שרשור תגובות: Xiaomi מכריזה על סטרימר אנדרויד זעיר ב-30 דולר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מפרט מפוצץ, קומפקטי וסקסי עם מחיר מנצח... היום ברשת פנימית מיותר הצורך בחיבור USB כאשר הכל ניתן לשלוף ע"י גישה למחשבים האחרים.
השאלה שתשאל בהמשך כמובן זה איך KODI/XBMC ירוצו עליו ואם ניתן לבצע לו ROOT.
תודה רבה על הידיעה ה-20/1 קרוב מתמיד
השאלה שתשאל בהמשך כמובן זה איך KODI/XBMC ירוצו עליו ואם ניתן לבצע לו ROOT.
תודה רבה על הידיעה ה-20/1 קרוב מתמיד
- benny123
- חבר מכור קשה

theone כנראה יש להם אג'נדה מאחורי המוצר, נהיה חכמים אחרי הפרסום הרשמי שלהם
בגדול 30$ למוצר שמוקדש להיות סטרימר אלחוטי זה מצויין, ובחלק מהבתים אף יהיה יותר ממתאים.
החומרה מאוד טובה, המוצר מאוד קומפקטי ונייד לכל מקום שתרצה, הבעיה היחידה התלות שלו באינטרנט אלחוטי.
עכשיו לפחות יש לו זכרון פנימי של 4 ג'יגה, מעבר לכך ניתן תמיד לאכסן תכנים בקלאוד נוסח דרופבוקס ולמשוך משם או לחילופין לקנות התקן זכרון נייד בעל יכולת WIFI וליצור ביניהם חיבור ולצפות.. אבל זה כבר יעלה מעט בכיס
בגדול 30$ למוצר שמוקדש להיות סטרימר אלחוטי זה מצויין, ובחלק מהבתים אף יהיה יותר ממתאים.
החומרה מאוד טובה, המוצר מאוד קומפקטי ונייד לכל מקום שתרצה, הבעיה היחידה התלות שלו באינטרנט אלחוטי.
עכשיו לפחות יש לו זכרון פנימי של 4 ג'יגה, מעבר לכך ניתן תמיד לאכסן תכנים בקלאוד נוסח דרופבוקס ולמשוך משם או לחילופין לקנות התקן זכרון נייד בעל יכולת WIFI וליצור ביניהם חיבור ולצפות.. אבל זה כבר יעלה מעט בכיס
לא מספיק...
ללא USB ו Ethernet איך נחבר עכבר ומקלדת זולים (לא BT) ואיך נזרים סרטים בלי תלות במרחק מהראוטר?
יש לי את ה CS918 מ eBay ב 48$ כולל מישלוחה וזה עובד יופי!
יש לי את ה CS918 מ eBay ב 48$ כולל מישלוחה וזה עובד יופי!
- benny123
- חבר מכור קשה

הוא מגיע עם DUAL BAND מבחינת WIFI ומגיע עם שלט בלוטוס
מקור: http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-u ... st_id64838
מקור: http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-u ... st_id64838
- benny123
- חבר מכור קשה

toxin אין לי מושג, מחכה למכירה בדיוק כמוך על פניו נשמע סופר משתלם.. היום כשיש אינטרנט אלחוטי בבית כבר הצורך במוצר בעל חיבור רשת פיזי מתחיל להעלם מהעולם והכל נעשה אלחוטי... זה מחיר בהחלט לריצפה
- benny123
- חבר מכור קשה

toxin עם xtreamer והצלחתי לא רע.. אבל כל בית לגופו כפי שנאמר
אצלי אם אני מחבר את זה הוא יהיה די צמוד לנתב מבחינה אלחוטית והמחשב ממנו אני מזרים מחובר קווית אז ירד מהפרק קושי בהזרמה לפחות אצלי במידה ואקנה.
אצלי אם אני מחבר את זה הוא יהיה די צמוד לנתב מבחינה אלחוטית והמחשב ממנו אני מזרים מחובר קווית אז ירד מהפרק קושי בהזרמה לפחות אצלי במידה ואקנה.
שיוסיפו בגרסה יקרה יותר מינימום 2GB ראם, 4 יציאות USB3 וחיבור רשת קווי LAN וחיבור AUX 3.5mm.
שיעלה 100 דולר ולא יהיה בעל נפח פנימי מעל ה4GB
זה יהיה שימושי פי 30 מהמוצר המצ'וקמק הזה.
לחבר דיסק קשיח חיצוני, ראוטר ואופ מחשב מדיה סנטר לכל דבר וענין (עם אנדרואיד/לינוקס)
שיעלה 100 דולר ולא יהיה בעל נפח פנימי מעל ה4GB
זה יהיה שימושי פי 30 מהמוצר המצ'וקמק הזה.
לחבר דיסק קשיח חיצוני, ראוטר ואופ מחשב מדיה סנטר לכל דבר וענין (עם אנדרואיד/לינוקס)
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
החומרה היא די והותר על מנת לספק את מרבית הצרכים של האוכלוסיה, הבעיה שכל היצרנים רוכבים על מערכת האנדרואיד החינמית אשר אומנם תורמת למחיר מוצר זול, אך אינה אידיאלית עבור שימוש במסך גדול בסלון ולא מול מסך מגע.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
- benny123
- חבר מכור קשה

toxin חקרתי קצת ויש סיכוי טוב שהוא טוב יותר מבחינת האמזון סטיק, למה?
הוא מגיע עם מעבד 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם, כאשר הסטיק של אמזון מגיע עם מעבד 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם
לסטיק של אמזון יש 8 גב זכרון פנימי ולמוצר הזה רק 4 - כמובן חסרון
Xiaomi עשו מוצר די קומפקטי שנכנס לפי איך שזה נראה ישירות לקיר וממנו יוצר כבל HDMI למסך בעוד האמזון סטיק מחובר ישירות ב-HDMI למסך ויוצא ממנו כבל מיקרו USB לשנאי המחובר לקיר
לא ברור איזה מעבד גרפי יש במוצר של Xiaomi בעוד לאמזון סטיק יש VideoCore4
כמו כן צריך לזכור שהסטיק של אמזון מגיע עם ממשק שנשען על האנדרואיד וברוב המקרים לא כל מה שמגיע מאמזון ישמש אותך בעוד הממשק של ה-Xiaomi אולי הוא סתם לאנצ'ר שניתן לשנות שיושב על אנדרואיד...
בקיצור עוד כמה ימים כולנו נדע אם שווה להשקיע 30$ עבור סטרימר כזה או אחר
הוא מגיע עם מעבד 4 ליבות ו-1 ג"ב ראם, כאשר הסטיק של אמזון מגיע עם מעבד 2 ליבות ו-1 ג"ב ראם
לסטיק של אמזון יש 8 גב זכרון פנימי ולמוצר הזה רק 4 - כמובן חסרון
Xiaomi עשו מוצר די קומפקטי שנכנס לפי איך שזה נראה ישירות לקיר וממנו יוצר כבל HDMI למסך בעוד האמזון סטיק מחובר ישירות ב-HDMI למסך ויוצא ממנו כבל מיקרו USB לשנאי המחובר לקיר
לא ברור איזה מעבד גרפי יש במוצר של Xiaomi בעוד לאמזון סטיק יש VideoCore4
כמו כן צריך לזכור שהסטיק של אמזון מגיע עם ממשק שנשען על האנדרואיד וברוב המקרים לא כל מה שמגיע מאמזון ישמש אותך בעוד הממשק של ה-Xiaomi אולי הוא סתם לאנצ'ר שניתן לשנות שיושב על אנדרואיד...
בקיצור עוד כמה ימים כולנו נדע אם שווה להשקיע 30$ עבור סטרימר כזה או אחר
- benny123
- חבר מכור קשה

toxin אם קיים בו ממשק אנדרואיד רגיל אין סיבה שלא... מתקין APK של החנות של גוגל אם צריך ומתקין APK של XBMC/KODI
קח רק בחשבון שלא כל האפליקציות והמשחקים בחנות של גוגל יעבדו לך תקין (בכל זאת טלוויזיה+שלט ולא מסך נייד עם טאץ)
לי יותר אכפת שיריץ XBMC/KODI
קח רק בחשבון שלא כל האפליקציות והמשחקים בחנות של גוגל יעבדו לך תקין (בכל זאת טלוויזיה+שלט ולא מסך נייד עם טאץ)
לי יותר אכפת שיריץ XBMC/KODI