שאלה על dune hd D1

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
guyy17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם יש לי מכשיר dune hd D1 שמבוססת על לינוקס
ואני הייתי רוצה לדעת אם אפשר להתקין עליו פופקרן טיים או את התוכנה XBMC או בשמה החדש KUDI ואם כן הכיצד??

תודה לכולם

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #2 

פופקורן טיים בטוח לא, מכוון שהוא רץ על חלונות.
גם XBMC קשה לי להאמין, מכוון שמדובר בסטרימר עם מע' סגורה. פרט לכך, הגישה שלו מוגבלת לרשת ולכן לא תוכל להנות מכל מה ש XBMC מציע.
פרט לכך, מה הרעיון? ל DUNE יש את האיכויות המיוחדות שלו. אם הן לא מוצאות חן בעיניך, תחליף אותו.
גם אם תמכור אותו ב 400-500 ש"ח, תוכל לרכוש CUBOX שיריץ אחלה XBMC.

guyy17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

שי-כ כתב:פופקורן טיים בטוח לא, מכוון שהוא רץ על חלונות.
גם XBMC קשה לי להאמין, מכוון שמדובר בסטרימר עם מע' סגורה. פרט לכך, הגישה שלו מוגבלת לרשת ולכן לא תוכל להנות מכל מה ש XBMC מציע.
פרט לכך, מה הרעיון? ל DUNE יש את האיכויות המיוחדות שלו. אם הן לא מוצאות חן בעיניך, תחליף אותו.
גם אם תמכור אותו ב 400-500 ש"ח, תוכל לרכוש CUBOX שיריץ אחלה XBMC.
...
·יש לי את המכשיר כבר שנתיים ולדעתי אני עדין לא מכיר את כל היכולות שלו.
תוכל להעיר את עיני ולפרט מה מיוחד כל כך ב DUNE?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

קודם כל מדובר על סטרימר ולא MINI PC, כך שאין טעם לעשות השוואה בין יכולותיו ל XBMC.
מכשירי DUNE, כולל זה נחשבים לסטרימרים פשוטים אך מאוד יציבים ואמינים. מה שנקרא פלאג&פליי בלי יותר מידי קינפוגים/התקנות ועידכונים או תוספים שלעיתים עובדים ולעיתים נתקעים.
לסדרה שהמכשיר הזה משתייך אלייה יש רשיון BD, אשר מאפשר להריץ בלו-ריי מלא כמו נגן בלו-ריי אמיתי כולל תפריטים וכל האפשרויות שזה מציע. כאשר מכשיר זה יצא, ונושא ה 3D היה בחיתוליו, הצגת כותרי בלו-ריי מלא עם תפריטים היה ה'הי-לייט' של המדיה הדיגיטלית. כיום כבר לא מיצרים סטרימרים כאלה עקב בעיית רשיונות.
בכל אופן, הסטרימר הזה עדיין נחשב לאמין ויציב מבחינת כל תוכן שקיים היום, פרט ל 3D מלא.

guyy17 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

שי-כ כתב:קודם כל מדובר על סטרימר ולא MINI PC, כך שאין טעם לעשות השוואה בין יכולותיו ל XBMC.
מכשירי DUNE, כולל זה נחשבים לסטרימרים פשוטים אך מאוד יציבים ואמינים. מה שנקרא פלאג&פליי בלי יותר מידי קינפוגים/התקנות ועידכונים או תוספים שלעיתים עובדים ולעיתים נתקעים.
לסדרה שהמכשיר הזה משתייח אלייה יש רשיון BD, אשר מאפשר להריץ בלו-ריי מלא כמו נגן בלו-ריי אמיתי כולל תפריטים וכל האפשרויות שזה מציע. כאשר מכשיר זה יצא, ונושא ה 3D היה בחיתוליו, הצגת כותרי בלו-ריי מלא עם תפריטים היה ה'הי-לייט' של המדיה הדיגיטלית. כיום כבר לא מיצרים סטרימרים כאלה עקב בעיית רשיונות.
בכל אופן, הסטרימר הזה עדיין נחשב לאמין ויציב מבחינת כל תוכן שקיים היום, פרט ל 3D מלא.
...
·תקן אותי אם אני טועה אבל סטרימר אמור לשמש כמזרים מדיה אך לא משנה כמה ניסתי לא הצלחתי להזרים אליו שום דבר מהמחשב.
אפילו פעם חשבתי לשפוך עליו מים כדי שאני יכול להגיד שהזרמתי ממנו משהו :D

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

יש לך אותו שנתיים ואף-פעם לא הזרמת דרכו מדיה?

מבחינת היכולות שלו, דבר בהקשר זה שלא ציינתי שבאותו זמן שהוא יצא הוא נחשב למכשיר בעל יכולות הזרמת תוכן כבד ללא קושי- משהו שהמתחרים שלו גימגמו בו...
אין לי את המכשיר להדריך אותך. נסה לחפש במדריכים בנעוץ, או ברשת. פנה ל SG היבואן והם בוודאי יוכלו לעזור לך.

כמובן שכיום כל MINI PC פשוט, אפילו RPI עושים זאת ללא בעיה. לכן כנראה כבר עדיף שתחליף אותו למשהו יותר מודרני...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”