוע אחרי שאני מסיר משהו מהרשימות בספרייה (Libary) שלי, אז לאחר כניסה שוב לתוכנה, או סתם במעבר בין חלקים בתוכנה, הוא טוען את זה שוב חזרה?
כביכול הבנתי שהסיבה לכאורה היא שהקבצים אומנם מוסרים מהספרייה בתוכנה, אבל עדיין נשארים בתיקייה המקומית שלי על המחשב, וזו כנראה גם הסיבה שהוא טוען אותם חזרה אולי. רק אם אני מוחק ידנית משם אז זה בדר"כ מונע. אבל זה מציק ככה.
יש פתרון לזה?
(אני משתמש ב-KODI)
תודה מראש
בעיה עם מחיקת סרט מהספריה
תפנה למפתח שיימחק את הקובץ strm גם מהספריה בדיסק הקשיח ולא רק מהקובץ favorites
@b2k
אתה מתכוון למפתח של ג'נסיס?
יש לך קישור ישיר למקום בו מבצעים את הפניה אליו?
כי אין לי מושג איך פונים אליו ישירות, בעבר מצאתי באיזה אתר תיבה כזו של יצירת קשר לגבי נושא אחר. אבל אני בספק אם זה הגיע לאיפשהו.
אתה מתכוון למפתח של ג'נסיס?
יש לך קישור ישיר למקום בו מבצעים את הפניה אליו?
כי אין לי מושג איך פונים אליו ישירות, בעבר מצאתי באיזה אתר תיבה כזו של יצירת קשר לגבי נושא אחר. אבל אני בספק אם זה הגיע לאיפשהו.
עדכון קטן בנושא שקיבלתי מהפורומים של קודי, אם זה לא מוחק לכם
צריך לאפשר גישה לקודי לבצע מחיקה, ואז הוא ישאל אתכם בנוסף להסרה מהספריה, האם אתם מסכימים גם למחוק את קובץ ה-strm ישירות
ואז בטעינה הבאה של קודי הוא לא יטען אותו שוב לספרייה.
(דרך אגב הספרייה של הסרט עדיין נשארת ולא נמחקת, היא פשוט ריקה. לא ברור למה לא נמחקת גם אבל פחות קריטי)
ההגדרה הזו נמאצת כאן במסך הזה:
System-Settings-Appearance-File lists
לאפשר את : Allow file renaming and deletion
http://kodi.wiki/view/Settings/Appearance#File_lists
* כמובן שאפשר תמיד בדרך הישירה, להגיע לתיקיות של ג'נסיס ושם למחוק לבד וזהו
כי הרי גם ככה הם משאירים *** ע"י השארת תיקיות ריקות.
צריך לאפשר גישה לקודי לבצע מחיקה, ואז הוא ישאל אתכם בנוסף להסרה מהספריה, האם אתם מסכימים גם למחוק את קובץ ה-strm ישירות
ואז בטעינה הבאה של קודי הוא לא יטען אותו שוב לספרייה.
(דרך אגב הספרייה של הסרט עדיין נשארת ולא נמחקת, היא פשוט ריקה. לא ברור למה לא נמחקת גם אבל פחות קריטי)
ההגדרה הזו נמאצת כאן במסך הזה:
System-Settings-Appearance-File lists
לאפשר את : Allow file renaming and deletion
http://kodi.wiki/view/Settings/Appearance#File_lists
* כמובן שאפשר תמיד בדרך הישירה, להגיע לתיקיות של ג'נסיס ושם למחוק לבד וזהו
כי הרי גם ככה הם משאירים *** ע"י השארת תיקיות ריקות.